دوتا سيستم مخصوص گیم

• Thread starter Thread starter Mr-Game
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Mr-Game

کاربر سایت
Rating - 100%
3   0   0
سلام
دوتا سيستم مخصوص گيم با اين مشخصات براي فروش :
اولي که خفنه :
X1600pro 512MB VGA
Dfi Lanparty ut rdx200 cf-dr M.B
DDR400 apecer ultrafast 200x 1GB RAM
DDR400u axtrom 512MB RAM
AMD 3800 X64 ATHLON CPU
اين يکي مادر بردش يه کارت صداي HD اکسترنال داره دو هم کارت شبکه داره دوتا PCI-E هم داره براي CROSS FIRE
هر دوتا رماش اصله يکي از رم ها رو ديروز خريده ( خله بهش ميگم واسه چي اين سيستم رو ميفروشي ميگه ميخوام موتور بخرم !!! )
قيمت : 90+120+90+30+30
دومي ارزون تره :
VGA 7600GS PALIT SONIC 256MB
CPU AMD 2800 X64 ATHLON
RAM 1GB KINGSTON+GEIL
M.B MSI K8N-NEO3
اين سيستم هم هر دوتا رماش اصله کارت گرافيکش هم سري OVERCLOCK EDITION هست يعني تا 100 تا OVER ميشه
بدون اينکه دماش بره بالا ! کارتش رو دوماهه خريدم گارانتي داره
قيمت : 80+30+35+45+40

اولي تخفيف داره هم داره
با اولي همه بازي ها روي اخرين گرافيک راحت اجرا ميشه
توي دومي OVER کردن CPU,VGA تا مقادير بالا امکان پذيره خيلي هم راحته توي دماش هم تغييري ايجاد نميشه
بعضي از قطعات به صورت تکي هم فروخته ميشن

راستي هردوتا سيستم ترتميزن يزره خاک روشون نيست

آخرین ویرایش:
ببخشید میشه لیست کامل رم هایی رو که دارید با ظرفیت و قیمت و گارانتی شون یه بار بفرمایید، چون من از پست اول نتونستم 100% در بیارم چی بودند.
امیدوارم همه شون برای تک فروشی باشند.
مرسی.
8.gif

kingston اصل ------------قیمت 39 تومن ( دیگه پیدا نمیشه )
Geil اصل -------------------قیمت 49 تومن
Axtrom -------------------قیمت 36 تومن با گارانتی اواژنگ
همشون 512 با Bus400 هستن

سلام
سیستم دومت رو بارم 512کلا 130 میخرم danijon_2006 شما هم اگه 170 مشتری داشتی اشتباه کردی نفروختی چون عمرا با این قیمت کسی بخره ماله شما رو 50-60 میخرم رایتر هم ماله خودت

آخرین ویرایش:
سلام
سیستم دومت رو بارم 512کلا 130 میخرم danijon_2006 شما هم اگه 170 مشتری داشتی اشتباه کردی نفروختی چون عمرا با این قیمت کسی بخره ماله شما رو 50-60 میخرم رایتر هم ماله خودت

جیگر این که فقط قیمت دوتا رم ها با CPU هست !!!

البته میدونم یکم پایینه ولی خوب من این طوری حساب کردم که نو مادر برد و Cpu که شما گفتی رویه هم 100 - 110 میشه که من 50 میخرم رم هم که گفتم 512 میخوام نه 1 گیگ که نو 512 کینگستون اصل برخلاف گفته شما که نسلش منقرض شده تو بازار 40 تومنه من 20 حساب کردم 60 هم گرافیکت در کل میشه 130 البته حقش بیشتره و جایه کمی چونه داره ولی نه اونقدر که شما میخوای......... خلاصه دستگاه خودته من فقط قیمت پیشنهاد کردم

اختلاف رم نو با دست دوم 2 3 تومنه شما 20 تومن میکشی پایین !!
کینگستون اصل هم پیدا نمیشه یعنی من که جایی ندیدم
( شما میتونی اصل رو از تقلبی تشخیص بدی ؟ )
این قیمتی که شما میخری بیرون هم میخره من اینجا گذاشتم که بیشتر بخرن

راستی گرافیک رو 80 مشتری دارم ;)

سلام
در مورد رم باید بگم همونطوری که به گفته شما که اصلیه اعتماد میکنم به گفته فروشنده هم باید اطمینان کرد در مورد انقراضشون هم باید بگم که تو سایت هایه فروش بگردی هم پیدا میشه چه برسه به بازار ................... کلا رم رو بیخیال من بدون رم با این قیمت میخرم اگه مشتری بهتری پیدا نکردی یه ندا بده
upherebl.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or