دولت آمریکا بازیکن های League of Legends را به عنوان ورزشکاران حرفه ای به رسمیت شناخت

Pythonistas

کاربر سایت
دولت ایالات متحده آمریکا بازیکن های[FONT=verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif] [/FONT]League of Legends را به عنوان ورزشکارهای حرفه ای به رسمیت شناخت و همچنین برای آن ها امکاناتی چون ویزا جهت سفر به این کشور و شرکت در مسابقات در نظر گرفت.

مدیریت Riot Games eSports آقای Nick Allen در گفت و گو با سایت گیم اسپات، یک تصمیم گیری " پیشگامانه " بعد از کش و قوسی که بین دولت و توسعه دهنده رخ داد، بلاخره انجام شد.

آلن می گوید " بلاخره بازی League of Legends از طرف دولت آمریکا به رسمیت شناخته شد و بازیکن های این بازی به عنوان یک ورزشکار حرفه ای تلقی می شوند و برای آن ها ویزا جهت سفر به کشور آمریکا در نظر گرفته می شود." وی همچنین افزود " این برای eSports عمل پیشگامانه است، از حالا به بعد می توانیم به دنبال بازیکن های بین المللی بگردیم، بعد از به رسمیت شناختن دولت آمریکا به عنوان ورزشکارهای حرفه ای دیگر برای ما خیلی آسانتر شده است و این دستاورد بسیار بزرگی است "

آلن ادامه می دهد " این فرآیند بسیار طولانی بود تا به حال خیلی از مردم با این موضوع مبارزه کرده اند و این چیزی نبود که به راحتی و یک شبه به دست آمد."

وی توضیح می دهد Riot با دولت کش و قوس فراوانی داشت که چندین بار با ارائه شواهد کافی ثابت کند این یک ورزش سالم و مشروع است.

لازم به ذکر است فصل سوم قهرمانی League of Legends در تاریخ 4 اکتبر، در مکان Staples Center واقع در Los Angeles، کالیفرنیا برگذار می شود، که انتظار می رود 10 هزار شرکت کننده در این مسابقه شرکت به عمل بیاورند.

منبع :

آره دیگه دلیلی نداره بهترین ورزشکار باشیو مقام بیاری ازت حمایت نشه . چه ربطی به تاسیس باشگاه داره ؟ من میگم طرف مقام جهانی میاره میگه تو هم برو اقدام کن باشگاه بزن . طرف بزرگترین باشگاه کشورو داره منم زیر دستش کار کردم شما نمیخواد جوش منو بزنی . بودجه ای اختصاص دادیم ؟ اولویتا ؟ میلیارد میلیارد پول از اینور اونور اختلاص میشه کسی جرات نداره بگه کجا رفتو فقط بعضی گندا رو بزرگ میکنن . خیلی از ورزشکارای حرفه ای ایران برای کشورهای خارجی بازی میکنن از جمله بدنسازی اتفاقا تو اولویتا قراردادنشون و ازشون کسب درآمدایی میکنن که از بودجه ی فرضی شما صددرحه بالاتره . دیگه لازم نمیبینم با کسی صحبت کنم که حرف زدنش از روی خامی و تکبره .
مشکل شما اینه که ایران رو با کشورهای خیلی بالاتر مقایسه میکنی و همینم باعث میشه هیچ وقت به نتیجه نرسی. مشکلات رو باید با ابزار موجود حل کرد. باز هم تکرار میکنم اگر فکر میکنی آدم مفیدی هستی اقدام کن. سال‌های متمادی یرنامه مردان آهنین پخش میشد و این یعنی یه جورایی از این ورزش حمایت میشد. پس با این حساب بدنسازی هم دور از دسترس نیست، منتها برای هر چیزی باید جنگید و اون‌قدر فشار آورد که مسئولین متقاعد بشن. واسه همین من صحبت از فرهنگ‌سازی میکنم. وقتی تو پای بدنسازی رو میاری وسط، مسئولین مربوطه واکنش خاصی از خودشون نشون نمیدن، این یعنی هنوز این ورزش جا نیوفتاده. زمانی ورزش بسکتبال هم از خودش استعداد بیرون داد که باز اون دوره سرمایه‌گذاری‌هایی صورت گرفت. خلاصه باید انقدر اشخاص مستعد فشار بیارن تا اون هدف شما محقق بشه.
در ضمن اگر خودت رو ورزشکار میدونی حتما میدونی که اخلاقیات جزو شروط اول یک ورزشکار هست، چیزی که من اصلا توی پست‌هات نمیبینم. اگر بلدی مثل یک آدم بالغ صحبت کن والا من بهتر از شما بلدم با لحن تند صحبت کنم.

مشکل شما اینه که ایران رو با کشورهای خیلی بالاتر مقایسه میکنی و همینم باعث میشه هیچ وقت به نتیجه نرسی. مشکلات رو باید با ابزار موجود حل کرد. باز هم تکرار میکنم اگر فکر میکنی آدم مفیدی هستی اقدام کن. سال‌های متمادی یرنامه مردان آهنین پخش میشد و این یعنی یه جورایی از این ورزش حمایت میشد. پس با این حساب بدنسازی هم دور از دسترس نیست، منتها برای هر چیزی باید جنگید و اون‌قدر فشار آورد که مسئولین متقاعد بشن. واسه همین من صحبت از فرهنگ‌سازی میکنم. وقتی تو پای بدنسازی رو میاری وسط، مسئولین مربوطه واکنش خاصی از خودشون نشون نمیدن، این یعنی هنوز این ورزش جا نیوفتاده. زمانی ورزش بسکتبال هم از خودش استعداد بیرون داد که باز اون دوره سرمایه‌گذاری‌هایی صورت گرفت. خلاصه باید انقدر اشخاص مستعد فشار بیارن تا اون هدف شما محقق بشه.
در ضمن اگر خودت رو ورزشکار میدونی حتما میدونی که اخلاقیات جزو شروط اول یک ورزشکار هست، چیزی که من اصلا توی پست‌هات نمیبینم. اگر بلدی مثل یک آدم بالغ صحبت کن والا من بهتر از شما بلدم با لحن تند صحبت کنم.

خب پس بحث پا فشاریه : چرا کل اعضا از نقدت ایراد گرفتن و تو هر تاپیکی صدها پست داده شد ولی اقدامی نکردی ؟ . این یه مثال ساده از کشور ماست . و شما مثال کوچکشی . پس نباید امیدی به بقیه داشت . بس کن احد همون یه ذره امیدم که بهت داشتم نومید کردی .

و اینجاست که انحصاری های شاخ PC خودنمایی میکند!:d
قابل توجه مدعیان نابودی PC:d

خوب مدعیان نابودی PC یعنی اینقدر بی سواد هستند که هنوز نمیدونن همون انحصاری های کنسول هم با PC طراحی میشه ؟ :d

این یه عده که دشمن PC هستن فقط تو بازی سنتر وجود خارجی دارن . مگرنه همه میدونن PC مبدا طراحی همه بازیها محسوب میشه.

PC نابود بشه باچی برا کنسول بازی بسازن ؟

آخرین ویرایش:
مشكلات فعلي كشور تو چندتا پست نميگنجه و تنها تو مبحث بدنسازيم خلاصه نميشه پس بزاريدش براي بعد الان يكي به ما توضيح بده كه اين League of Legends دقيقا چي هست؟! :d اگه علاوه بر ويزا شغل و درآمدم تضمين ميكنه بزنيم تو خطش:d

خب پس بحث پا فشاریه : چرا کل اعضا از نقدت ایراد گرفتن و تو هر تاپیکی صدها پست داده شد ولی اقدامی نکردی ؟ . این یه مثال ساده از کشور ماست . و شما مثال کوچکشی . پس نباید امیدی به بقیه داشت . بس کن احد همون یه ذره امیدم که بهت داشتم نومید کردی .
دلت از یک جا دیگه پر هست نیا تو تاپیکی که اصلا مربوط بهش نیست خالیش کن.تاپیک مربوط بهش هست
....................................................................................................................................................
ولی به نظرم پلیر های dota هم خیلی حرفه ای هستن،اونها هم باید به رسمیت بشناسن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or