دمو Battlefield 4 کنسول XOne در PAX یک نسخه PC با کنترلر است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
crashsite_1920x1080-670x376.jpg

چند روز پیش بود که آقای Larry Hryb که بیشتر ایشان را با نام Major Nelson میشناسیم در بلاگ خود قول یک نسخه خوب دمو از بازی Battlefield 4 کنسول XOne را برای نمایشگاه PAX Prime 2013 داده بودند.
متاسفانه همه چیز آنطور که ایشان توضیح داده بودند هیجان انگیز نیست. یکی از کاربران NeoGaf با نام GrizzNKev این دمو را امتحان کرده است. طبق گزارش ایشان در غرفه Xbox بیست ایستگاه دمو در نظر گرفته شده است. در برخی از آنها که غیرفعال بودند، یک سری PC که کنترلر Xbox One به آن متصل بودند وجود داشت.
در صورت Pause کردن بازی به صفحه اصلی Windows 8 کرش می کند و در صورت مرگ یک صفحه با نام Battlefield 4 at E3به نمایش در می آید که احتمالا بیانگر همان نسخه قبل از آلفا می باشد که در E3 شاهد آن بودیم.
TotalBiscuit طی ویدئوی در YouTube نیز این را تایید کرده است که دموها بر روی PC های قدرتمند اجرا می شدند. در پایین صفحه شما شاهد تصاویری هستید که توسط کاربر Reddit به نام DanTMWTMP تهیه شده است.
این البته اولین بار نیست که شاهد یک نسخه به ظاهر کنسولی بازی ها هستیم که با PC اجرا می شوند. در نمایشگاه Gamescom و در غرفه Ubisoft نیز نسخه PS4 بازی Watch_Dogs بر روی PC اجرا می شد.

BF4XboxOne-1-1024x768.jpg

BF4XboxOne-2-768x1024.jpg

Dualshockers

Gamescom امسال.

8209b408de087ead1.jpg

اصلا این چیزها ربطی به سونی و مایکروسافت نداره، بیشتر هم به این دلیل هست که Dev kit به اندازه کافی نیست :دی

آخرین ویرایش:
ربطی به Dev Kit نداره
شرکت A میگه بازیمون روی PC بود شرکت B نمیگه
این نمایش تو غرفه هست، هر غرفه چند تا بازی داره و برای هر بازی هم چند تا کنسول احتیاجه، خودت حساب کن چند تا Dev kit لازم دارن :دی اگه مایکروسافت الان گفته باشه نمایش BF4 روی PC انجام نشده آره اون موقع دروغ گفته :دی بگذریم از اینکه بعد از کنفرانس E3 مایکروسافت تایید کرد که نمایش BF4 روی PC بوده ولی خود DICE میگفت روی XOne اجرا شده lol

این نمایش تو غرفه هست، هر غرفه چند تا بازی داره و برای هر بازی هم چند تا کنسول احتیاجه، خودت حساب کن چند تا Dev kit لازم دارن :دی اگه مایکروسافت الان گفته باشه نمایش BF4 روی PC انجام شده آره اون موقع دروغ گفته :دی بگذریم از اینکه بعد از کنفرانس E3 مایکروسافت تایید کرد که نمایش BF4 روی PC بوده ولی خود DICE میگفت روی XOne اجرا شده lol
چرا رگ غیرتت باد میکنه ؟! :| من دارم دایس و EA رو میگم
اینجا هم همین رو گفتم :-"
در کل جوابت مربوط به کامنت من نبود
biggrin1.gif
من هم داشتم بت میگفت مشکل مشکل Dev Kit نیست
تو حالا فک کن بخاطر کمبوده

آخرین ویرایش:
چرا رگ غیرتت باد میکنه ؟! :| من دارم دایس و EA رو میگم
من داشتم در مورد Dev kit حرف میزدم، DICE و EA که از خودشون Dev kit ندارن، مایکروسافت باید واسه غرفه ـش Dev kit تهیه کنه که خب تعداد زیادی از اینا لازم هست مسلما :دی در کل جوابت مربوط به کامنت من نبود :دی
من هم داشتم بت میگفت مشکل مشکل Dev Kit نیست
تو حالا فک کن بخاطر کمبوده
من به صورت کلی منظورم بود وگرنه صرفا کاری به DICE و BF4 نداشتم :دی

آخرین ویرایش:
به هر حال بايد منتظر بود و ديد كه اين Dice چه گلي به سر ما زده گرافيك كه هيچي اگه افت فريم نداشته باشه بايد كلامونو بندازيم هوا.

به هيچ عنوان بازي كه Dice بسازه Showcase خوبي براي قدرت هيچ ماشيني نيست حالا ميخواد PC باشه يا كنسول يا هرچي
در مورد اجرا شدن بازي روي PC هم بايد بگم بعيد ميدونم روي كنسول كه اجرا بشه تفاوت چنداني بكنه به هر حال با توجه به نزديكي ارائه بازي و همينطور كنسولاي نسل جديد اگه تفاوت معني داري وجود داشته باشه بد جوري آبرو ريزي ميشه.

واقعا کم کم دارم از خرید کنسول نسل بعدی به سمت خرید گرفیک قوی سوق میگیرم
خدا میدونه بازی ها روی کنسول چه شکلیه که هیچ کس گرافیک واقعی روی کنسول رو نشون نمیده

داداش من 8 گیگ رم اولا فقط برای GPU نیست این از این
دوما همین الان گرافیک 7970 خیلی قوی تر از پردازنده ی ps4 و X1 هست
بقیه ی قطعات سیستمم قوی و بروزن فقط گرافیک رو ارتقا ندادم که گرافیک های دایرکس 11.2 ساپورت میان احتمالا به جای کنسول بگیرم

حرف ها و بحث های کلیشه ای تکراری . اقا برید چند میلیون سیستم ببندید دیگه چرا انقدر حرس میخورید کسی کنسول داره پی سی گیمرها از بیکاری شدن ترول گر کنسول دار ها .برید چند میلیون سیستم ببندید بشینید forza .halo .gears.ryse .alan wake اینارو بازی کنید :))

اصلا این چیزها ربطی به سونی و مایکروسافت نداره، بیشتر هم به این دلیل هست که Dev kit به اندازه کافی نیست :دی

اگه مایکروسافت برای غرفه خودش به اندازه کافی Dev kit نداشته باشه ، پس کدوم شرکت باید داشته باشه؟؟؟:-/
این عکسی هم که گذاشتی آیا تو غرفه سونی هست؟؟

کلا این موضوع باب شده و خیلی از Developer ها این کار رو میکنن ... خیلی وقتها هم ادعا میکنن که بازی دقیقا همون کیفیت کنسول رو داره ولی روی PC اجرا شده ... در حالی که دروغ میگن . سر FarCry 3 نمایشهایی که از بازی در E3 نشون دادن فوق العاده بوده ... HUD هم مربوط به PS3 بود ، انگار بازی داره روی PS3 اجرا میشه ... بعدا که خود بازی اومد مشخص شد اون نمایش ها در حالت Ultra روی PC بوده و نسخه کنسولیش بشدت ضعیفتر بود .

کلا این موضوع باب شده و خیلی از Developer ها این کار رو میکنن ... خیلی وقتها هم ادعا میکنن که بازی دقیقا همون کیفیت کنسول رو داره ولی روی PC اجرا شده ... در حالی که دروغ میگن . سر FarCry 3 نمایشهایی که از بازی در E3 نشون دادن فوق العاده بوده ... HUD هم مربوط به PS3 بود ، انگار بازی داره روی PS3 اجرا میشه ... بعدا که خود بازی اومد مشخص شد اون نمایش ها در حالت Ultra روی PC بوده و نسخه کنسولیش بشدت ضعیفتر بود .
اگه منظورت همون نمایش co-op چهار نفره هست که خداییش گرافیک فاجعه بود اون موقع خیلی نا امید شدم از بازی ولی نسخه نهایی کنسولی خیلی بهتر از نمایش E3 بود . اون نسخه ای که تو Pax نشون دادن فکر کنم رو PC اجرا شده بود که گفته بودن زو 360 بود
ولی به نظرم نسل بعد گرافیک تفاوت زیادی نباید با PC داشته باشه حد اقل تو 2 سال اول باید اینجور باشه چون اختلاف سخت افزاری خیلی زیادی با PC های قوی ندارن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or