با سلام خدمت تمامی دوستان بازیسنتری .
از اونجایی که یکی از بزرگترین سرور های آپلود و دانلود فایل سایت رپیدشیر هست و بخاطر داشتن محدودیت های فراوانی که این سایت برای کاربران رایگانش داره . اینجانب اقدام به راه اندازی این تاپیک کردم که مشکلات دوستان رو حل کنم .
خوب لابد الان می گید که چی کار می کنم ؟؟؟
هیچی !!! . من خودم یک اکانت رپید باز دارم واز اونجایی که همتون می دونید ، با اکانت رپبد باز میشه . بینهایت لینک مستقیم کرد ( از هر جا که باشه ) . بنده اقدام به مستقیم کردن لینک های دوستان در این سایت می کنم .
خوب لابد باز می گید که چی به من می رسه ؟؟؟
هیچی !!!!
. هیچیه هیچی هم که نه . ولی خب یه ضرب المثل هست که می گه : " دست دست رو میشوره ، هر دوست صورت میشوره " . ( منطق رو حال می کنید
) . شما در ازای در خواستتون یک بار روی دکمه ی تشکر و یک بار به روی لینکی که من می دم می رید
و یه دکمه که توی اون لینک هست رو فشار میدید . همین .!!!!
توجه : لینکی که من بهتون می دم اصلا نیازی نیست که توش ثبت نانم کنید . فقط 2 ثانیه توش صبر می کنید
و یه دکمه که توی اون لینک هست رو فشار میدید . بعد هم ببندیدش و برید دونبال کارای دیگتون .
به همین راحتی .
ببینید اون لینک ( که در پایین میزارمش ) یه لینک توی سایت رپید بازه . که شما به عنوان تشکر یه سری به لینک می زنید
و یه دکمه که توی اون لینک هست رو فشار میدید . تمام . همین .
خودش دیگه می دونه چی کار کنه . نه ثبت نام می خواد نه چیز دیگه ای .
حالا قوانین درخواست :
از اونجاییکه من دارم توی این سایت ( بازی سنتر ) فعالیت می کنم قوانین زیر برگذیده شدن :
1 - لینک از همه ی آیلود سنتر ها ( rapidshare , mega upload , 4 share و ...) که لیستشون توی سایت رپید باز هست مورد قبول هست .
2 - لینکهای غیر اخلاقی و مورد دار اصلا قابل قبول و مورد توجه نیست .( البته من می دونم که همتون بچه های گلی هستید )
3 - افراد متقاضی باید حداقل 30 پست در بازی سنتر داده باشن . ( منو نگاه نکنید . من موجهم
)
4 - حداکثر حجم فایل در خواستی 200 مگابایت
برای هر متقاضی در یک روز .
5 - افرادی که تقاضای مستقیم کردن لینک دارن باید توضیح مختصری درباره ی فایل درخواستیشون بدن .
خودم هم اگر لینکی برای خودم مستقیم کردم . به صورت رایگان برای دوستان قرار می دم .
خوب دکمه ی تشکر که پایین هست لینک هم که الان میزارم . فقط دوستان انجام یک همچین کاری ( فشار دادن دکمه ی تشکر و سر زدن به یک لینک ) زیاد وقتتون رو نمی گیره که بخواید بیخیالش بشید . پس بیاید همه به هم کمک کنید .
در ضمن تعداد متقاضی با تعداد تشکر و تعداد مراجعه کننده با لینک برابره .
( امشب فیلم 2009 Angels and Demons با بازی تام هنکس رو در صورت زیاد بودن تشکر ها میزارم .)
اینم لینک :
http://rapidbaz.com/from/130934