ده بازی برتر 2011 به انتخاب TIME

لیست زیاد جالبی نیست، توقع داشتم حداقل دو بازی زیبای deus ex human revolution و gears of war 3 تو لیست باشه.در ضمن جایگاه Skyrim باید عوض بشه و جزو سه بازی اول بشه.

TIME هر ساله همچیم انتخاباتی داره و فقط مختص بازی نیست از TOP 10 بازی گرفته تا فیلم , و غیره هستش . در ضمن 4تا ادم حسابی میشینن انتخاب مبکنن . دیگه همین مونده بود Time رو هم زیر سوال ببرید

من خودم انتظار داشتم Geow 3 تو لیست باشه ولی خب این Time همین پارسال Alan Wake رو بهترین بازی سال انتخاب کرد (که جا داره مجددا ازشون تشکر کنم :دی)، پس نمیشه گفت انتخاب هاش به خاطر فن بازی و همچین حرفهایی بوده. کلا انتخاب هاش متفاوته یه مقدار :دی

TIME هر ساله همچیم انتخاباتی داره و فقط مختص بازی نیست از TOP 10 بازی گرفته تا فیلم , و غیره هستش . در ضمن 4تا ادم حسابی میشینن انتخاب مبکنن . دیگه همین مونده بود Time رو هم زیر سوال ببرید
کلا انتخاب های این مجله ضعیفه و با لیست مرسوم بقیه فرق داره.
انتخاب های 2009:
Alan Wake
Angry Birds
Red Dead Redemption
Halo: Reach
Super Mario Galaxy 2
Limbo
Super Meat Boy
Super Street Fighter IV
Starcraft II
Mass Effect 2

یارو فقط 360 و wii داشته
انتخاب های 2009:

Modern Warfare 2
Batman: Arkham Asylum
DJ Hero
Borderlands
New Super Mario Bros. Wii
Geo-Defense Swarm
Scribblenauts
Halo 3: ODST
Assassin's Creed 2
Uncharted 2

جایگاه U2 مضحکه
و لیست 2008:
Grand Theft Auto IV
Braid
LittleBigPlanet
Rock Band 2
Gears of War 2
Dead Space
Star Wars: The Force Unleashed
Hunted Forever
Fieldrunners
Spore

MGS4 کجاست؟

• Like
Reactions: 浪人 and reach
معمولاً ریسینگ ها خیلی توی گوتی نیستند یا انتخاب نمیشن :دی بعیده یه ریسینگ گوتی انتخاب بشه :دی

خب نامردیه بخدا :d مثل انیمیشن ها شاید نامزد اسکار بشند ولی بهترین فیلم سال نمیشند درحالی که خیلی پیش اومده حتی حقشون هم بیشتر بوده الان قضیه فورزا 4 هست
کلا آدم باید تابو شکنی کنه یکبار برای همیشه نمیشه که هردفعه از چندتا سبک خاص بازی انتخاب بشه مگه ریسینگ ها دل ندارند؟:d:-/:|

دوست عزیز Time که نگفته Goty گفته برتر.
حواسم هست :دی اینم برای اینا یه جور لیست گوتی حساب میشه دیگه :دی دور همی که لیست ندادن :دی در ضمن توی صحبت هام اشاره کردم گوتی یا انتخاب شدن :دی
خب نامردیه بخدا
yahoo_4.gif
مثل انیمیشن ها شاید نامزد اسکار بشند ولی بهترین فیلم سال نمیشند درحالی که خیلی پیش اومده حتی حقشون هم بیشتر بوده الان قضیه فورزا 4 هست
کلا آدم باید تابو شکنی کنه یکبار برای همیشه نمیشه که هردفعه از چندتا سبک خاص بازی انتخاب بشه مگه ریسینگ ها دل ندارند؟
yahoo_4.gif
yahoo_7.gif
yahoo_22.gif
منم تا حدودی باهات موافقم :دی این ریسینگ ها و ... یه جوری شایسته تر باید توی اینجور مراسم شرکت کنن ولی خب مقایسه ـشون با اون یکی سبک بازیا یه جوری ناممکنه چون خیلی چیزها رو ندارن :دی فعلاً به همون عنوان بهترین ریسینگ سایت ها و مجلات باید بسنده کرد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or