دنیای بازی

سلام دوستان
من توی نقد بازی "قتل در صومعه" که جناب طه رسولی نقد کردن یه جمله جالب خوندم. خواستم نظر شما رو بدونم. جمله عینا اینه:
" قتل در صومعه کاملا برای مخاطب خاص ساخته شده ، برای کسانی که عمرشان به بازیکردن فول تراتل ، مانکی آیند2 و دیسک ورلد قد میدهد. اگر اهل این دسته از بازی ها باشید ازبازی کردن قتل در صومعه ذوق مرگ خواهید شد . اما اگر غیر از این باشید ، احتمالا مانند منتقد کوتاه فکر سایت IGN این بازی را از لحاظ کیفیت تولید با چیز هایی مانند کرایسیس و متال گیر 4 مقایسه خواهید کرد و امتیاز 3 از 10 به آن خواهید داد! "

نظرتون در مورد این جمله چیه؟؟
از اونجایی که من هم 2 تای بالایی و هم این یکی رو(اگه اشتباه نکنم) بازی کردم حق رو به طه رسولی میدم...البته کمی تند رفته اما خب از اونجایی که یه عشق کلاسیک هست از این بازی اینطور دفاع کرده که منم موافقم....اصولاً بعضی چیز ها( و متعاقباً بعضی بازی ها) رو نمیشه با هر چیز و هرکسی مقایسه کرد و سبک ک باس کاری خودش رو میطلبه...این بازی هم از اون دسته هست

درباره کلیک جام جم

با سلام خدمت اقای رسولی و تبریک وشادباش سال نو به ایشان
خواستم بگم من یکی از گیمرهایی هستم که کلا نقد بازی رو از ایشون شناختم و ارادت خاصی به ایشون دارم و اعتقاد دارم کلیک جام جم با تمام کاستی ها باعث رشد و شکوفایی بسیاری از دوستان ما در صنعت رایانه و بازی شد من جمله خودم و همیشه دنیای بازی رو به عشق نقدای اقای رسولی تهیه میکنم و اصلا از ایشون بازیهای کلاسیک رو مثل جزیره میمون رو شناختم و فهمیدم بازی غیر از بکش بزن برو جلو چیزهای دیگه ای هم هست با تشکر امیر هستم از اهواز
89/01/8

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or