دموی قابل بازی pes 2009

mohammadsolid

کاربر سایت
این هفته 2 اکتبر دموی قابل بازی pes 2009 در دسترس خواه بود.در این دمو میتوانید یک مسابقه 5 دقیقه ای با تیمهای بارسلونا-لیورپول-منچستر و real madrid رو انتخاب کنید و حالشو ببرید:cheesygri منبع

BESAFA جان دموی بازی در اصل یه نسخه نیمه کامل هست که بیرون میدن برای اینکه افراد با گیملی بازی آشنا بشن و با تغییرات بازی آشنا بشن البته نسخه کامل نیست و ایرادهایی هم شاید در دمو وجود داشته باشه

BESAFA جان دموی بازی در اصل یه نسخه نیمه کامل هست که بیرون میدن برای اینکه افراد با گیملی بازی آشنا بشن و با تغییرات بازی آشنا بشن البته نسخه کامل نیست و ایرادهایی هم شاید در دمو وجود داشته باشه
بابا دمو رو میدونم یعنی چی این "قابل"تهش رو نمیفهمم چه جوری باید بخونم:دی یاصلا یعنی چی؟

بابا دمو رو میدونم یعنی چی این "قابل"تهش رو نمیفهمم چه جوری باید بخونم:biggrin1: یاصلا یعنی چی؟

دموي قابل بازي با دموي بازي هيچ فرقي نداره. منظور دمويي كه ميتونيد توي اون يك زمان محدود بازي رو انجام بديد و اون تست كنيد كه اكثرا يا زماني هست يا مرحله اي.

دمو رو هم به چند دليل ميدن مثل تست براي سرور آنلاين ، بازخورد ها بين كاربر ها و نوعي تبليغ كه خريدار قبل از خريد اون تست كنه و اگر نخواست پولش تو چاه نريزه.

پ.ن : ...

شما اصلا میدونی دموی قابل بازی یعنی چی که این حرف رو میزنی:eek:

نه من اصلا هیچی در مورد دمو نمی دونم فکر کنم یک نوع کنسول باشه...!!! :confused: شایدم اصلا اسم یک سایت باشه.!! .:(
به هر حال ممنون از اینکه ما رو جلوی ملت خراب کردی..;)

نه من اصلا هیچی در مورد دمو نمی دونم فکر کنم یک نوع کنسول باشه...!!! :confused: شایدم اصلا اسم یک سایت باشه.!! .:(
به هر حال ممنون از اینکه ما رو جلوی ملت خراب کردی..;)
برادر من ایشون کی شمارو خراب کرد؟؟ ایشون قصدش این بود که بدونه دلیل شما برای این حرف چیه؟؟ و مطمئنن شما هم اگه بدونی دمو چیه اصلا دلیل منطقی ای نخواهی داشت
اگه دمو نباشه اون بابایی که اونور آب بازیو 60َ دلار یا یورو میخره بعدش که فهمید بازی باب میلش نیست کلی اعصبانی میشه و خودشو سرزنش میکنه که چرا این همه پول بابت این بازی داده (حتی ما هم که 5 هزار تومن یا 2 تومن بابت یه بازی میدیم وقتی میفهمیم بازی آشغاله کلی اعصابمون به هم میریزه دیگه چه برسه به اون بابایی که 60 دلار پول پای بازی میده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or