آقای Gio Corsi، کارگردان تیم Third Party Production بخش سرگرمی سونی طی پستی به تمامی طرفداران کنسولهای PlayStation اظهار داشتهاند:
خوب شما هم دوست دارید بازی خاصی را بر روی PlayStation ببینید، خوب دست بکار بشید!
پ.ن: من کامنتهارو نگاه میکردم بیشتر گیمرها Titanfall رو میخوان! یه ابلهی هم گفته Monster Hunter 4 البته به شرطی که Naughty Dog ساخته باشتش!
"چند وقت پیش آدام بویز تیم جدیدی از خانواده PlayStation با نام Third Party Production رو معرفی کرد که با هدف ایجاد ارتباطی مستحکم میان سازندگان و ناشرین Third Party با ما (سونی) شکل گرفته است. کار اصلی این گروه ایجاد ارتباط نزدیک و تنگاتنگ بین ما و ناشرین Third Party هست تا بازیهای آنها برای پلتفرمهای مختلف سونی منتشر شوند. به این معنی که شما از این به بعد بازیهای جدیدی رو بر روی Platform های سونی خواهید دید و این بازیها شامل IP های جدید، پورت نسخههای دیگر و یا ورژن غربی بازیهایی است که تنها در بازارهای محدود عرضه میشند (مانند برخی از عناوین سری Yakuza که تنها در ژاپن عرضه میشود). همچنین تیمها و شرکتهایی که تحت این برنامه درحال ساخت بازی برای کنسولهای سونی هستند میتونن از حمایت و منابع ما برای بهتر شدن کارشون استفاده کنند تا بدین طریق ما کیفیت تمامی بازیهای Third Party رو تضمین کنیم!
من از اینکه تیم ما میتونه فرصتهای جدیدی رو برای کنسولهای PS پیدا کنه خیلی هیجان زده هستم. ما در خلال این سالهای متمادی که در این صنعت مشغول به کار بودیم تجربیات ارزشمند فراوانی کسب کرده و اکنون در حال افزودن چیزی جدید به خانواده PlayStation هستیم. ما در حال حاضر مشغول آماده کردن بازیهای زیادی هستیم و به تازگی نیز ورژن Vita بازی Borderlands 2 را معرفی کردهایم. ما از کار کردن با شرکت Iron Galaxy روی این پروژه بینهایت هیجان زده هستیم و واقعا نمیتونم برای نمایش چیزهای جدیدی که در راه هست صبر کنم!
من بزودی چیزهای بیشتری درباری کارهایی که داریم میکنیم و بازیهای جدیدی که براتون داریم رو با شما درمیون میزارم. در حال حاضر اگه دوست دارید بازی خاصی رو روی پلتفرمهای PS ببینید فقط کافیه برای من کامنت کنید و یا از طریق توییتر باهام درمیون بزارید!"
خوب شما هم دوست دارید بازی خاصی را بر روی PlayStation ببینید، خوب دست بکار بشید!
پ.ن: من کامنتهارو نگاه میکردم بیشتر گیمرها Titanfall رو میخوان! یه ابلهی هم گفته Monster Hunter 4 البته به شرطی که Naughty Dog ساخته باشتش!