امیدوارم بازی بیشتر شبیه snake eaterباشه نه peace walker من بر عکس خیلی ها اصلا با peace walkerحال نکردم
هیچ خبر داری که کاملا داری اشتباه می کنی و اصلا اینطور نیست ؟ نشونه های عمق و فاصله یک جسم از چشم خیلی زیاده و مغز هم بر اساس همون نشونه ها عمق چیزی که چشم میبینه رو درک می کنه.هیچ خبر دارین که هیچ وقت نمیتوان عمق را بدون نگاه کردن همزمان با 2 چشم تشخیص داد؟
هیچ خبر دارین که هیچ وقت نمیتوان عمق را بدون نگاه کردن همزمان با 2 چشم تشخیص داد؟
هیچ خبر داری که کاملا داری اشتباه می کنی و اصلا اینطور نیست ؟ نشونه های عمق و فاصله یک جسم از چشم خیلی زیاده و مغز هم بر اساس همون نشونه ها عمق چیزی که چشم میبینه رو درک می کنه.
تلویزیون 3D الجی نیست که 2 تا چشم بخواد !
دوستان خواهشا پیس واکر و با MGS3 مقایسه نکنید . خداییش پیس واکر بازی خوبی بود اما اصلا در حدو اندازه های هیچ کدوم از نسخ شماره دار نبود . به هیچ وجه هم ازون داستان پر و پیمون و روایت قوی کوجیما خبری نبود . درسته که یه بازی بود که به علت پلتفرمی که روش ساخته محدودیتهایی داشت ولی می شد خیلی بهتر از آب درش آورد . پیس واکر به هیچ وجه من الوجوهی :d متالگیر خوبی نبود .
برای من MGS3 در کنار Mafia1 بهترین بازی تاریخه . اصلا هیچ بازیو باهاش مقایسه نمی کنم . برام بالای جدول مندلیوف قرار داره :d اصلا MGS3 یه چیز تکرار نشدنیه . یه حادثه است که هر 1000 سال یکبار اتفاق می افته:dآرمین من فکر میکردم فقط منم که با اون شماره حال نکردم( فکر میکنم مشخصه که من تا چه حد طرفداره این بازیم
) ولی اصلا و ابدا نه رو پی اس پی نه رو 360 با پیس واکر حال نکردم
![]()
3ـش قشنگ یه جاهاییش دهنتو 3 متر باز میذاشتیادش بخیر... ( گرافیکو نمیگم البته ... ) خوب بحثو تموم کنیم
کوجی جون بیا آخر بازیو هم بگو که دیگه GZ رو نخریم بریم یه راست فنتوم پین ـو بگیریم![]()
حرفت تا حدودی درست ولی دقت کن روی همون PSP یه نسخه از گاد آو وار اومد( روح اسپارتا) که خداییش میشه در ردیف بهترین های سری قرارش داد و اصلا ضعف سخت افزار و اینها رو کیفیتش تاثیری نداشت و هم بازی کاملی بود و هم گاد آو وار فوق خفنی بود . پیس واکر هم بنظرم خیلی بهتر می تونست باشه ، از لحاظ روایت داستانی( به نظرم بزرگترین رکن سری همین داستان و نوع روایتشه ) هم که اصلا در حد اسم متالگیر هم نبود.دوستان نزنین این حرفارو:d!اول اینکه PW به خاطر محدودیت های PSP طبیعتا روی PS3 و X360 خیلی ضعف داشت ولی جزو بهترین بازی های PSP بود!بازی واقعا کامل بود؛از هرلحاظ!فقط باس فایت های بسیار ضعیفتری نسبت به شماره های قبلی داشت:d!FOXHOUND و Cobra Unit کجا،اون هوش مصنوعی های مزخرف کجا:d!
دوم روایت داستانش بود:dاول روند صعودی داشت،ولی اواسط خیلی خشک بود که آخرش اوج گرفت:d!
برادر من! این تفاوت زاویه دید از 2 چشم که دید استروسکوپیک بهش میگن خودش خیلی موثره تو فهمیدن عمق و سایز و شکل جسم. کسی نگفت نیست. موضوع اینه فقط این نیست و شما با یه چشم هم میتونی این عمق رو تشخیص بدی تا حدود خیلی زیادی به خصوص اینکه قبلا دو چشم سالم داشتی و مغزت یاد گرفته و بعدا یک چشمت رو از دست دادی. این چیزی که گفتی ولی کلا آزمایش خوبیه.زیبای من همین العان یک چشمت رو ببند با یک چشم باز( به یکی بگو جلوت بایسته و نوک انگشت اشاره اش رو عمود به طرف بالا نگه داره و 10 بار فاصلش رو از تو تغییر بده و هر بار که تغییر میده تو با نوک انگشتت از طرف بالا به صورت عمود طوری که انگار می خوای از بالا به نوک انگشتش انگشتتو بزنی). 10 بار بگو فاصله اش رو از تو تغییر بده هر بار این عمل رو تکرار کن .اگه درست انجام بدی غیر ممکنه بتونی نک انگشتت رو از بالا بیاری و به نوک انگشت طرف مقابل بزنی یا جلوش فرود میاری یا عقبش .اگه درست زدی حرفت درست.