خبر رسمی دوران تازه مایکروسافت؛ Halo از این پس روی PlayStation هم منتشر می‌شود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
8270.jpg

استودیو Halo اعلام کرد نسخه ریمیک بازی Halo: Campaign Evolved در سال ۲۰۲۶ برای PlayStation 5، Xbox Series X/S و PC منتشر خواهد شد و با موتور Unreal Engine 5 توسعه یافته.

برایان جَرارد، مدیر انجمن Halo، در بیانیه‌ای گفت:
«دوران تازه‌ای آغاز شده است. Halo از این پس روی PlayStation حضور خواهد داشت و شروع آن با Halo: Campaign Evolved خواهد بود.»

دیمن کان، تهیه‌کننده اجرایی بازی، گفته است هدف از این پروژه بازگشت به نقطه آغاز و معرفی داستان Halo به نسل جدید بازیکنان است تا بتوانند روایت این مجموعه را از ابتدا دنبال کنند.

این نسخه که در جریان مسابقات Halo World Championship 2025 معرفی شد، با موتور Unreal Engine 5 ساخته می‌شود و شامل بهبودهای گرافیکی، کنترل‌های بازطراحی‌شده، split-screen دو نفره (روی کنسول‌ها)، co-op آنلاین چهارنفره با cross-play و cross-progression، سه مأموریت جدید و سلاح‌ها و دشمنان اضافه خواهد بود.​

جنگ کنسولی شاید به پایان رسیده باشد،
اما هنوز کسانی هستند که این ذهنیت را با خود حمل می‌کنند.
-آن‌ها همان طرفداران وفادار جنگ‌های کنسولی‌اند
-کسانی که چند دهه است توی سر و کله‌ی هم می‌زنند.
-یعنی چه جنگ کنسولی تمام شده؟
نه، نه. تا وقتی من زنده‌ام، نه
این ها جنگ را برای جنگ می خواهند

این رو از اون بخشی از گیمرها بگیری دیگه دنیای گیمینگ براشون بی معنی و ارزشه.
چون از اول خودشون رو اینطوری تعریف کردن.
مثال دوستانی که یه روزی یه بابایی رو کشوندن پایین و طرف رو فراری دادن ولی بعد از 50 سال همچنان خودشون رو تو اون دوره تعریف میکنن و دوست دارن برگردن به شرایط اون دوره.
برای همین همچنان خودشون رو رولوسیونی تعریف میکنن ، این رو ازشون بگیری انگاری هویتشون رو گرفتی.
کنسول وار هم اینطوره.

من مطئنم اگه روزی بازیهای پلی استیشن حتی اون سینگل پلیرهاش هم روی مثلا ایکس باکس منتشر بشه باز هم اینها یه گوشه ای پیدا میکنن که ازش آویزون بشن و همچنان کنسول وار رو زنده نگه دارن.
Screenshot 2025-10-25 140840.jpg

جنگ کنسولی به نظرم فان بود 😁 باعث هایپ و بحث های طولانی میشد . به نظرم برای صنعت گیمینگ مفید بود. احساس میکنم دلم تنگ شه برای تاپیک های vs. درسته فن اکس باکس نبودم ولی همیشه کنسولش رو داشتم و حضور داشت و بخشی از گیمینگ بود . اینجوری داره حذف میشه یه جورایی ناراحت کنندست 😁

جنگ کنسولی البته تو ایران تموم شده چون نینتندو رو به حساب نمیارن وگرنه تو بلاد کفر رقابت بین سونی و نینتندو همچنان ادامه داره و فقط یه مایکروسافت از رقابت کنار رفته:دی

اسپنسر چراغ fps و ارکید ریس و ... (همه سبک ها غیر دوربین روشونه) رو ps روشن نگه میداره
کاربرهای سونی هم با واریزیهای ۷۰ دلاریشون، چراغ گیم پس رو
بازی وین وین
سال ۲۰۲۵ هستیم
نه سرفیس‌ها آش دهن‌سوزی هستن
نه اکوسیستم ایکس‌باکس حرفی برای گفتن داره
خبری از هیچ دسکتاپی مثل سرفیس استدیو نیست
هیچ دستگاه موبایلی مثل سرفیس دوو یا نئو یا لومیا وجود نداره
ویندوز تو ناپایدارترین حالت و unoptimized ترین وضعیت خودشه و ...

شما با اقتدار از ایکس باکس و مایکروسافت و اسپنسر و بازی های متا 83-84 دفاع کن 😘

@m.d.makan
ـانتشار هیلو برای پلی‌استیشن خبر خیلی خوبی است، عده‌ای که هرگز تجربه‌اش نکرده بودند حالا می‌توانند بازی کنند، آن هم با گرافیکی واقع‌گرایانه‌تر و لذتی وصف نشدنی.
-هیلو یکی از بهترین شوترهای تاریخ است،
و این نسخه، از نظر من، بهترین تمام مجموعه است.
-اما کافی است نگاهی به پست‌های صفحه‌ی اول بیندازید. یکی از یکی سمی‌تر واقعاً ناامیدکننده است

@Lions Gate
فان بودن، فقط ده درصد ماجراست.
بقیه‌اش فسفرسوزی یک ذهن بی‌فسفره

خیلی از شاهکارهای صنعت گیم وسط همین جنگ های کنسولی ساخته شد!

آخرین ویرایش:
خیلی از شاهکار صنعت گیم وسط همین جنگ های کنسول ساخته شد!
دقیقا رقابتشون مفید بود
نگاه میکنم حتی سگا هم این کارا رو نکرد!!
عملا بیشتر آی پی های انحصاریشو مهر و موم کرد فقط یه سونیک الان از اون دوران مونده و تعداد انگشت شماری بازی دیگه... اون یه سری هم که هستن در قالب گرافیک دو بعدی ریترو مثل شینوبی و گلدن اکس...
یا تا مدتها خبری از شنمو۳ نبود علی رغم درخواست هوادارا
امیدوارم برگرده غیرت به این میگن. خاک سیاه نشست ولی عملا آی پی نداد:دی الان امثال شینوبی و گلدن اکس و... میتونن ریبوت شن و کار خود سگاست
دیوانه هست این مایکروسافت:دی

• Like
Reactions: sony_boy
@m.d.makan
ـانتشار هیلو برای پلی‌استیشن خبر خیلی خوبی است، عده‌ای که هرگز تجربه‌اش نکرده بودند حالا می‌توانند بازی کنند، آن هم با گرافیکی واقع‌گرایانه‌تر و لذتی وصف نشدنی.
-اما کافی است نگاهی به پست‌های صفحه‌ی اول بیندازید. یکی از یکی سمی‌تر واقعاً ناامیدکننده است

@Lions Gate
هیلو ۲۵ سال پیش شوتر خوبی بوده‌. الان یه شوتر سای فای معمولی هست.

خیلی از شاهکارهای صنعت گیم وسط همین جنگ های کنسولی ساخته شد!
از دید بنده کنسول وار بین سونی و مایکروسافت بی تاثیر بوده. چه مایکروسافت می‌بود چه نمی‌بود سونی کار خودشو می‌کرد.

این باور که سونی رقیبانش رو از دور به در کرد اشتباه هست. رقیبان سونی، خودشون، خودشون رو شکست دادند.

@m.d.makan

@Lions Gate
کاریش نمیشه کرد ، یکسری همیشه میخوان کنسول وار رو توجیه کنن میگن ایشون بود که باعث شد کمپانیها بازیهای با کیفیتی بسازن.

نظرم در جواب این طرز فکر اینه که:
سونی/مایکرو تو یک دوره ای با هم رقابت داشتن که نتیجش شد اون بازیها یا به قولی شاهکارها.
این رو که نمیشه تعمیم داد به تو سر و کله زدن طرفدارها با هم ، البته این تو سر و کله زدنها یکی از نتایج همون رقابتست ولی خب اینطور نیست که بگیم اگه این تو سروکله هم زدنها نباشه پس اونها حتما دارن گل لگد میکنن و قرار نیست خروجی های خوبی ازشون ببینیم.

الان بتلفیلد که با CODها ، استودیوها/کمپانیهاشون رقابت دارن و هر چند سال یکی میزنه رو دست اون یکی ... EA و اکتی کنسول وار دارن باهم؟
رقابت بینشون شکل گرفته و خب همه تیمها تلاششون رو میکنن که از اون یکی پیشی بگیرن و تو بحث فروش و جذب پلیر بهتر عمل کنن.
با اینکه اکتی و COD سهم بیشتری از بازار رو همیشه داشته.

سونی و مایکرو همچنان رقابت خودشون رو حفظ میکنن ، چرا باید فکر کنیم رقابتشون تموم شده؟
همونطور که باقی ناشرها با هم رقابت دارن.
فقط رقابت از سطح فروش کنسول بیشتر متمایل شده به سطح نرم افزار و سرویس.
بماند که همون موقع هم که بازار جنگ کنسولی داغ بود باز هم این فروش نرم افزاری بود که رقابت اصلی رو شکل میداد و سرمایه گذاری تو صنعت رو توجیه پذیر میکرد.
ولی اونموقع که سونی /مایکرو سرشون به هم گرم بود کلی کمپانی دیگه بالا اومدن و سهم گیمینگ این دوتا رو خوردن و کوچکتر کردن.

همه حرفم اینه که اینکه بگیم کنسول وار دلیل ساخت اون بازیها بوده اشتباست ، این حس رقابت بود که بهشون انگیزه میداد.
اما اون رقابت همچنان وجود داره.

به نظرم سونی/مایکرو هم کم کم متوجه شدن که از اون جنگ چیزی در نمیاد و فقط باعث میشن که ترمز همدیگه رو بکشن.
اما خب بخشی از طرفدارهای دو طرف همچنان روی این عادتی که تو این بیش از دودهه شکل گرفته پافشاری میکنن چون خیلیهاشون از وقتی که گیمر شدن کلا باید انتخاب میکردن که تو کدوم ساید قرار بگیرن و خودشون رو تعریف کنن.
گیمینگ برای این بخش زیر پرچم طرفداری از یکی از این دو یا سه تا کمپانی/پلتفرم معنی پیدا میکنه .
این اگه نباشه خب همین احساس سرخوردگی که صحبتش میشه و... پیش میاد.

نتیجه این طرز فکر میشه همین پستهایی از این دست که انگاری همچنان فکر میکنن نسل هفت یا اوایل هشته.

ملت عبور کردن ولی ما نه.
همچنان راه کعبه موعود از Redmond یا برای سونی California و... میگذرد.

آخرین ویرایش:

من چند ماه پیش دقیقا همین پیشبینی رو کردم، به زودی مایکروسافت مدعی میشه رطوبتی PS5 رو تسخیر کرده و الان خود این کنسول هم یجور اکس باکسه و بعد آمار فروش PS5 رو میزنه تنگ فروش کنسول خودش، میشه یه موفقیت تازه برای فن هاش.

اسپنسر چراغ fps و ارکید ریس و ... (همه سبک ها غیر دوربین روشونه) رو ps روشن نگه میداره
کاربرهای سونی هم با واریزیهای ۷۰ دلاریشون، چراغ گیم پس رو
بازی وین وین

ردیفه، فقط اینکه خود اسپنسر نظر دیگه ای داره و تو دادگاه میگفت ما بابت فروش هر بازیمون 30 درصد به سونی میدیم، اونا هم نامردی نمیکنن همون پول رو صرف نیومدن بازی ها رو Xbox میکنن تا بازار ما محدود تر بشه و اتفاقا یه معامله سراسر باخت و دلیل چهارم شدنمون از بین سه تا رقیبه. فقط اینکه مشخص نیست چرا الان دارن بازی های بیشتری رو برای PS5 عرضه میکنن تا سونی 30 درصد های بیشتری رو صرف سرویس کردن دهن خودشون بکنه؟ چون گیم پس خیلی سود ده هست و نمیدونن با این هم پول چیکار کنن؟ یا چون به هر حال 70 درصد لذت مال مایکروسافته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or