دموی قابل بازی Uncharted: Drake's Fortune در PS Store قرار گرفت ( آپدیت PS Store )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
طبق معمول این پنجشنبه هم PS Store هم آپدیت شد .

مهمترین آیتم دموی قابل بازی Uncharted: Drake's Fortune هست به حجم 1200 مگابایت .

و همچنین یک Add On برای MotorStorm به قیمت 6 دلار امریکا که قابل توجهه و شامل :

1. Track جدید به اسم Devil's
2. یک سری مسابقات جدید به اسم The Devil's Weekend که شامل 9 Race میباشد
3. پنج نوع Vehicle جدید در Class های قبلی

این دومین Add on برای MotorStorm هست که به این شکل هستش ، قبلی اسمش Revenge بود که مشخصاتش به مانند همین پک جدید بود .
کلا بعد از عرضه MotorStorm تا به حال 2 Map جدید - 18 Race جدید در دو سری - و 10 وسیله جدید در قالب دو Add on اضافه شده که نشون میده این بازی از ساپورت خوبی بر خوردار هستش ...

همچنین آپدیت های دیگر Store برای US به شرح زیر میباشد :

Playable Demo :

College Hoops 2K8

Game Add On :

Guitar Hero III Foo Fighters Pack - Guitar Hero III Velvet Revolver Pack

Game Video :

DMC 4 - MotorStorm Devil's - Ratchet - WWE SmackDown vs. Raw - Burnout Pradise

Coming Soon Movies :

One Missed Call - Sweeney Todd

Blu Ray Disk Movies :

Hostel Part II

Store در اروپا هنوز آپدیت نشده .

در Asia هم مهمترین آپدیت ها :
دموی قابل بازی PES 2008 که هفته پیش در اروپا اومد - و همچنین همین Add On جدید برای MotorStorm .

من اين دمو رو دانلود نكردم چون ps3ندارم واي تو تريلرهاي بازي چند نكته منفي ديدم كه ميخواستم به اصلاع دوستان هم برسونم بعد بگين تو نسخه دمو اين مشكلات برطراف شده يا نه؟؟؟
1-جنگل بازي اصلا تاثير پذير نيست يعني مثل Crysisتير بزني به درخت درخت نميشكنه يا علف ها با راه رفتن تكون نمي خورن!!!
2-افكت هاي انفجار و دود خيلي بد!!!!!
3-د.ربين بازي يك كم بد قلق به نظر ميرسيد!!!!
4-رنگ بندي درخت هاي بازي بعضي مواقع خيلي سبز بود

2 تا دمو از گيم پلی بازی ديدم من بايد بگم که بازی بسيار جذاب و قشنگيه
حرکات کارکتر بازی خيلی قشنگ طراحی شد ، فيزيک بازی در نوع خودش عالی
ولی تنها چيزی که من تو دموها ديدم و ازش ميتونم انتقاد کنم گرافيک نه چندان عالی بازی بود
در کل فکر کنم اين بازی از گيم اسپات نمره 8 يا 8.5 بگيره

2 تا دمو از گيم پلی بازی ديدم من بايد بگم که بازی بسيار جذاب و قشنگيه
حرکات کارکتر بازی خيلی قشنگ طراحی شد ، فيزيک بازی در نوع خودش عالی
ولی تنها چيزی که من تو دموها ديدم و ازش ميتونم انتقاد کنم گرافيک نه چندان عالی بازی بود
در کل فکر کنم اين بازی از گيم اسپات نمره 8 يا 8.5 بگيره

چه جالب ، چون به نظر من مثبت ترین نکته بازی همین گرافیکش بود ... البته یه چیزی هست که میشه به شما حق داد ... سبک گرافیک بازی از نوع واقعی نیست ( مثلا مثل COD4 یا Masseffect یا GT5 ) و بیشتر حالت انیمیشنی داره که در این سبک به نظر من یکی از بهترین هاست ...

شاید شما به بازی میگی گرافیک خوب داره که به واقعیت نزدیک باشه ، ولی به نظر من نمیشه فقط به این نوع گرافیک اتکا کرد ...

من اين دمو رو دانلود نكردم چون ps3ندارم واي تو تريلرهاي بازي چند نكته منفي ديدم كه ميخواستم به اصلاع دوستان هم برسونم بعد بگين تو نسخه دمو اين مشكلات برطراف شده يا نه؟؟؟
1-جنگل بازي اصلا تاثير پذير نيست يعني مثل Crysisتير بزني به درخت درخت نميشكنه يا علف ها با راه رفتن تكون نمي خورن!!!
2-افكت هاي انفجار و دود خيلي بد!!!!!
3-د.ربين بازي يك كم بد قلق به نظر ميرسيد!!!!
4-رنگ بندي درخت هاي بازي بعضي مواقع خيلي سبز بود

1- علف ها کاملا تکون میخورن - درختها نازک نیستن که بشکنن ولی جای تیر خیلی خوب روی درخت و بقیه Object ها میمونه ( حالا چرا با Crysis مقایسه میکنی ؟!!! )

2. افکت دود خوبه ولی افکت انفجار طبیعی نیست ...

3. دوربین اصلا بد قلق نیست ، مثل همه بازیهای Third Person ه دیگه ....

4. رنگ بندی کلا توی این بازی در جنگل سبز غلیظ هست ... حالا میل خودتون اگه میخواید به حساب نکته منفی بذارید .

یه بار دیگه میگم ، این بازی رو به عنوان گرافیک واقع گرایانه روش حساب نکنید ، اگه طرفدار گرافیک انیمیشنی و کارتونی هستید از گرافیک این بازی هم خوشتون میاد ... اگه نه که اصلا روی این بازی حساب نکنید .

به نظر من که بهترین بازیه PS3 در سال 2007 میشه :دی

گرافیکش هم عالیه .

هوش مصنوعیش رو که دیگه نگو :دی

بسیار هم سخت هست :دی

30 دقیقه طول کشید که رو normal تمومش کنم :دی ( دمو )

سبک بازیش یه چیزی تو مایه های Tomb Rider هست ! نه ؟

چه جالب ، چون به نظر من مثبت ترین نکته بازی همین گرافیکش بود ... البته یه چیزی هست که میشه به شما حق داد ... سبک گرافیک بازی از نوع واقعی نیست ( مثلا مثل COD4 یا Masseffect یا GT5 ) و بیشتر حالت انیمیشنی داره که در این سبک به نظر من یکی از بهترین هاست ...

شاید شما به بازی میگی گرافیک خوب داره که به واقعیت نزدیک باشه ، ولی به نظر من نمیشه فقط به این نوع گرافیک اتکا کرد ...

البته گرافيک فانتزی هم در نوع خودش ميتونه گرافيک بالا محسوب شه ولی اين چيزی که من ديدم
نه واقعی بود نه خيلی زيبا و فانتزی ، البته من دموی بازيرو ديدم و بازی کردن روی يه lcd tv با تماشای يه دمو از گيم پلی زمين تا اسمون فرق میکنه
تو اين دمويی هم که من ديدمdetail آب اصلاً خوب نبود ولی در عوض گرافيک کارکتر بسيار عالی و خوب کار شده بود

Some info from the preview:"Uncharted: Drakes Fortune is a AAA title for the Playstation 3 as far as I can tell from playing the demo. Graphically Uncharted looks splendid and the details in the environment gives off this exciting atmosphere to roam around and the lighting is perfect, as the sunlight from above shines down through the trees and creates shadows on the ground and as you walk through the water you can see the after effect on Drakes legs. The facial expression on either Drake or Elena gives you a real idea how they feel and above all it’s brings them to life as close as possible."

عین مطلب N4G

این مطلب پس از ارایه دموی قابل بازی بازی نوشته شده

به طور خلاصه ترجمش میشه:

در باره اتمسفر یا جو بازی گفته عالیه گرافیک و جزییات رو تعریف کرده

از نور و سایه ها گفته و گفته وقتی نور خورشید از بین شاخه ها روی زمین میتابه منظره زیبایی به وجود میاد

و از تاثیر آب بر روی پاها وقتی از تو آب رد میشی گفته

در کل میگه یه احساس جدید از بازی به بازیکن دست میده

تا اومدنش صبر میکنیم خودمون ببینیم. شایدم مثل خیلی بازیهای دیگه فقط در حد تبلیغ باشه

دوستان من یه خبری رو به همه بدم البته شاید همه بدونید .
من از دیروز 10 دفعه این بازیو هی زدم برای دانلود و 10 دفعه هم قطعش کردم انقدر که یکی گفت روی دستگاه j ران نمیشه یکی گفت میشه . حالا کاری با این قضیه ندارم برم سر اصل مطلب امروزصبح طبق قولم به دوستم محمدرضا جان این دمو رو گرفتم و برای ظهر بود با هزار تا دعا و رازو نیاز برای دیدن این بازی نصبش کردم و باید بگم که اجرا شد :excited::excited::excited::groupwave:
به نظر من ایراد برطرف شده همه برید بگیرید . در مورد بازیهم فقط بگم تا الان رودست نداره تا نبینید متوجه نمیشید.
باتشکر

دوستان من یه خبری رو به همه بدم البته شاید همه بدونید .
من از دیروز 10 دفعه این بازیو هی زدم برای دانلود و 10 دفعه هم قطعش کردم انقدر که یکی گفت روی دستگاه j ران نمیشه یکی گفت میشه . حالا کاری با این قضیه ندارم برم سر اصل مطلب امروزصبح طبق قولم به دوستم محمدرضا جان این دمو رو گرفتم و برای ظهر بود با هزار تا دعا و رازو نیاز برای دیدن این بازی نصبش کردم و باید بگم که اجرا شد :excited::excited::excited::groupwave:
به نظر من ایراد برطرف شده همه برید بگیرید . در مورد بازیهم فقط بگم تا الان رودست نداره تا نبینید متوجه نمیشید.
باتشکر

تکاوچ جان شما لطف داری منم توقع نداشتم اجرا بشه

تا فردا شب که بیام پیشت ببینم دل تو دلم نیست

بازم ممنون از خبرت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or