دموی Cod4 و نظرات شما

• Thread starter Thread starter ARYT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ARYT

کاربر سایت
سلام

دموی این بازی میهج هم بیرون اومد. در حجم 1.32 گیگابایت. من که خیلی خوشم اومد. فقط یک کم کوتاه بود. 10 الی 15 دقیقه.

شما چی؟
فیزیک و گرافیک عالی بود. هوش مصنوعی هم جای کار بیشتر داره. ولی همینجوری هم خیلی عالیه.

من همین الان دانلودش تموم شد.

سیستم من :
CPU : 3500 Athlon amd
Ram : 1 Gig
VGA : 6600

بازی خیلی روان اجرا شد اصلا فکر نمی کردم اینطوری اجرا شه :eek:

چی چی چی رو نظر بدید . من هم لینک دانلودش رو می خام. اگه می شه . :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

انقدر تاپیک داره این COD 4 ادم نمی دونه تو کدوم بزنه من دمو را گرفتم بازی کردم خیلی گرافیک خوبی داره تازه به نظرم گرافیک نهایی بازی نیست چون تو نسخه دمو گرافیک اخرین درجش نرمال هست!! و خبریhigh نیست

2003010483547587146_rs.jpg

آره من هم تعجب کردم. چند تا از آپشن ها تا نرمال فقط داشت. :confused:

cod 4 option

tamami optionha dar in bazi be graphic card e shoma rapt dare har chi ghodratesh bishtar geraphic e behtari taze dar ghesmate cheats anvaee vojod dare ke noe geraphic e bazi ra taghyir midahad masalan rangha ra betar va por ghodrat tar neshon mide age dar morede ghesmati soale dashtid begid rasti chera in ghadr tarafdaraye cod 4 kame!!!:cool:

tamami optionha dar in bazi be graphic card e shoma rapt dare har chi ghodratesh bishtar geraphic e behtari taze dar ghesmate cheats anvaee vojod dare ke noe geraphic e bazi ra taghyir midahad masalan rangha ra betar va por ghodrat tar neshon mide age dar morede ghesmati soale dashtid begid rasti chera in ghadr tarafdaraye cod 4 kame!!!:cool:
حاجی تاپیک برای 8 ماه پیش هست که دموی COD4 اومده ! خدایی چطوری اینا رو از زیر خاک میکشین بیرون من نمیفهمم !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or