دنیای کینکت دارن

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دنیای کینکت داران

• مجموع رای دهنده‌ها
    149
بازیه مورد علاقه:virtual tennis 4;):d
میزان رضایت:63.56%b-)
میزان استفاده در طول روز(به ساعت):هيچي:d:d(وقت نميكنم):d:d
آیا نسبت به زمانی که دستگاه رو خریداری کردید جذابیتش براتون پایدار مونده؟:تقريبا:>

1:سن:16

2:بازی مورد علاقه:kinect sport.kinect advetures.Dance Central.

3:روزی 1 ساعت بازی میکنم.

4:میزان رضایت(100%)

5:آیا نسبت به زمانی که دستگاه رو خریداری کردید جذابیتش براتون پایدار مونده؟بله

اوونجور که من متوجه شدم بیشتر دوستان نسبت به زمان خریداری از اون تاب و تب افتادن و بیشترین سنی که مورد علاقشونه 15 تا 24 ساله.حالا دوستان دیگه هم رای بدن تا یه نتیجه گیری اساسی بشه کرد.

1:سن:15
2:بازیه مورد علاقه:فعلا ka و ks ولی بزودی vt

3:میزان رضایت(از 100%):
فعلا 90 چون خیلی بازی هاش نفس گیره و آدم خسته میشه#:-sولی با عناوین هاردکور شاید 100٪
4:میزان استفاده در طول روز(به ساعت):بستگی به روزش داره اگه سرم خلوت باشه روزی 3-4 ساعت:p

5:آیا نسبت به زمانی که دستگاه رو خریداری کردید جذابیتش براتون پایدار مونده؟:100٪

اوونجور که من متوجه شدم بیشتر دوستان نسبت به زمان خریداری از اون تاب و تب افتادن و بیشترین سنی که مورد علاقشونه 15 تا 24 ساله.حالا دوستان دیگه هم رای بدن تا یه نتیجه گیری اساسی بشه کرد.
دوست عزیز هر وسیله ای همینجوره.
مثلا یه گوشی آیفون میخری یکی دو روز اول یا فوقش هفته ی اول خیلی برات جالبه اما بعد 1 هفته برات عادی میشه. کینکتم از این قاعده مستثنی نیست. فقط برای من تا 1 ماه اول خیلی جالب بود ، اما الان تقریبا برام عادی شده.(البته هنوزم باحال هست)

:سن دقیق نمیگم ولی از 19 تا 24 :d
2:بازیه مورد علاقه dance central child of eden kinect sport
3:میزان رضایت(از 100%) 95.5 %
4:میزان استفاده در طول روز(به ساعت) 1 ساعت
5:آیا نسبت به زمانی که دستگاه رو خریداری کردید جذابیتش براتون پایدار مونده؟ آره چون تو هر بازی یه تجربه متفاوت رو داریم

سن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 29 متاهل
بازی همونی که رو خودش بود چون دستگاه کپی خور نیست
میزان رضایت فعلا 100 درصد آخه 2 روز نمیشه گرفتم
روز اول هم 2 ساعت استفاده کردم
خود کنسول رو هم برام از خارج اوردن کلا 4 روزه

ضمنا هر کی بازی ارجینال gears of war میخواد با فیفا یا pes قدیمی یا جدید معاوضه میکنم ریجن NTSC

بازی مورد علاقه : Kinect Adventures
میزان استفاده : هفته ای 2-3 ساعت.میانگین بگیم میشه روزی 10 دقیقه.(بیرون بازی میکنم)
جذابیت : 20%

اوونجور که من متوجه شدم بیشتر دوستان نسبت به زمان خریداری از اون تاب و تب افتادن

اشتباه نکردی؟

انگار بیشتر به "بله" رای دادندها...
89.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or