سلام
من قبلا توی این تاپیک یک پست دادم حالا میبینم نیست:confused:
به هر حال.....
به نظر من اینکه سی دی رو دیتا رایت کنن با Divx فکر بسیار بسیار خوبیه!
در مورد رایت به این صورت هم میگم که دیگه الآن
همه هر کنسولی دارن ، یک دستگاه pc هم دارن. نه برای بازی . برای اتصال به اینترنت و استفاده از برنامه های آموزشی یا نرم افزار ها و ....
دیگه کامپیوتر توی خونه ی روستایی ها هم پیدا میشه.
پس مشکلی با دیتا رایت کردن پیش نخواهد آمد.
علاوه بر این چیزهایی که گفتید ، من هم یک نظر دارم که میگم:
خیلی کار ها هستن که کیفیت یک فایل تصویری رو پایین میارن.
مجله ی بازی رایانه داره همه ی این کار ها رو با هم انجام میده !
یکیش اینه که یک تیکه از فیلم حذف کنیم یا بهش اضافه کنیم.
این کار رو مجله همیشه انجام میده (لوگوی بازی رایانه در ابتدای تریلر ها)
یکی دیگه ، زیرنویس دار کردن فیلمه. که باز هم متاسفانه بازی رایانه همه ی تریلر ها رو زیرنویس دار میکنه. (شرکت سازنده و ناشر و پلتفرم و ....)
یکی دیگه هم رایت کردن فیلم به هرصورتی غیر از data هست.
به نظر من در این زمینه ،
1- لوگوی بازی رایانه لازم نیست به ابتدای تریلر ها اضافه شود.
من هیچ دلیلی نمیبینم که تریلر ها همه با لوگوی بازی رایانه شروع بشن.
اگر از ترس کپی رایت و دزدی و این چیزا هست ، باید بگم که کار کردن با VCD Cuter رو همه بلدن و به راحتی میشه اون لوگو رو حذف کرد.
2- زیرنویس های مربوط به ناشر و سازنده و پلتفرم و .... ، همه توی مجله هستن و لازم نیست توی سی دی باشن.
در کل به نظر من میشه یک صفحه از مجله رو به سی دی اختصاص داد که ترجمه ی صحبت ها و ... رو توی اون نوشت.
(می دونم که این پیشنهاد دور از ذهن بود. ولی خوب....)
3- سی رو به صورت data رایت کنن.
در مورد محتوی هم به نظر من یک مصاحبه ی ساده رو می تونیم توی مجله هم بخونیم و لازم نیست توی سی دی به صورت تصویری ببینیم. مثلا اون مصاحبه ای که توی سی دی شماره ی آخر بود (و حجمش هم از همه ی فایل های دیگه بیشتر بود) اصلا لزومی نداشت که باشه.
میشد همون متن رو توی مجله نوشت.
البته این در مورد مصاحبه های ساده بود که به نظر من باید حذف بشن. ولی مصاحبه هایی مثل مصاحبه با سازندگان ایندیانا جونز در شماره ی قبل ، خیلی خوب بود و باید به صورت تصویری دیده میشد. چون که همزمان با صحبت های سازنده ، تصاویری از بازی نشان داده میشد و نشون میداد که سازنده داره در مورد چی صحبت میکنه.
تریلر های offical هم خوبن. یعنی تریلر هایی که خود شرکت سازنده یا ناشر برای تبلیغات یا معرفی بازی می سازن.
این پیشنهادات من در مورد سی دی بود. امیدوارم حالا که اینقدر پیشنهاد سازنده دادم (

) حداقل یکی از مسئولان بازی رایانه بخوننش.
با تشکر