دمو قابل بازی Pes 2008 برای Pc هم منتشر شد

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب اين خبر منبع نداره و يکی از دوستان به اطلاع بنده رسوند!!

چند روز پيش برای XBOX360 دمو منتشر شده که مطمئناً خيلی ها به XBOX Live دسترسی ندارند
حالا دمو قابل بازی رو برای PC ميتونيد دانلود و بازی کنيد
الان من هرچی سعی کردم همه Source هايی که بر اساس Region هستند Full هستند و اجازه DL نميده
احتمالاً بايد يه چند ساعتی تلاش کنيد ..

Download

توضیحاتی در مورد بازی:

اول از همه بگم که اولین چیزی که متوجه میشید گرافیک فوق العاده و بسیار طبیعی بازی است. چمن رو هم که حتما عکسش رو ببینید، فقط میتونم بگم عالی. حرکات لب و دهن و چشمها هم جای خودشونو دارن.
مشخصه مهم دیگه صداها هستن. البته نه گزارشگر چون دموی بازی اصلا گزارشگر نداره. منظورم از صداها، صدای خود بازیکنهاست. صدای بازیکنها وقتی روشون خطا میکنی بوضوح شنیده میشه.
رفلکس بازیکنها موقع زمین خوردن کاملا طبیعیه. باید حتما خودتون ببینید چون نمیشه توضیح داد.
حرکات داور و کمک داورها هم یک ریزه کاری قابل توجه دیگست. هوش مصنوعی کمک داورها و همینطور داور بالاست. همیشه کمک داور رو روی خط آفساید حریف میبینی.اگر هم توپ به اوت بره پرچم زدن کمک داور رو هم میتونی ببینی.حتما میدونید که توی PES6 خطاهای الکی تو هر بازی زیاد میگرفت، اما توی این ورژن بازی خطای الکی درکار نیست یا اونقدر کم هستن که من متوجه نشدم. بعد از 5,6 دفعه بازی کردن به این نتیجه رسیدم.
در مورد هوش مصنوعی هم نوشتم. اینو بهش اضافه میکنم: بازیکنها بسیار هوشمندتر شدن وبازی هم به تبعش سختتر شده طوری( نسخه دموی بازی پنالتی نداره).
بازی خیلی چیزهای دیگه هم داره که از دستم در رفتن. دیگه خودتون بازی رو باید ببینید. همه چیز قابل توصیف نیست.
تیمها
برزیل - آرژانتین - فرانسه - پرتغال - ترکیه - اسپانیا.

خلاصه اینکه...
با اینکه دموی بازی رو گرفتم، اما لحظه شماری میکنم برای ورژن فول بازی.....

چند تا عکس از بازی:
اولی از تماشاچیها. بطور اتفاقی بین 2 نیمه با این روبرو شدم.

اینا هم چند تا Face بازیکنها:

پنالتی از دید دروازبان:

ببینید چمنو حال کنید فقط سکته نکنید:

Henry:

اینم همینطوری موقع بازی از نیمکت مربیها گرفتم:

رضا جون ميخواستم 10 تا ازت تشكر كنم كه نميشه
حالا يك سوال دارم
ايا اين بازي براي ريجن asia/jبازبان ژاپني ارزه ميشه يا خير؟
اينو بگي يك دنيا ممنون ميشم

عکس ها مياد مشکلی نداره
ريليز بازی هم حدودا يک ماه ديگه هست
راستی عکس های بالا نوشته شده که خودم گرفتم و اينها .. اينا اصلاً نوشته من نيست و از يکی از دوستان نوشته که اينجا براتون قرار دادم تا با بازی بيشتر آشنا شيد
ايشون يک مقدار دروغگو تشريف داشتن چون اگه عکس هارو باز کنيد ميبينيد که توی switch player در حال replay دکمه های lt و rt وجود داره که مال xbox360 هست نه pc!
ضمناً تيم پرتقال هم اصلاً توی ورژن دمو بازی وجود نداره ..
فقط خواستم بگم بعداً سوء تفاهمی پيش نياد

سلام دوست عزيز نگفتي با چي بازي كردي با 360 يا pc اگه با 360 بازي كردي رجينش چي بود ايا بازي رجين لوك داره من ميگم شايد اسمش اينسري باسه همه رجينا يكي باشه و
بازي رجين فري باشه ديگه ماهايكه رجين جي داريم كابوس زبان ژاپوني نبينيم ممنون

اقا يكي بياد بگه بازي براي asia/jباچه زبوني مياد

من فكر كنم مثل pes6چنتا زبون داشته باشه(البته معلوم نيست)

فقط فوري

آقا رضا تو ورژن دمو تیم پرتغال هست.من خودم دارم و بازی میکنم.یه تیکه کاکا تو محوطه خودش رو انداخت رو زمین که پنالتی بگیره داور بهش کارت زرد داد.من هنوز تو کفشم که چطور میشه این کار رو کرد:confused:

يشون يک مقدار دروغگو تشريف داشتن چون اگه عکس هارو باز کنيد ميبينيد که توی switch player در حال replay دکمه های lt و rt وجود داره که مال xbox360 هست نه pc!
فکر نمی کنم ایشون دروغگو باشن . چون من هم دمو رو دانلود کردم برا کامپیوتر و تمام دکمه ها برا X360 هست ( قبلا ً یادتونه تو Settings می رفتین و دسته PS2 رو می دیدید ، الان هم دسته X360 رو می بینید و حتی توی خود بازی قسمت Switch Player ) .
ولی در کل بازی خیلی خیلی توپیه . فقط بدیش شوتاشه که یکم بد شده . ولی همه چیش خیلی باحاله .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or