آقا با 360 نمیشه مثل ps3 یه دانلود رو تو چند مزحله انجام داد؟
آخه 1.2گیگه پدر 360 در میاد شیش هفت ساعت مدام روشن بمونه
راستی اون دوستمون که گفته با ps3 دمو رو گرفته از کدوم منطقه رجیستر شدی؟
من از آمریکا رجیستر شدم تو store هنوز نزاشتنش؟!

آره يه كم زياده روي كردم حالا كه نگاه مي كنم مي بينم بهتر شده.آخه همون اول يه دو دست از دوستم باخته بودم اعصابم خورد بود:cheesygriفیزیک==>بهتر
گیم پلی==>بهترتر
منو قشنگ==>قشنگتر
گرافیکو مطمئنا اشتباه میکنی چون این یکی رو همه میگن پیشفت کرده
بازم میگی شکست.عجیبا غریبا
گفتم یه خبریایی شده اینجوری میگی.آره يه كم زياده روي كردم حالا كه نگاه مي كنم مي بينم بهتر شده.آخه همون اول يه دو دست از دوستم باخته بودم اعصابم خورد بود:cheesygri

تمام دانلودهایی که شما از Marketplace انجام میدیم قابلیت Pause/Resume داره یعنی میتونی تو چند مرحله دانلود کنی. بعد اینکه کنسول رو بستی و رفتی سری بعدی که وصل بشی به Live دانلود از ادامه ی دفعه ی قبل شروع میشه.آقا با 360 نمیشه مثل ps3 یه دانلود رو تو چند مزحله انجام داد؟
نمیدونستم شما بازی که انجام میدی برات مهمه چقدر فروش کرده یا چقدر پیشرفت داشته ، که اونم فهمیدم!نمی دونستم سازنده ها به پیشرفت بیشتر از پول ااهمیت میدن !!
که اونم فهمیدیم
تمام دانلودهایی که شما از Marketplace انجام میدیم قابلیت Pause/Resume داره یعنی میتونی تو چند مرحله دانلود کنی. بعد اینکه کنسول رو بستی و رفتی سری بعدی که وصل بشی به Live دانلود از ادامه ی دفعه ی قبل شروع میشه.
نمیدونستم شما بازی که انجام میدی برات مهمه چقدر فروش کرده یا چقدر پیشرفت داشته ، که اونم فهمیدم!
انقدر طبیعیه !درسته ، گزینه ی Pause نداره اما وقتی شما وارد بازی بشی یا از Live خارج بشی به طور اتوماتیک دانلود رو Pause میکنه و سری بعدی دوباره Resume میکنه.
در ضمن همزمان نمیتونی هم دانلود کنی هم آنلاین بازی کنی.

1 ساعت.برای شما هم 1 ساعت نصبش طول میکشه !؟

اون چیزایی که شنیدی سم پاشی برادران فیفا باز بوده.بشنو و باور نکن.بازی از هر نظر پیشرفت داشتهامید وارم واقعا پیشرفت داشته باشه.
یکسری چیزا شنیدم-امیدوارم حقیقت نداشته باشه
پ.ن:میگن همون قبلی هست و رفع باگ شده(گرا فیک)
اگه اینا هم شده حد اقل بخش انلاینش فعال باشه که با برو بچ
دور هم خوش باشیم