دوستان به راهنمایی شمااحتیاج دارم

• Thread starter Thread starter zadis
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

zadis

کاربر سایت
سلام
من مادر برد P5LD2 DELUXE دارم اول اینکه مادربرد خوبی هست یا نه
2> من میخوام روی این مادربرد دوتا گرافیک بزارم . سوالم اینه که چه گرافیکی به این مادربرد میخوره
و آیا هر دو گرافیک باید یه نوع باشه مثلا دوتا 9600GT یا میشه یکی 7300 و دیگری 9600 باشه
ممنون میشم جوابمو زود بدید
2004787474370217616_rs.jpg

asus_p5ld2.jpg

سلام
2> من میخوام روی این مادربرد دوتا گرافیک بزارم . سوالم اینه که چه گرافیکی به این مادربرد میخوره
و آیا هر دو گرافیک باید یه نوع باشه مثلا دوتا 9600GT یا میشه یکی 7300 و دیگری 9600 باشه

با سلام خدمت دوست عزیز.

نیاز به ایجاد تاپیک جدید نبود,مشکلت رو میتونستی تو تاپیک مشکلات سخت افزاری بیان کنی.به هر حال چون میخواستی زود جواب بگیری پاسخ میدم.......

مینت بد نیست.چیپش Intel 945P هستش.در حال حاضر چیپ های Intel از Cross Fire پشتیبانی میکنن نه SLi.

نمیتونی دو تا کارت بندازی,چون این مادربورد نه از Cross Fire و نه از SLi پشتیبانی میکنه.اون اسلات اضافشم Universal PCI Express هستش.شما میتونی هر کارتی از ATi یا NVIDIA تکی بندازی و مشکلی نداره و تو SLi هم حتما باید دو کارت مثل هم باشن.

موفق و پیروز باشی.

با سلام خدمت دوست عزیز.

نیاز به ایجاد تاپیک جدید نبود,مشکلت رو میتونستی تو تاپیک مشکلات سخت افزاری بیان کنی.به هر حال چون میخواستی زود جواب بگیری پاسخ میدم.......

مینت بد نیست.چیپش Intel 945P هستش.در حال حاضر چیپ های Intel از Cross Fire پشتیبانی میکنن نه SLi.

نمیتونی دو تا کارت بندازی,چون این مادربورد نه از Cross Fire و نه از SLi پشتیبانی میکنه.اون اسلات اضافشم Universal PCI Express هستش.شما میتونی هر کارتی از ATi یا NVIDIA تکی بندازی و مشکلی نداره و تو SLi هم حتما باید دو کارت مثل هم باشن.

موفق و پیروز باشی.
ممنون دوست عزیز
اگه نمیشه پس چرا دو تا جا برای گرافیک گذاشتن
و این به چه دردی میخوره که تو کارتون مادربرد گذاشتن .
sli_conn.jpg

imageview.php

88sli640320intro.JPG

ممنون میشم جوابمو بدید

ممنون دوست عزیز
اگه نمیشه پس چرا دو تا جا برای گرافیک گذاشتن
و این به چه دردی میخوره که تو کارتون مادربرد گذاشتن .
sli_conn.jpg

imageview.php

88sli640320intro.JPG

ممنون میشم جوابمو بدید

اولا هر مادربوردی که دو تا PCI-E داره که SLi ساپورت نیست.(هر مینی قاعده خاصی داره)دوما تو سایت ASUS چیزی در مورد استفاده همزمان دو کارت بیان نکرده(Cross Fire)

اون PCI-E اضافه هم استفاده اصلیش برای quad-output display هستش,یعنی فقط 4 تا خروجی تصویر.

اون تصویر آخری هم که گذاشتی ربطی به مین شما نداره.

موفق باشی.

سلام

به نظرمن گرافیک دیگه نخر چون من تجربه کردم که دو تا گرافیک کارت 8800 جی تی رو SLI کردم و هیچ تاثیری در بازی ها نداشت علتش این بود که SLI در رزوبلیشن بالای 1600 خودشو نشون میده و از بار یک گرافیک کم میکنه و تقسیم میشه رو دو تا گرافیک و در رزوبلیشن پایین تر خیلی جزی تاثیر داره که ارزش خرید یک کارت گرافیک دیگه رو نداره اگه اون پول رو بذاری برای سی پیو یا گرافیک کارت بالاتر تاثیر خیلی بیشتری رو داره البته این تجربه خودم بود. شما باید یک مانیتور با همچین رزوبلیشن ساپورت اول بخری که حدود 1 میلیون تومان هم هست . البته باید دیگر قطعات تون هم اپدیت بکنید ... ;)

میگم من قصد بی احترامی ندارم ولی خوب میشد اگه موقع پست دادن به تاریخ پست هم دقت میکردید چون الان حدود 1 ماه میگذره و اون بنده خداهم تا الان هر کاری که میخواسته کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or