من این بازی رو روی ps3 دانلود کرده بودم، اما به خاطر مشغله کاری وقت نکردم تمومش کنم. سه چهارتا از غول ها رو کشتم و.....
آخرش چی میشه؟
بصورت خیلی خلاصه :d اگه یادت باشه با کشتن هر کلوسوس هاله های تیره رنگی وارد بدن واندر میشد ... (قسمتی از وجود دورمین خدای بازی که در بدن هر کلوسوس طلسم شده )
بعد کشته شدن تمامی کلوسوس ها واندر و دورمین با هم تلفیق میشن و تبدیل میشن به موجودی بزرگ و خدای طلسم شده آزاد میشه....
کشیش معبدی که دورمین رو در 16 کلوسوس طلسم کرده بود با عده ای از سربازا به منطقه ممنوعه میان و با اجرا کردن یک طلسم در حوضچه ی انتهای معبد حالت کششی ای رو ایجاد میکنه و دورمین و واندر که حالا یکی شدن رو میکشه سمت خودش ....
دورمین از بین میره و واندر تولد دوباره ای تو زندگیش بوجود میاد و یک نوزاد رو در انتهای بازی میبینیم و دورمین هم قولی که داده بودو عملی میکنه و مونو هم از روی سنگ بیدار میشه و با اگرا و واندر راهی میشن ....
بعد کشته شدن تمامی کلوسوس ها واندر و دورمین با هم تلفیق میشن و تبدیل میشن به موجودی بزرگ و خدای طلسم شده آزاد میشه....
کشیش معبدی که دورمین رو در 16 کلوسوس طلسم کرده بود با عده ای از سربازا به منطقه ممنوعه میان و با اجرا کردن یک طلسم در حوضچه ی انتهای معبد حالت کششی ای رو ایجاد میکنه و دورمین و واندر که حالا یکی شدن رو میکشه سمت خودش ....
دورمین از بین میره و واندر تولد دوباره ای تو زندگیش بوجود میاد و یک نوزاد رو در انتهای بازی میبینیم و دورمین هم قولی که داده بودو عملی میکنه و مونو هم از روی سنگ بیدار میشه و با اگرا و واندر راهی میشن ....
ویدئو ایتدای تاپیک رو ببین همه چی رو میفهمی....
آره 100 % همینجوریه....باور کنید اگر دوباره هم این شاهکار بره روی شبکه PSN، دوباره بازم غوغا میکنه ! :d هنوزم خیلیا هستن که این عنوان رو تجربه نکردن، مطمئنم برای اونها تجربه فراموش نشدنی میشه، یعنی یقین دارم !
=====
دمت گرم مصطفی جان ! :d لذت بُردیم، کلا هرچیزی که در مورد تیم ایکو باشه، شیرین و لذت بخشه ! :d
ممنونم حسین جان و خوشحالم که از تاپیک لذت بردی
آخرین ویرایش: