James Bond کاربر سایت Feb 21, 2015 #121 یه پیام میفرستادی ، خودت رو بردی بالا . دور رفت رو که برده بودم به خاطر مشکلت دو روز صبر کردم بازی برگشت رو انجام بدیم ...
یه پیام میفرستادی ، خودت رو بردی بالا . دور رفت رو که برده بودم به خاطر مشکلت دو روز صبر کردم بازی برگشت رو انجام بدیم ...
Ps3 Sony کاربر سایت Feb 21, 2015 #122 نوشته شده توسط James Bond: یه پیام میفرستادی ، خودت رو بردی بالا . دور رفت رو که برده بودم به خاطر مشکلت دو روز صبر کردم بازی برگشت رو انجام بدیم ... بیشتر... برات پیام فرستادم از صبح داداش منتظرت بودم اخه رفتم به فینال ارزش داره مگه جایزه میدن!!!!!!!!!!
نوشته شده توسط James Bond: یه پیام میفرستادی ، خودت رو بردی بالا . دور رفت رو که برده بودم به خاطر مشکلت دو روز صبر کردم بازی برگشت رو انجام بدیم ... بیشتر... برات پیام فرستادم از صبح داداش منتظرت بودم اخه رفتم به فینال ارزش داره مگه جایزه میدن!!!!!!!!!!
James Bond کاربر سایت Feb 21, 2015 #123 نوشته شده توسط Ps3 Sony: برات پیام فرستادم از صبح داداش منتظرت بودم اخه رفتم به فینال ارزش داره مگه جایزه میدن!!!!!!!!!! بیشتر... 1 - تو بازیسنتر رو میگم . 2 - ظهر بازی کردم پیامی نیومده بود . 3 - کاری به ارزش نداره . بدون هماهنگی دور نیمه نهایی رو تموم کردی .
نوشته شده توسط Ps3 Sony: برات پیام فرستادم از صبح داداش منتظرت بودم اخه رفتم به فینال ارزش داره مگه جایزه میدن!!!!!!!!!! بیشتر... 1 - تو بازیسنتر رو میگم . 2 - ظهر بازی کردم پیامی نیومده بود . 3 - کاری به ارزش نداره . بدون هماهنگی دور نیمه نهایی رو تموم کردی .
Ps3 Sony کاربر سایت Feb 21, 2015 #124 نوشته شده توسط James Bond: 1 - تو بازیسنتر رو میگم . 2 - ظهر بازی کردم پیامی نیومده بود . 3 - کاری به ارزش نداره . بدون هماهنگی دور نیمه نهایی رو تموم کردی . بیشتر... تو بازیسنتر پیام دادم.
نوشته شده توسط James Bond: 1 - تو بازیسنتر رو میگم . 2 - ظهر بازی کردم پیامی نیومده بود . 3 - کاری به ارزش نداره . بدون هماهنگی دور نیمه نهایی رو تموم کردی . بیشتر... تو بازیسنتر پیام دادم.
James Bond کاربر سایت Feb 21, 2015 #125 نوشته شده توسط Ps3 Sony: تو بازیسنتر پیام دادم. بیشتر... تو دو روز گذشته هیچ پیامی برام نیومده .