GangstaOwl SarbazeVatan کاربر سایت Jul 9, 2012 #16 نوشته شده توسط Soap McTavish: خوب اگرم هك شد شما هك نكن برا ما پايرت خورا مشكل بوجود مياد بیشتر... خوب ما اینجوری دوست داریم شما اگه یه مدل دیگه دوست داری نظرتو بنویس یکی دوست داره هک شه یکی نه
نوشته شده توسط Soap McTavish: خوب اگرم هك شد شما هك نكن برا ما پايرت خورا مشكل بوجود مياد بیشتر... خوب ما اینجوری دوست داریم شما اگه یه مدل دیگه دوست داری نظرتو بنویس یکی دوست داره هک شه یکی نه
balck کاربر سایت Jul 9, 2012 #17 دوست دارم کنسول هک نشه اما قیمت بازیا 20 30 تومن باشه نه بیشتر که امکان نداره بعدشم دوست دارم قابلیت ادوودلاوی داشته باشه Spoiler چرت گفتم
دوست دارم کنسول هک نشه اما قیمت بازیا 20 30 تومن باشه نه بیشتر که امکان نداره بعدشم دوست دارم قابلیت ادوودلاوی داشته باشه Spoiler چرت گفتم
S Soap McTavish کاربر سایت Jul 9, 2012 #19 نوشته شده توسط DNS ERROR: خوب ما اینجوری دوست داریم شما اگه یه مدل دیگه دوست داری نظرتو بنویس یکی دوست داره هک شه یکی نه بیشتر... نه منظورم اينه كه چه هك بشه چه نشه براي اورجينال بازا تفاوتي بوجود نمياد اگه شما اورجينال ميخري پس هيچ مشكلي برات بوجود نمياد خيلي بده كه دوست داري نسل ما پايرت خورا منقرض شه:دي Sent from my iPod touch using Tapatalk
نوشته شده توسط DNS ERROR: خوب ما اینجوری دوست داریم شما اگه یه مدل دیگه دوست داری نظرتو بنویس یکی دوست داره هک شه یکی نه بیشتر... نه منظورم اينه كه چه هك بشه چه نشه براي اورجينال بازا تفاوتي بوجود نمياد اگه شما اورجينال ميخري پس هيچ مشكلي برات بوجود نمياد خيلي بده كه دوست داري نسل ما پايرت خورا منقرض شه:دي Sent from my iPod touch using Tapatalk
GangstaOwl SarbazeVatan کاربر سایت Jul 9, 2012 #20 آقا خدا نکنه ایشالا نسلتون 5 هزار سال دوام یابه این فقط یه نظره همین
S Soap McTavish کاربر سایت Jul 9, 2012 #21 امیدوارم ذیگه کنسول تولید نشه! باعث فنا رفتن پی سی گیمرا میشه اخه تازه سیستم ارتقا دادم
GangstaOwl SarbazeVatan کاربر سایت Jul 11, 2012 #22 نوشته شده توسط Soap McTavish: امیدوارم ذیگه کنسول تولید نشه! باعث فنا رفتن پی سی گیمرا میشه اخه تازه سیستم ارتقا دادم بیشتر... یعنی تا این حد؟؟
نوشته شده توسط Soap McTavish: امیدوارم ذیگه کنسول تولید نشه! باعث فنا رفتن پی سی گیمرا میشه اخه تازه سیستم ارتقا دادم بیشتر... یعنی تا این حد؟؟