توضیحاتی در مورد بازی:
اول از همه بگم که اولین چیزی که متوجه میشید گرافیک فوق العاده و بسیار طبیعی بازی است. چمن رو هم که حتما عکسش رو ببینید، فقط میتونم بگم عالی. حرکات لب و دهن و چشمها هم جای خودشونو دارن.
مشخصه مهم دیگه صداها هستن. البته نه گزارشگر چون دموی بازی اصلا گزارشگر نداره. منظورم از صداها، صدای خود بازیکنهاست. صدای بازیکنها وقتی روشون خطا میکنی بوضوح شنیده میشه.
رفلکس بازیکنها موقع زمین خوردن کاملا طبیعیه. باید حتما خودتون ببینید چون نمیشه توضیح داد.
حرکات داور و کمک داورها هم یک ریزه کاری قابل توجه دیگست. هوش مصنوعی کمک داورها و همینطور داور بالاست. همیشه کمک داور رو روی خط آفساید حریف میبینی.اگر هم توپ به اوت بره پرچم زدن کمک داور رو هم میتونی ببینی.حتما میدونید که توی PES6 خطاهای الکی تو هر بازی زیاد میگرفت، اما توی این ورژن بازی خطای الکی درکار نیست یا اونقدر کم هستن که من متوجه نشدم. بعد از 5,6 دفعه بازی کردن به این نتیجه رسیدم.
در مورد هوش مصنوعی هم نوشتم. اینو بهش اضافه میکنم: بازیکنها بسیار هوشمندتر شدن وبازی هم به تبعش سختتر شده طوری( نسخه دموی بازی پنالتی نداره).
بازی خیلی چیزهای دیگه هم داره که از دستم در رفتن. دیگه خودتون بازی رو باید ببینید. همه چیز قابل توصیف نیست.
تیمها
برزیل - آرژانتین - فرانسه - پرتغال - ترکیه - اسپانیا.
خلاصه اینکه...
با اینکه دموی بازی رو گرفتم، اما لحظه شماری میکنم برای ورژن فول بازی.....
چند تا عکس از بازی:
اولی از تماشاچیها. بطور اتفاقی بین 2 نیمه با این روبرو شدم.
اینا هم چند تا Face بازیکنها:
پنالتی از دید دروازبان:
ببینید چمنو حال کنید فقط سکته نکنید:
Henry:
اینم همینطوری موقع بازی از نیمکت مربیها گرفتم:
![](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg403.imageshack.us%2Fimg403%2F6704%2Fmorabbizz9.th.jpg&hash=766756799a9230f2f56bfa006532c692)