دنباله ی Dead Island در راه است !

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
deadisland.jpg

در جریان کنفرانس GIT 2011، سردبیر سایت niezgrani.pl فرصتی پیدا کرد تا با رییس استودیوی Techland درباره ی برنامه هایی که وی و تیمش در پیش رو دارند صحبت کند.از جمله چیزهایی که میتوان در این گفتگو به آن اشاره کرد، دنباله ای بر بازی Dead Island می باشد !

وی گفت: "در نسخه ی بعدی [Dead Island] بازیکن ها می توانند انتظار المان های قویتر و عمیقتر را داشته باشند و البته چیزهایی که وجودشان در نسخه ی قبلی احساس میشد! "

این موضوع به این معنی ست که سازندگان بازی از فروش Dead Island کاملا راضی هستند، چون در مصاحبه ای که چند ماه قبل با تیم Techland صورت گرفت، آن ها اعلام کردند امکان ساخت دنباله ای برای این بازی تنها در صورتی میسر خواهد بود که Dead Island به اندازه ی کافی بفروشد !

Source

• Like
Reactions: Loghman
بسیار عالی:d بازی خیلی قشنگی بود و انصافا حقش بود که فروش بالایی هم داشته باشه. تو ماهای اول همیشه تو جدول ، توی 10 تای اول فروش uk chart و steam بود.
اینبار رو نصف کردن باید بیشتر کار کنن !:d

بد جوری مزه کرده بهشون(فروش این بازی!!)

بازی بدی نبود اما دیگه عالی هم نبود...یه بازی متوسط که از سرش هم زیاد بود این فروش!!

انصافا اگه قرار بود ،اورجینال این بازی رو بخرید ،یکم بیشتر فکر نمیکردید!!؟

بازیش بد نبود تا وقتی تو جزیره بود میچسبید رفت تو شهر مزخرف شد ولش کردم ...
من بیشتر عاشق قطع کردن دست و پای ملت بودم :دی.

ولی به هر حال نبود داستان، چند شخصیتی بودن، استفاده از سلاح های گرم مسخره و باگ های مسخره روی نسخه ی کنسولی بیشتر :دی.
خیلی رو اعصاب بودن.

برن COJ بسازن اینا، یه وسترن دیگه :(.

مگه داستانی هم داشت که دنباله داشته باشه ؟
دیگه بیل و پارو اپگرید کردن که دنباله نمیخواد
این بازی نتها بازی بود که بعد از شروع کردنش تا اخر نبردمش بسیار اشغال:-&

بازیش فقط برای یه 5 ساعت بازی کردن خوب بود بعد به شدت تکراری و مزخرف میشد اصلا بازی جالبی نبود ولی حسابی فروش کرد :d اگر اینم مثل cod بشه هر سال میدن بیرون یکی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or