دمویEpic قابل بازی است.

Destruction

The Death Fleet Descends
Loyal Member
اپیک تایید کرد دمو‌ای که برای نمایش قدرتUnreal engine انتشار یافته بود قابل بازی است.
هم چنین متذکر شد که این دمو مربوط به هیچ بازی‌ای نیست و صرفاً برای نمایش قدرت بوده است.
Alan Willardتوضیح داد که ما کاراکتری داریم و چند انیمیشن برای او طراحی کرده ایم و میتوانیم او را حرکت دهیم. ولی‌ این حرکت فقط به راه رفتن محدود میشوند و دمو دارای هیچگونه گیم پلی‌ای نمی‌باشد.
Mark Rein هم چنین گفت سازنده‌ها هیچ نقشه‌ای برای ساختن یک بازی برای این دمو ندارند،ولی‌ هیچ چیز امکان ناپذیر نیست. ایشان هم چنین متذکر شدند گیرز آف وار یکی‌ از موفق‌ترین بازی‌های این کمپانی از یک دمو شروع کرده است.
unreal3.jpg

یه بار دیگه برو تریلر رو ببین :d
بعد به افکت های بازی دقت کن ، مخصوصا بارون ...!!!! هر حرکت کارکتر روی تک تک قطره های بارون تاثیر میذاشت ...
به نظرت ما تو نسل بعد میتونیم افکت بارون با همچین فیزیکی داشته باشم ؟؟:d
باو شما چرا انقد توقعتون از نسل بعد کمه !؟
حیف که انحصاری درست رو PC «دئاریم برای به رخ کشیدن گرافیک و گرنه الان همتون روشن میشدین قضیه از چه قراره . :دی
وقتی نسل بعد قارهر به صورت کاملا گسترده از DX11 و قابلیت هاش پشتیبانی کنه یعنی وقتی میخواد Tesselation به اون عظمت رو تو بازی داشته باشه + فیزیک خیلی بهتر این چیزا واقعن در حد بحث کردن هم نیست ! مگه 360 و PS3 قراره نسل بعد تحویلمون بدن انقد انتظارتون رو آوردین پایین !؟

نمیدونم چی شده همه نظراتشون برعکس شده اون از BF3 Vs. COD و الانم که شده CryEngine3 :dVs. UnrealEngine 3.0

نکنه میخوای بگی CryEngine 3 ضعیف تره ؟ یا علی !

CryEngine رو گفتن برای نسل بعد ساختیم مطمئن باش برا نسل بعد اپیک UE4 رو میده دیگه نگاه به این UE3 هم با همه آپدیت هاش نمی کنه .

باو شما چرا انقد توقعتون از نسل بعد کمه !؟
حیف که انحصاری درست رو PC «دئاریم برای به رخ کشیدن گرافیک و گرنه الان همتون روشن میشدین قضیه از چه قراره . :دی
وقتی نسل بعد قارهر به صورت کاملا گسترده از DX11 و قابلیت هاش پشتیبانی کنه یعنی وقتی میخواد Tesselation به اون عظمت رو تو بازی داشته باشه + فیزیک خیلی بهتر این چیزا واقعن در حد بحث کردن هم نیست ! مگه 360 و PS3 قراره نسل بعد تحویلمون بدن انقد انتظارتون رو آوردین پایین !؟
انتظارم کم نیست ولی بخدا به این سادگی ام که فکر میکنید نیست ....:d

ببین همین الان به Crysis 2 یسری از ویژگی های dx 11 (همین Tesselation و RLR و .... ) در سطح و حجم محدود اضافه کردن ، قوی ترین سیستم ها موقع اجراش 30 ، 40 درصد افت فریم پیدا میکنن، تو حلا حساب کن بخوان Tesselation تو یه سطح وسیع بکار ببرن ،به همین سادگی ها نیست که نسل بعد مثل آب خوردن اجراش کنه!!

من فک میکنم نسل بعد در حد همین دمویی که اپیک نشون داد باشه و حتی شایدم کمتر ...
بابا شوخی نیست رو 3تا vga (فک کنم 580 GTx ) اجراش کردن ....!!!!،مگه GPU کنسول های نسل بعد چند برابر vga های کنونی قدرت دارن ؟!!!!

انتظارم کم نیست ولی بخدا به این سادگی ام که فکر میکنید نیست ....:d

ببین همین الان به Crysis 2 یسری از ویژگی های dx 11 (همین Tesselation و RLR و .... ) در سطح و حجم محدود اضافه کردن ، قوی ترین سیستم ها موقع اجراش 30 ، 40 درصد افت فریم پیدا میکنن، تو حلا حساب کن بخوان Tesselation تو یه سطح وسیع بکار ببرن ،به همین سادگی ها نیست که نسل بعد مثل آب خوردن اجراش کنه!!

من فک میکنم نسل بعد در حد همین دمویی که اپیک نشون داد باشه و حتی شایدم کمتر ...
بابا شوخی نیست رو 3تا vga (فک کنم 580 GTx ) اجراش کردن ....!!!!،مگه GPU کنسول های نسل بعد چند برابر vga های کنونی قدرت دارن ؟!!!!
1 - گفتم هنوز اکثر موتور ها برای DX11 آپدیت و بهینه نشدن ! کرای انجین 3 هم نیازی نداشته زیاد از DX11 استفاده کنه و مسلما اونقدا الان روش کار نشده برای نسل بعد قدرت واقعی کرای انجین 3 رو خواهیم دید .

در مورد گرافیک های نسل آینده . همین الان مقاله ای هست در مورد گرافیک های نسل آینده ATI که جوری که خودشون گفتن راندمانی خیلی بالارت از گرافیک های حالا دارن . یعنی در واقع گرافیک نیستن گرافیک و CPU با همن . مقالش اینجا میتونی بخونی .
بعدم همین GTX580 :ارت کم قدرتی نیست . کرایسیس 1 هم هنوز رو خیلی کارتا 60 فریم نمیده دلیل نمی شه اونا ضعیف باشن . بیشتر بخاطر اینه که کرایسیس 1 بهینه نبود . این مسئله برای C2 هم صادقه . هنوز من قبول ندارم Cry Engine3 یا C2 بهینه هستن . :دی

اگر اون دموي اپيك واقعا گرافيك نسل بعد بشه معجزست !!!
kayne جان مگه اون كم چيزيه كه ميگي گرافيك نسل بعد ممكنه مثل اون بشه ؟؟
اون واقعا شاهكار افكت هاي مختلفه :d

1 - گفتم هنوز اکثر موتور ها برای DX11 آپدیت و بهینه نشدن ! کرای انجین 3 هم نیازی نداشته زیاد از DX11 استفاده کنه و مسلما اونقدا الان روش کار نشده برای نسل بعد قدرت واقعی کرای انجین 3 رو خواهیم دید .

در مورد گرافیک های نسل آینده . همین الان مقاله ای هست در مورد گرافیک های نسل آینده ATI که جوری که خودشون گفتن راندمانی خیلی بالارت از گرافیک های حالا دارن . یعنی در واقع گرافیک نیستن گرافیک و CPU با همن . مقالش اینجا میتونی بخونی .
بعدم همین GTX580 :ارت کم قدرتی نیست . کرایسیس 1 هم هنوز رو خیلی کارتا 60 فریم نمیده دلیل نمی شه اونا ضعیف باشن . بیشتر بخاطر اینه که کرایسیس 1 بهینه نبود . این مسئله برای C2 هم صادقه . هنوز من قبول ندارم Cry Engine3 یا C2 بهینه هستن . :دی
آره منم راجع بهش یه چیزایی خوندم ، در هر صورت از ما گفتن بود :d
اگر اون دموي اپيك واقعا گرافيك نسل بعد بشه معجزست !!!
kayne جان مگه اون كم چيزيه كه ميگي گرافيك نسل بعد ممكنه مثل اون بشه ؟؟
اون واقعا شاهكار افكت هاي مختلفه :d
من که خودم میگم اون دمو فوق العاده بود ، دوستان دیگه میگفتن چیزه خاصی نداره :d

من که خودم میگم اون دمو فوق العاده بود ، دوستان دیگه میگفتن چیزه خاصی نداره :d

اشکال اینجاست که هنوز تو این نسل موندین :دی باو نسل بعد خیلی بالاتر از این حرفها باید باشه ! رزولوشن های بالاتر از 1080P ساپورت کنه حداقل !
من نمی گم عالی نبود عالی بود . اما نه در حد ِ نسل بعد . برای نسل بعد همچین چیزی اصلا فوق العاده که نیست هیچ معمولی پایین تره !

اشکال اینجاست که هنوز تو این نسل موندین :دی باو نسل بعد خیلی بالاتر از این حرفها باید باشه ! رزولوشن های بالاتر از 1080P ساپورت کنه حداقل !
من نمی گم عالی نبود عالی بود . اما نه در حد ِ نسل بعد . برای نسل بعد همچین چیزی اصلا فوق العاده که نیست هیچ معمولی پایین تره !
تا چند روز پيش همه داشتن براي اينكه نسل بعد گرافيك نيست و AI هست سرو كله هميديگه رو ميشكوندن !!
حالا اينطوري !!!!!!!! :d

تا چند روز پيش همه داشتن براي اينكه نسل بعد گرافيك نيست و AI هست سرو كله هميديگه رو ميشكوندن !!
حالا اينطوري !!!!!!!! :d
من نگفتم گرافیک نیست هر کی گفته سخت در اشتباه بوده . همه می گفتن گرافیک که همیشه پیشرفت می کنه . حداقل غیر ِ گرافیک یه چیز دیگه هم پیشرفت کنه :دی

من نگفتم گرافیک نیست هر کی گفته سخت در اشتباه بوده . همه می گفتن گرافیک که همیشه پیشرفت می کنه . حداقل غیر ِ گرافیک یه چیز دیگه هم پیشرفت کنه :دی
ولي كلا براي شروع نسل هم توقع اون قدرتي كه تو ميگي نبايد بره !! :d
اين نسل هم با گرافيك گيرز 3 شروع نشده بلكه داره تموم ميشه !
نسل بعد هم در شروع ممكنه همچين چيزي نباشه !
اما با استفاده از 100% قدرت كنسول پي اس 4 يحتمل ميشه به اين مهم دست يافت ! :d:d
كلا براي شروع من خودمو قانع كردم كه با همچين چيزي مواجه نميشم :d

فکر کردی هرکی بازی میسازه همونطوری با موتورش خام میده بیرون !!!
خیر . همشون در نهایت برای خروجی که میدن مستلزم وجود یک یا چند ***** هم هستند که بعضی از اون ها چون مستقیم با موتور بازی سروکار داره پس در نتیجه فریم رو هم کم می کنه . اینکه میگی قطره بارون روی زمین اثر میزاره خب این گرافیک نیست فیزیکشه . این کنتراست و SATURATION که میبینید جزو اصلی هر بازی بوده و هست .حالا رفلکت ها و تکسچرها و بقیه چیزیه که خود موتور داشته و داره . در کل هنوز راه درازی برای به بازی تبدیل شدن یک CG باقی مونده .
حتما دروغ بزرگ سونی رو برای بازی مثل موتور استورم و همینطور کیلزون یک با اون CG معروفشون یادتون هست !! که میگفتن این قدرت واقعی کنسوله ماست !! الانم این اپیک داره خالی بندی میکنه فعلا همچین چیزی روی PC منتفیه . کاملا و 100 درصد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or