دومین دمو قابل بازی PES 2013هفته آینده بررویXBL و PSN منتشر می‌شود

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
کارکنان کونامی تاریخ دقیق منتشر شدن دومین دمو قابل بازی عنوان شبیه ساز فوتبال خود را یعنی PES 2013اعلام کردند.
PES2013_Screenshot_003.jpg

بر اساس گفته های مسئولان،این دمو قابل بازی تعداد 11 تیم کاملا لایسنس شده می باشد و با دمو اولمنتشر شده از Pes 2013تفاوت هایی دارد.
دومین دمو قابل بازی عنوان PES 2013 در روز ۲۸ آگوست مصادف با ۷ شهریور برای Xbox 360 داران و روز بعدش یعنی 29روزِ آگوست و در ۸ام شهریور برای PS3 داران ودر پایان نیز برای PCداران در ماه سپتامبر منتشر می شود.
منبع

من دموی اول رو دانلود کردم.یه آشغال به تمام معنا.
این دوستمون مثل اینکه دل خوشی از pes نداره.دی:
در کل بعید بدونم این بازم مثل قدیم بدرخشه فعلا تو دوره افول به سر میبره(اما خداییش از وقتی فیفا رو تو این نسل بازی کردم فهمیدم یه دوسالی از عمر عزیزم هدر رفته بوده ).

اصلا کاری به فیفا این حرف ها ندارم ولی واقعا اعصابم می ریزه بهم pes چند سالی در این وضعیت می بینم نمی دونم چه غلطی(!) می کننن اینا بابا یعنی هنوز اگر بخوایم pes بازی کنیم باید بریم pes 2006 بگیریم تا بفهمیم این سازنده ها این شرکت یک زمانی بلد بودند بازی بسازند فوتبال بسازند ... دمو اول سرتاسر ناامیدی هست کوفتشون بشه ایرادی نداره لیسانس تیم نداشتی باشه اصلا پشت پیرهن بازیکن ها فش بنویس ولی یک حال درست حسابی به گیم پلی بازی بده. درگیری بیش از حد اینا روی مواردی مثل دقیق ترین فیزیک ها دقیق ترین هوش مصنوعی ها دقیق ترین تاکیتیک ها بازی ووووو هزارتا از این دقیق ترین ها و بهترین ها از اصل بازی که بشه یک فوتبال اسمش گذاشت PES و از گیم پلش و شوت های پشت خطش(!) لذت برد دور کرده .
فیفا راه تکامل و پیشرفتشو پیدا کرده به همین علت در ایجاد تغییرات مختلف دستش باز هست اما حقیقتش واقعا PES راهشو گم کرده چی بود این دمو اول بازی تاسف آور و نه از سر فن بازی و از این حرف ها .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or