دمو God of War 3 همراه با پک GOW Collection

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
kratos.jpg

سونی تائید کرد که پک GOW Collection شامل دمو E3 GOW 3 خواهد بود.
هر نسخه از بازی شامل کدی میباشد که میتوانید دمو را بعد از روز عرضه بازی با ان در PSN باز کنید و ... :biggrin1: .
Source

گفتن قبل كريسمس.حول و حوش ديماه ميشه فك كنم.
تا همين 4 روز پيش ميگفتن قرار نيست حالا حالا ها دمو بديم پس چي شد ؟!؟
راستي ممنون بابت خبر...:smile:
هر نسخه از بازی شامل کدی میباشد که میتوانید دمو را بعد از روز عرضه بازی با ان در PSN باز کنید و ... :biggrin1:
گفته روز بعد از عرضه بازی یعنی مارچ 2010 . هر کسی که GOW Collection رو بخره میتونه دمو رو بازی کنه .
ممنون سام :دی

مرسی بابت خبر:biggrin1: ولی واقعا بعد از عرضه بازی اصلی دمو به چه دردی میخوره؟ فکر کنم یا اشتباه شده یا ما بد خوندیم:biggrin1:

مرسی بابت خبر:biggrin1: ولی واقعا بعد از عرضه بازی اصلی دمو به چه دردی میخوره؟ فکر کنم یا اشتباه شده یا ما بد خوندیم:biggrin1:
نخیر ، اشتباه نشده . اتفاقا خیلی هم عالیه .
حالا این که فرداش میاد ، دموی Little Big Planet بعد از تقریبا یک سال تازه 2 هفته پیش رفت رو PSN .
دعا کنید به جون Sony به خاطر این حرکت پسندیده :دی
با منم بحث نکن :دی

نخیر ، اشتباه نشده . اتفاقا خیلی هم عالیه .
حالا این که فرداش میاد ، دموی Little Big Planet بعد از تقریبا یک سال تازه 2 هفته پیش رفت رو PSN .
دعا کنید به جون Sony به خاطر این حرکت پسندیده :دی
با منم بحث نکن :دی
پسر من الان متن رو یک بار دیگه خوندم:biggrin1: تو بد خوندیش. این میگه که دمو همراه پک هست و اگه شما Collection بازی رو بخری توش یک کد هست که میزنی و دمو رو دانلود می کنی. مثل همون U2 که به من ندادی:biggrin1: این قدر با من بحث نکن پسر:biggrin1:

پسر من الان متن رو یک بار دیگه خوندم:biggrin1: تو بد خوندیش. این میگه که دمو همراه پک هست و اگه شما Collection بازی رو بخری توش یک کد هست که میزنی و دمو رو دانلود می کنی. مثل همون U2 که به من ندادی:biggrin1: این قدر با من بحث نکن پسر:biggrin1:
نمیدونم :دی اصلا تقصیر این سام با این خبر گذاشتنش :دی
اینو تو منبع نوشته :دی
Each copy of the game will include a voucher code that can be redeemed through PSN on the day of purchase.
احتمالا همون روزی که Collection رو میخریم هست :دی

پک کالکشن زودتر از خود بازی عرضه ميشه .......... منظور اينه که با خريد کالکشن اديشن يک کد وجود داره که فقط بعد از عرضه خود بازی قابل استفادست و بعد از عرضه بازی ميتونيد دمو رو دانلود کنيد و لذّت ببريد

بابام جان ، چرا میپیچونید قضیه رو ؟ ، Collection رو میخرید ، کد رو در PSN وارد میکنید ، دمو رو دانلود میکنید و 4 - 5 ماه زودتر از انتشار GOW 3 دموش رو بازی میکنید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or