pvt.miller کاربر سایت Dec 28, 2013 #46 نوشته شده توسط mmansori85: یَکباردیگه اسمتاپیک رو بخون بیشتر... بله اشتباه از من بود بايد برم يه تاپيك ديگه Sent from iPad using Tapatalk
نوشته شده توسط mmansori85: یَکباردیگه اسمتاپیک رو بخون بیشتر... بله اشتباه از من بود بايد برم يه تاپيك ديگه Sent from iPad using Tapatalk
mmansori85 کاربر سایت Dec 28, 2013 #47 نوشته شده توسط ce7en44: در مورد فیلم ها نمیدونم ولی به نظرم از Berserk یه H&S خیلی خوب میشه در آورد :d بیشتر... Bleach هم خوب چیزی میشهها!!!
نوشته شده توسط ce7en44: در مورد فیلم ها نمیدونم ولی به نظرم از Berserk یه H&S خیلی خوب میشه در آورد :d بیشتر... Bleach هم خوب چیزی میشهها!!!
M.V.S کاربر سایت Dec 28, 2013 #48 The Wolverine 2013 اگر چه نسخه قبلیش بازی داشت ولی این نسخه جدید فیلم هم میتونه بازی جالبی داشته باشه.
The Wolverine 2013 اگر چه نسخه قبلیش بازی داشت ولی این نسخه جدید فیلم هم میتونه بازی جالبی داشته باشه.
Ehsanex کاربر سایت Apr 16, 2014 #49 دزد و پلیس :d از شوخی بگزریم به نظر من نبرد تایتان ها واسه بازی شدن خیلی خفنه !
1 100.000 کاربر سایت May 5, 2014 #50 هر کی عشق ال پاچینو باشه امکان نداره فیلم راه کارلیتو رو ندیده باشه خیلی دوست دارم جای کارلیتو باشم