دموی Catherine هفته ی بعدی عرضه خواهد شد!

The Hoss

کاربر سایت
catherine1.jpg

شرکت Atlus اعلام کرده است که هفته ی بعدی دمویی برای بازی Catherine در ژاپن عرضه خواهد شد.

در تاریخ January 27 (هفتم بهمن ماه) در XBL و PSN عرضه خواهد شد. کاربران Silver هم تا تاریخ February 3 به دمو دسترسی نخواهند داشت.
همانطوری که میدانید عرضه ی دمو ابتدای این ماه اعلام شده بود.

تست کننده انیمه های شروع بازی و فیلم ها و سکانس های اکشن را مشاهده و آزمایش خواهد کرد.

خود بازی کثِرین (Catherine) در تاریخ February 17 برای 360 و PS3 عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Loghman
همون بهتر که خارج از ژاپن منتشر نشه !!! به نظر من فاجعه ای بیش نیست ... داستان گوسفندان و تله و پلتفرمینگ های مختلف و س ک س کل این بازی رو تشکیل میده ... ما که سر نیاوردیم این چی بود!

همون بهتر که خارج از ژاپن منتشر نشه !!! به نظر من فاجعه ای بیش نیست ... داستان گوسفندان و تله و پلتفرمینگ های مختلف و س ک س کل این بازی رو تشکیل میده ... ما که سر نیاوردیم این چی بود!
نفرماید این جوری جناب!ممکنه به بعضیا بر بخوره!

lol!
Its Atlus dude......
خدا کنه بیاد خارج از ژاپن...

سبک بازیش طوریه که میشه بدون زبون زاپنی هم جلو رفت،فقط پیچیدگیش بیشتر میشه و help هم نداری:دی

پ.ن:و خدا وند J-tag آفرید:x>:d<:d

سبک بازیش طوریه که میشه بدون زبون زاپنی هم جلو رفت،فقط پیچیدگیش بیشتر میشه و help هم نداری:دی

پ.ن:و خدا وند J-tag آفرید:x>:d<:d
نه اتفاقا به نظر من اگه دیالوگ های بازی رو نفهمی حتی نمیشه یک دهم داستان بازی رو فهمید ، کلا این بازی تم تاریک و خوفی داره و کاملا معلومه تمرکز زیادی روی داستان داره. امیدوارم نسخه غربی هم تایید بشه.

خیلی خوب نیست که آدم زود تصمیم بگیره!
بازی به نظر بسیار جذاب میرسه، چرا چون عجیبه و به نظر من هرچیزی که عجیب باشه فوق العاده جذابه!
نه اتفاقا به نظر من اگه دیالوگ های بازی رو نفهمی حتی نمیشه یک دهم داستان بازی رو فهمید ، کلا این بازی تم تاریک و خوفی داره و کاملا معلومه تمرکز زیادی روی داستان داره. امیدوارم نسخه غربی هم تایید بشه.
موافقم، به نظرم داستان خیلی مهمه!
با توجه به تریلر هایی که منتشر شده.
با تشكر از حسين عزيز براي خبر من كه خيلي دوس دارم اين بازي براي خارج از ژاپن هم عرضه بشه كلا جو جالبي داره
خواهش میکنم علیاقا! (چسبیده بود:d)
در نهایت من هم کاملاً منتظر نسخه ای به زبان فرنگی هستم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or