دوست دارید دنباله چه بازی ساخته بشه؟

نمیشه همچین تاپیکی باشه و اسمی از Shenmue II نبرد ... بازی ای که یکی از بهترین بازی های عمرمه و 9 ساله منتظر تایید شماره ی سومش هستم ...
سگا داره بدجوری تلاش میکنه طرفدارای این بازی ، شنمو رو فراموشش کنن (با عرضه ی سالانه ی Yakuza ) اما کور خونده ... خودم چند وقت پیش یه نامه به Yu Suzuki دادم و جواب :
پی گیری میکنیم ... !
عمه ی خدا بیامرزم هم میدونه اینو "یو" جواب نداده و یکی از دورو بریاش یه چیزی گفتن همینجوری ...

تایید shenmue III میتونه بهترین خبری باشه که تو این نسل شنیدم.اما خیلی بعیده بعد از 10 سال بخوان دنباله ای براش در نظر بگیرن.داستان بازیش فوق العاده بود.واقعا این عنوان از یه video game که صرفا برای سرگرم کردن هستش فراتر بود.

من خودم آرزوم بود که Dungeon Siege 3 ساخته بشه و خوشبختانه ساخته شد. هر چند به این IP هم تو نسل جدید خیانت شد و از انحصار PC اومد بیرون.)x

man doos daram edameye doom sakhte she
kheyli vaghte az idsoftware khabari nis
in rage am be nazaram dar hadde doom va quake nis

لطفا به جای فینگلیش فارسی بنویسید...

DOOM 4 هم در حال ساخت هستش ;)

ادامه ی IGI 2 که بشه IGI 3.

!
2 روزه هوس IGI کردم شدید! همین دیشب هم دانلودش کردم ولی نصب نشد ضایع شدم ! :دی
گرچه آرزوی نا ممکنی هستش ولی منم خیلی دلم میخواد دوباره با دیوید جونز یه ماموریت انجام بدم...

آخرین ویرایش:
دنباله ی Legacy of Kain : soul reaver:love: یه دنباله شایسته ی نامش!
به به. چه پسر گـُـلي!!:d
منم با نظر شما موافقم منتها بهتره بگي Legacy of Kain چون اين سري شامل Blood Omen هم ميشه. اما اگه منظورت فقط Soul Reaver هست كه بايد خدمتتون عرض كنم رازيل فعلاً در شمشير من جا خوش كرده و ور دل خودمه و عمراً نذارم تنهايي بياد بيرون بره تو يه شماره جديد نقش آفريني كنه!!! :d:d
يا جفتش با هم يا فقط Blood Omen !:))

قبلا آرزویی داشتم که Max Payne 2 تبدیل به MP3 شود !
وقتی خبر را شنیدم در آستانه ی لقاء الله بودم ! بعد ها که شنیدم جناب Remedy این کار را بر عهده ندارد مثل شمع آب شدم!

اکنون آرزویی در سینه دارم ! آن هم این است که با Need For Speed : Most Wanted II رو به رو شوم ( محال )

+

Marcs Ecko : Getting Up 2

خدای بازی های سوم شخص !
پرودگار بازی های داستان محور !

+

GTA هم هرگز ریشه اش خشک نشه !

آخرین ویرایش:
تایید shenmue III میتونه بهترین خبری باشه که تو این نسل شنیدم.اما خیلی بعیده بعد از 10 سال بخوان دنباله ای براش در نظر بگیرن.داستان بازیش فوق العاده بود.واقعا این عنوان از یه video game که صرفا برای سرگرم کردن هستش فراتر بود.
اینکه بالا خره یه روزی میاد شکی توش نیست ، همین دوک رو ببین ! بعد چند سال داره میاد شماره ی جدیدش ...
اما میترسم اونموقع دیگه عمرم به دنیا نباشه ! :|
فعلا" بریم یاکوزا بزنیم !

بازی XIII

خیلی بازی جالبی بود.آخرش هم جوری به پایان رسید که به نظر میومد که قسمت بعد هم داشته باشه ولی از قسمتی بعدی خبری نبود!

در ضمن از این که قسمت دوم Witcher هم داره ساخته میشه خیلی خوشحال و راضی هستم!!

اگه یادتون باشه یه بازی شوتر سوم شخص به اسم Advent Rising تو سال 2004 با کلی تبلیغ و سر و صدا ساخته شد که یه بازی داستان محور و البته با تکیه بر گیم پلی بود.
بازی خیلی طولانی بود (فکر کنم بیش از 15 ساعت بود)، وقتی بازی تموم شد عبارت to be continued هم رو صفحه ظاهر شد ولی دو سال پیش بود که شرکت Majesco ناشر بازی عنوان کرد به خاطر فروش نه چندان مناسب بازی و شکستی که داشت میلی به ساخت نسخه دوم اون نداره، هر چند بعد از مدتی شنیدم شماره دوم بازی میخواد ساخته بشه. خیلی دوست دارم این خبر حقیقت داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or