دموی قابل بازی Uncharted: Drake's Fortune در PS Store قرار گرفت ( آپدیت PS Store )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
طبق معمول این پنجشنبه هم PS Store هم آپدیت شد .

مهمترین آیتم دموی قابل بازی Uncharted: Drake's Fortune هست به حجم 1200 مگابایت .

و همچنین یک Add On برای MotorStorm به قیمت 6 دلار امریکا که قابل توجهه و شامل :

1. Track جدید به اسم Devil's
2. یک سری مسابقات جدید به اسم The Devil's Weekend که شامل 9 Race میباشد
3. پنج نوع Vehicle جدید در Class های قبلی

این دومین Add on برای MotorStorm هست که به این شکل هستش ، قبلی اسمش Revenge بود که مشخصاتش به مانند همین پک جدید بود .
کلا بعد از عرضه MotorStorm تا به حال 2 Map جدید - 18 Race جدید در دو سری - و 10 وسیله جدید در قالب دو Add on اضافه شده که نشون میده این بازی از ساپورت خوبی بر خوردار هستش ...

همچنین آپدیت های دیگر Store برای US به شرح زیر میباشد :

Playable Demo :

College Hoops 2K8

Game Add On :

Guitar Hero III Foo Fighters Pack - Guitar Hero III Velvet Revolver Pack

Game Video :

DMC 4 - MotorStorm Devil's - Ratchet - WWE SmackDown vs. Raw - Burnout Pradise

Coming Soon Movies :

One Missed Call - Sweeney Todd

Blu Ray Disk Movies :

Hostel Part II

Store در اروپا هنوز آپدیت نشده .

در Asia هم مهمترین آپدیت ها :
دموی قابل بازی PES 2008 که هفته پیش در اروپا اومد - و همچنین همین Add On جدید برای MotorStorm .

PSN اروپا هم بدين شكل آپديت شد:

* Tekken 5: Dark Resurrection Online (£14.99)
* Tekken 5: Dark Resurrection Online Upgrade (£3.49)
* Cool Boarders PS1 game (£3.49)
* NFS: PROSTREET demo (free)
* Folklore "Bottom of the sea" pack (£1.49)
* Motorstorm "Devil's Weekend" pack (£3.99)
* Uncharted "Animation Overview" trailer (free)
* PSP Shapes Your World trailer (free)

Sony Europe اعلام کرد دموی قابل بازی Uncharted که چندی پیش برای US آمده بود در تاریخ 22 نوامبر برای UK نیز منتشر خواهد شد...

موفق باشید...

آخرین ویرایش:
دموی Uncharted رو دانلود کردم ...

رزولوشن بازی 1080p هست همونطور که توی اخبار هم بود حالا اینکه Native باشه یا Upscale ... :confused:

Frame Rate بازی به نظر 30 هستش ، افت فریم ندیدم توی این دمو ...

AA بازی یه چیزی بین 2x و 4x هستش ، نه میتونم بگم 2x نه میتونم بگم 4x ، حالا میگیریم 3x :biggrin1:

نور پردازی و گرافیک عالیه و مهمترین مشخصه بازی هستش به نظر من . یه نکته که خیلی خوشم اومد وقتی توی آب میری لباست خیس میشه ( به شکل خیلی طبیعی ) و وقتی بیرون میای از آب لباست به تدریج خشک میشه !! کلا از لحاظ فیزیک هم خیلی خوبه بازی ...

سیستم Cover گیری و Aim خیلی به Gears of War شباهت داره ، حتی Rolling که در GeOW بود هم در این بازی هست ... و یه نکته نیمه منفی اینه که وقتی نشونه بر روی دشمن میره تغییر رنگ نمیده ( مثلا قرمز نمیشه ) .

هوش مصنوعی دشمنان هم قابل قبوله و روی درجه Hard که خیلی خوبه ...

یه نکته مثبت دیگه سیستم Combat ( یا همون Melee ) هست که در شرایط مختلف تغییر میکنه و یکنواخت نیست .
مثلا اگه نزدیک به یه سنگ باشید دشمن رو به سنگ میچسبونه و پشت سر هم به شکمش مشت میزنه ... کلا جذابه .

می تونه بهترین بازی انحصاری PS3 توی 2007 باشه ...

اين عكسها را تازه ديدم و فكر كنم مربوط به همين دمو باشه :
در مورد تكسچر بازي بايد بگم فوق العاده هست يه لطف كنيد تو همين تصاوير يه نگاه به سخره و سنگها و زمين بندازيد كه تو اين تصاوير هم اگه دقت كنيد سعي شده همين سخره ها و زمين را نشون بدن !

81995_med.jpg

81989_med.jpg

81993_med.jpg

81997_med.jpg

81996_med.jpg

81994_med.jpg

81991_med.jpg

81991_med.jpg

81990_med.jpg

81988_med.jpg

81987_med.jpg

81986_med.jpg

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ....من دمو رو دانلود كردم ولي نميتونم بازي كنم.... وقتي ميرم تو بازي ارور ميده: Please Insert The Game Disc اگه ميشه كمكم كنيد اخه من خيلي منتظر اين دمو بودم....در ضمن با بقيه دمو ها مشكلي ندارم . (ps3 firmware =2.00)

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ....من دمو رو دانلود كردم ولي نميتونم بازي كنم.... وقتي ميرم تو بازي ارور ميده: Please Insert The Game Disc اگه ميشه كمكم كنيد اخه من خيلي منتظر اين دمو بودم....در ضمن با بقيه دمو ها مشكلي ندارم . (ps3 firmware =2.00)

:eek:عجب مشکل عجیبی !!!! کجا این error رو میده دقیقا ؟

بازم باید بالای 70 بذاریم واسه این بازی :biggrin1: ولی ارزشش رو داره ، من که عاشق این بازی هستم،

مخصوصا با اون پیشنمایشی که از بازی خوندم :love::love: نیما جان قیمت این بازی نمیدونی بیاد تو ایران چند هستش؟؟؟ آیا بالای 70 میشه یا نه؟؟؟:((

Help ME plz

:eek:عجب مشکل عجیبی !!!! کجا این error رو میده دقیقا ؟
منم تعجب كردم.من اصلا تا حالا همچين مشكلي نداشتم...وقتي ميرم تو بازي بعد از لوگوي play station مينويسه:please insert the disc
دوستاني كه دانلود كردند لطفا firmware دستگاهشونو بگن .:(:(:eek:

مشکل به خاطر اینه که بازی قفل منطقه ای داره و فقط با کنسول های uc کار میکنه .
البته naghty dog قول داده مشکل را حل کنه .در واقع نوعی باگ تو دمو است که باعث میشه بازی به عنوان یک blu ray شناخته بشه برای همین است که درخواست قرار دادن اون را داره

البته الان که یه چرخی تو وب میزدم مثل اینکه مشکل حل شده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or