دموی PES 2011 برای XBox360,PS3 و PC عرضه شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

R@m!n

کاربر سایت
pes20112.jpg

دموی قابل Pro Evolution Soccer 2011 منتشر شد و هم اکنون این دمو برای Xbox360 از XBOX Live و برای غیر مشترک های PlayStation Plus در شبکه ی PSN قابل دانلود است.
در این دمو تیم های Barcelona, Bayern Munich و باشگاه های لیگ مکزیک و برزیل وجود دارند.
دموی PES 2011 نسخه ی PC را نیز می توانید از اینجا دانلود کنید.
نسخه ی نهایی Pro Evolution Soccer 2011 در 8 اکتبر(16 مهر) برای پلتفرم هایPS3, 360, PC, PS2 و Wii عرضه می شود.

به نقل از:VG247

دوستان اینم لینک دموی نسخه PC

HTML:
http://dl.pes2011.konamionline.com/pes2011/package/PES2011_Demo.exe

من تو سایت نبودم وگرنه به ناظم های بخش می گفتم که این تاپیک رو قفل کنند چون من هفته پیش خودم اعلام کرده بودم هفته دیگه دمو در دسترس همه قرار خواهد گرفت و این تاپیک ارزش خبری نداشت;)
خیلی هم ارزش خبری داره! واسه چی قفل بشه؟! خب شما گفتی یه هفته دیگه منتشر میشه حالا که منتشر شده دیگه نباید بقیه رو مطلع کنیم چون شما یه هفته پیش گفتی؟! عجب!! تاره من لینک پی سی رو هم گذاشتم،شما توی مطلبت اونم گذاشته بودی؟!!
اگه کسی از این لینک ها نمی تونه دانلود کنه از گیم اسپات بگیره

خیلی هم ارزش خبری داره! واسه چی قفل بشه؟! خب شما گفتی یه هفته دیگه منتشر میشه حالا که منتشر شده دیگه نباید بقیه رو مطلع کنیم چون شما یه هفته پیش گفتی؟! عجب!! تاره من لینک پی سی رو هم گذاشتم،شما توی مطلبت اونم گذاشته بودی؟!!
اگه کسی از این لینک ها نمی تونه دانلود کنه از گیم اسپات بگیره
اگه اینطور باشه برای عرضه شدن کلیه دمو ها باید تاپیک زد.... خیلی بازی های از PES مهم تر تاپیک ندارند!اونوقط برای pes بیان تاپیک بزنن؟؟؟بیخیال باااا

هر بخشی یه دمو سنتر داره و اگه نداشته باشه توی تاپیکش خیلی زودتر از شما لینک مستقیم رو میزارن،بهتره به اونجا مراجعه کنی...

اینجا رو ندیده بودم.

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. که فکر نکنم عرضه شدن دمو جاش تو بخش اخبار باشه.

اگر بخوایم برای هر دمو که منتشر میشه یه تاپیک تو بخش اخبار بزنیم؛ اونموقع اسم این بخش رو کلا به Demo Zone تغییر میدیم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or