MH_MSV NEVER STOP PLAYING کاربر سایت Dec 9, 2012 #49 The last of us2Uncharted 4Kz4 از الان منتظر تاييد شدنtlou2 هستم:dو..... ---------- نوشته در 03:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:17 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط SMM9: The last of us 2:d بیشتر... نديبم تو هم زدي پس دو نفريم كه منتظر اين بازيم:d
The last of us2Uncharted 4Kz4 از الان منتظر تاييد شدنtlou2 هستم:dو..... ---------- نوشته در 03:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:17 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط SMM9: The last of us 2:d بیشتر... نديبم تو هم زدي پس دو نفريم كه منتظر اين بازيم:d
SMM9 عضو تحریریه Dec 9, 2012 #50 نه من خیلی منتظر تلو2 نیستم اصلا به سبک و نوع داستانش نمیخوره ادامه دار باشه اون پست رو بیشتر واسه تجدید خاطرات زدم:d
نه من خیلی منتظر تلو2 نیستم اصلا به سبک و نوع داستانش نمیخوره ادامه دار باشه اون پست رو بیشتر واسه تجدید خاطرات زدم:d
Dark lord783 کاربر سایت Dec 10, 2012 #55 من با ایشون موافقم GOD OF WAR 4 و uncharted4 و kilzone4 همین و بس
stevejobs کاربر سایت Dec 10, 2012 #59 به ترتیب دوست دارم اینا بیان: God Of War IV Uncharted 4 Heavy Snow:d---Heavy rain 2 Tlous 2 Beyond 2 Killzone 4 همشونم واسه ps4 بیان.که فی خالدون کیفیت رو بده و ما هم نهایت لذت رو ببریم
به ترتیب دوست دارم اینا بیان: God Of War IV Uncharted 4 Heavy Snow:d---Heavy rain 2 Tlous 2 Beyond 2 Killzone 4 همشونم واسه ps4 بیان.که فی خالدون کیفیت رو بده و ما هم نهایت لذت رو ببریم
R rjammehr کاربر سایت Jun 3, 2013 #60 من دلم می خواد یک سری جدید از بازیه Siren Blood Curse بزنن واقعا جای این مدل بازی ها تو این روزگار خالیه :thumbup:
من دلم می خواد یک سری جدید از بازیه Siren Blood Curse بزنن واقعا جای این مدل بازی ها تو این روزگار خالیه :thumbup: