rosgod کاربر سایت Aug 20, 2013 #61 ممنون از راه نمایی شما راستی حجم دمو رو تقریبی گفتم شرمنده پس دموش مالی نیست حیف
tarandis کاربر سایت Jan 8, 2015 #62 بازی های بخش Free to Play کلاً مالی نیستن. البته Frobisher Says و Crazy Market نسبتاً بد نیستن...
BIG Smoke کاربر سایت Jan 11, 2015 #63 دوستان به نظرم کلا نباید برید دمو بگیرید اگرم میخواید اقتصادی باشه برید PS PLUS خیلی بهتره
안정환 کاربر سایت Jan 11, 2015 #64 نوشته شده توسط tarandis: بازی های بخش Free to Play کلاً مالی نیستن. البته Frobisher Says و Crazy Market نسبتاً بد نیستن... بیشتر... Crazy Market خیلی اعصاب خور کنه فرابیشر هم چرته پلاس اگر بگیرید خوبه اما اونم پولیه دیگه منم یه روزی دمو باز حرفه ای بودم
نوشته شده توسط tarandis: بازی های بخش Free to Play کلاً مالی نیستن. البته Frobisher Says و Crazy Market نسبتاً بد نیستن... بیشتر... Crazy Market خیلی اعصاب خور کنه فرابیشر هم چرته پلاس اگر بگیرید خوبه اما اونم پولیه دیگه منم یه روزی دمو باز حرفه ای بودم
71games کاربر سایت Feb 10, 2015 #66 بازی Invokers Tournament در سبک اکشن با زاویه دوربین از بالا به پایین(ایزومتریک) با حجم 349 مگابایت رو میتونید دانلود کنید
بازی Invokers Tournament در سبک اکشن با زاویه دوربین از بالا به پایین(ایزومتریک) با حجم 349 مگابایت رو میتونید دانلود کنید
V VitaPlayer کاربر سایت Apr 28, 2015 #67 دموها خوبند برای دیدن و امتحان قبل خرید و بالعکس من از پلاس اصلا خوشم نمیاد
J jafar_jakson کاربر سایت Aug 13, 2015 #68 آیا پلی استین استور بازی مجانی میده؟ چنتا بازی جانی میده ماهی؟ آخرین ویرایش: Aug 17, 2015