uchiha mehran
کاربر سایت
سلام اگه میشه ترینر pes2013 become a legend ورژن 1.0 رو یکی برای دانلود بذاره
ممنون
سلام اگه کسی کد god of war III رو داره بهم بده ممنون.
این بازی کد تقلب نداره، اما دارای ترفند و تکنیک هست :سلام دوست عزیز
خسته نباشی
میشه کد تقلب واسه بازی witcher 2 پیدا کنی و بزاری ؟
من به این دوتا کد (رمز) کانتر نیاز مبرم دارم ممنون میشم برام بگید :
1-آیا کُدی هست که فقط صدای پا را در بازی زیاد کنه؟
2-در بازی به طور پیش فرض زمانی که میمیریم حدود 4 یا 5 ثانیه طول میکشه تا دوربین اون کسیکه ما رو کشته نشون بده فکر کنم یک کدی بود که این زمان را کاهش میداد.لطفا تمام کدهای مربوط به دوربین را هم بنویسید.
این بازی کد تقلب ندارد، اما دارای ترفند و تکنیک هست، همچنین یک ترینر هم تونستم پیدا کنم که امیدوارم بدردت بخوره :سلام به همه ی عزیزان....
من کد تقلب بازی command & conquer 4 رو میخواستم....فقط فوریه...دمتون گرم...یه دنیا ممنون
این بازی ترینر های بسیار زیادی دارد :ترینر بازی arma 2
promo نباشه
ممنون
سلام من سیو بازی flash point red river رو میخواستم
ممنون
سلام کسی هست سیوهای نسخه تبدیلی بازیresident evil remakeوbf3برای کامپیوتر روبرام بزاره؟
سلام
اگر میشه ترینر ایول 1 رو بزارید
ممنون
ورود به صفحه دانلود ترینر هاسلام دوستان رمز بازی مترو 2033 رو می خواستم
سلام ، سیو فایل PES 2011 و PES 2012 رو برای PS3 میخواستم ، کسی داره ؟!؟
البته سیوی که توش همه ی Lock ها Unlock شده باشه ، مثل پول برای مستر لیگ و ...
سلام هرکی هر رمز ترینر یا سیوی از بازی Bang Bang Racing داره بزاره لطفا
برای استفاده از ترینر، باید ترینری را که می خواهید دانلود کنید با ورژن بازی شما هماهنگ باشد :اگه میشه یه ترینر به من بدید که کارکنه برای بازی مکس پین 3 چون تا حالا هرچی دانلود کردم کار نمیکرده اگر رمز بدبد هم ممنون میشم فقط ترز وارد کردن اون رو کامل بگین
دوستان میشه برای این بازی skyrim ترینر بزارین ؟
سیوهای Botanicula رو یکی لطف کنه.
دوستان سلام من بازی resident evil roccon city رو نصب کردم ترینرش رو هم دان کردم کارم میکرد از روی کودنی رفتم آپدیتشو گرفتم الان دیگه ترینر کار نمیکنه چه کار کنم کمککککککککککککککککککککککککککک
سلام ببخشید سیو بازی رزیدنت اویل 5 نسخه ی گولد برای پلی استیشن 3 یا هر سیوی که برای این بازی بشه استفاده کرد تا همه ی کاراکتر ها توی مد مرسناریز و مراحل باز بشه
بعد یک سوال این سیو هارو برای کنسول ps3 اوریج خور و همین طور توی بازی آنلاین جواب میده ؟؟
مرسی
سلام...ترینر witcher2:Enhanced edition رو میخواستم...کار کنه فقط! ممنون
سلام
می تونی برام رمز بازی پلی استیشن 2 بزارییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-b:-bمی تونی
این بازی رو نمی دونم رمز داره یانه اسم بازیش گاد فادر=پدر خانده لطفا برام رمزاشو پیداکن خواهش می کنممی تونی :sniper::gunner:
---------- نوشته در 02:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:00 AM ارسال شده بود ----------
جوک گفتی هاهاهاهاهاها
من رمزهای the darknesss 2 رو میخوام واسه پی سی . ممنون
vase pc kasi save saint row the third ro nadare toro khoda donbalesham khafan
امکان قرار دادن لینک مستقیم وجود ندارد، چون آدرس لینک ها تغییر پذیر است :با سلام دوستان روز خوش کسی ترینر بازی Stronghold Crusader Extreme version 1.0.0.1 نسخه فارسی را داره ؟ هر چی می گردم پیدا نمی کنم - چند تایی پیدا کردم اما برای من کار نمی کنه ؟؟؟؟؟؟ فقط خواهشا با لینک مستقیم باشه یا علی
ورود به صفحه دانلود ترینر هاسلام
ترینر سالم و کامل Operation Flashpoint Red River رو می خواستم
تو سایتهای فارسی و انگلیسی کلی سرچ کردم ولی همه جا کلاً 3 تا ترینر هست که یکیش کار نمیکنه و 2 تای دیگه Promo و محدود هستن
ورژن بازی هم v1.0 هست
ممنون میشم از کمکتون
ورود به صفحه دانلود سیو بازیسلام بی زحمت سیو crysis2 رو برام بزارید
من تا وسطش رفته بودم ویندوز عوض کردم پرید
ورود به صفحه دانلود سیو های بازیسلام دوستان کسی سیو بازی darkness2 رو واسه pc نداره؟ ممنون میشم قرار بدین. محل سیو بازی کجاست؟
ورود به صفحه دانلود ترینر های بازیلطفا ترینر Dead Space2 بزارید
این بازی کد تقلب ندارد، اما دارای ترفند ها و نکات زیادی است :سلام دوستان . من کد تقلب بازی call of duty mw3 رو میخواستم . برای کامپیوتر .
http://www.thetechgame.com/Downloads/cid=35/ps3-game-saves.htmlمیشه سایتی معرفی کنید که سیو بازیای جدید Ps3 رو داشته باشه?
ورود به صفحه آموزش کد های تقلب بازیخواهشا کد تقلب skyrim رو بذارید؟
این بازی کد تقلب ندارد، اما دارای ترفند ها و نکات زیادی است :آقا اگه کسی رمز Mw3 رو داره بذاره.اصلا رمز داره؟
---------- نوشته در 11:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:42 AM ارسال شده بود ----------
برای X360
این بازی کد تقلب زیادی نداره، و همون دو سه تایی هم که داره شاید کار نکنن :سلام خواهشا میشه رمز strong hold4 رو بزارید ممنون
اگه سریع بگی ممنون میشم :d
ورود به صفحه دانلود ترینر های بازیسلام ترینر بازی Dead Rising 2 Off The Record می خواستم . ممنون میشم کمکم کنید
دوست عزیز، بازی های جدید نیز در این سایت قرار می گیرد، اگر بازی مورد نظر خود را در این سایت پیدا نمی کنید، نام بازی را بنویسید، تا اگر تونستم براتون پیدا کنمممنون دوست گرامی, فقط این سایتو خودم قبلا سر زدم بهش,بازیای قدیمی رو داره
دوست عزیز حق با شماست، به نظر میرسه سیو این بازی ها وجود نداره، من چند تا سایت دیگه هم پیدا کردم که احتمالا خودت قبلا به اون ها سر زدی :اگه پیدا کنی که عالی میشه داداش
Ratchet And Clank: Full Frontal Assault
DisHonored
LittleBigPlanet Karting
Gt5 100%