خبر رسمی دوران تازه مایکروسافت؛ Halo از این پس روی PlayStation هم منتشر می‌شود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
8270.jpg

استودیو Halo اعلام کرد نسخه ریمیک بازی Halo: Campaign Evolved در سال ۲۰۲۶ برای PlayStation 5، Xbox Series X/S و PC منتشر خواهد شد و با موتور Unreal Engine 5 توسعه یافته.

برایان جَرارد، مدیر انجمن Halo، در بیانیه‌ای گفت:
«دوران تازه‌ای آغاز شده است. Halo از این پس روی PlayStation حضور خواهد داشت و شروع آن با Halo: Campaign Evolved خواهد بود.»

دیمن کان، تهیه‌کننده اجرایی بازی، گفته است هدف از این پروژه بازگشت به نقطه آغاز و معرفی داستان Halo به نسل جدید بازیکنان است تا بتوانند روایت این مجموعه را از ابتدا دنبال کنند.

این نسخه که در جریان مسابقات Halo World Championship 2025 معرفی شد، با موتور Unreal Engine 5 ساخته می‌شود و شامل بهبودهای گرافیکی، کنترل‌های بازطراحی‌شده، split-screen دو نفره (روی کنسول‌ها)، co-op آنلاین چهارنفره با cross-play و cross-progression، سه مأموریت جدید و سلاح‌ها و دشمنان اضافه خواهد بود.​

خب من خودم با Halo 1 رو PC خاطره دارم-هم گان پلیش لذت بخش بود با اسلحه های خلاقانه ش خصوصا فضاییا، هم استفاده از وسایل نقلیه تو میدون و چیزایی که نظیرشو ندیده بودم تا اون روز و.... و طبعا خوشحالم روی کنسولم یعنی پلی استیشن هم میاد:دی
ولی کلا این کاریه که فقط مایکروسافت میکنه و میبره به ترکستان برند ایکس باکسشو و میشه ناشر. در آینده هم همینه کسی بعیده اینطور به بازیهای انحصاری کنسول/سرویسش چوب حراج بزنه.

پ.ن: دسته ایکس باکسم برای پلی استیشن بده خوبه =))

ولی کلا این کاریه که فقط مایکروسافت میکنه و میبره به ترکستان برند ایکس باکسشو و میشه ناشر. در آینده هم همینه کسی بعیده اینطور به بازیهای انحصاری کنسول/سرویسش چوب حراج بزنه.
بازگشت همه به سوی اوست..
1000006677.jpg

واقعا چه دورانی رو گذروندیم تا به اینجا برسیم. چقدر جنگ و دعوا و کل‌کل. به عنوان کسی که در هر دو جبهه فعالیت حرفه‌ای داشته باید بگم که خیلی خوش گذشت و یادش بخیر و نیکی :D در مورد هیلو، نسخه‌های مورد علاقه‌ی خودم ریچ و ODST هستن ولی خب پیشنهاد میکنم اگر تا حالا هیلو بازی نکردید، این ریمیک رو از دست ندید و اگر میتونید حتما کواپ بازیش کنید چون لذتش چند برابر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or