دموی عنوان رزیدنت اویل 7 ، 3 میلیون بار دانلود شده است

BROTHER LOUIE

کاربر سایت
url_thumb-1.jpg

شرکت کپکام اعلام کرد که دموی بازی رزیدنت اویل 7 به اسم Beginning Hour سه میلیون بار در شبکه ی psn دانلود شده است.این دمو که e3 2016 به صورت انحصاری برای دارندگان ps plus کنسول پلی استیشن چهار در دسترس قرار گرفت ، اکنون برای همه دارندگان کنسول ps4 در دسترس است.

شرکت کپکام اعلام کرد که عنوان رزیدنت اویل هفت از رزولوشن 4K و قابلیت HDR برای نسخه ps4 pro پشتیبانی خواهد کرد.علائه بر این پشتیبانی از HDR برای کنسول XONE S مایکروسافت را نیز اعلام کرد.

عنوان رزیدنت اویل هفت در تاریخ 24 ژانویه 2017 برای پلتفرم های PC ، XONE و PS4 منتشر خواهد شد.

برای من که به شدت مایوس کننده بود. کلا رزیدنت اویل نبود. شماره 6 با تمام ضعف هایی که داشت برای من خیلی بهتر از این دمو بود
منم همین فکر میکردم پس درست بوده فکرم
کاش حداقل عنوان فرعیRevelations ادامه بدن باز خیلی خیلی قشنگتر از نسخه 7 هستش

دمو خوبه ولی خب هنوز خیلی از نگرانی‌ها را جواب نمیده. خصوصا در زمینه مبارزات و اکشن بازی که تا اینجا شدیدا RE7 ناامید کننده بود چون کپکام فقط ازش تعریف میکنه و هیچی ازش نشون نمیده.

دمو خوبه ولی خب هنوز خیلی از نگرانی‌ها را جواب نمیده. خصوصا در زمینه مبارزات و اکشن بازی که تا اینجا شدیدا RE7 ناامید کننده بود چون کپکام فقط ازش تعریف میکنه و هیچی ازش نشون نمیده.
دقیقا
یکی از المانهای همیشه مورد توجه رزیدنت ایول همیشه شوترش بوده(حتی از شماره اول).
ولی اینجا ما تا حالا هیچی ندیدیم....اینکه چطور با این گیم پلی کند و مبتنی بر پازل قرار از شاتگان استفاده کنیم و ..... .

تضادی بزرگ که هیچ جوابی بهش داده نمیشه(که من فک کنم به این دلیله که خود کپکام هم چیز منسجمی نتونسته دربیاره و از این موضوع مطلعه)

.

شباهت به p.t نقطه ضعف حساب میشه؟:| مثلا شباهت به re6 خوبه؟
خدا رو شکر شخصیت جدیده.دیگه super hero نداریم تو بازی:D

من سناریو لئون و هلنا رو توی RE6 کلا با لنگ و لگد های لئون تموم کردم
لامصب اسلحه در مقابلش هیچ بود

• Like
Reactions: CriRo7 and IMANOKA
منم همین فکر میکردم پس درست بوده فکرم
کاش حداقل عنوان فرعیRevelations ادامه بدن باز خیلی خیلی قشنگتر از نسخه 7 هستش
بستگی داره زیبایی و قشنگی رو به چی بدونید به اینکه با ژیل و یا لیون و کریس به بازی بپردازید و یا اکشن به سبک کال آف دیوتی و آنچارتد در بازی نهفته باشه یا به ترس و دلهره های ناگهانی که باعث بشه لرزشی در پوست شما ایجاد بشه و احساس سردی کنید ...
دمو رو من سومین روزی که برای پلاس اومد دانلود کردم و باید بگم در بحث ترسناک بودن و دلهره آور خیلی خوب شده و میشه گفت به ریشه های سری که نسخه اول Resident Evil هست برگشته دست کم از نظر معماها و ترسناک بودن
درسته به دموی بسیار مخوف P.T نمی رسه ولی همین که تصمیم گرفتن یک عنوان ترسناک نسبت به این بازیهای پلیسی آخری که به نام Reident Evil 5 یا 6 به خورد طرفداران دادن بسازن خودش تحسین برانگیز هست به خصوص برای امسال من که این سری رو با سه گانه اویل بر روی PS One شروع کردن و از اکشن شدن بازی بدون هیچ گونه ترسی گله مند بودند
حالا اگر به سبک دو سه شماره اول کمی هیجان رو هم چاشنی بازی کنن خیلی خوبه ، من حاضرم بازی فوق ترسناک باشه زاویه دید دوربین هر چی باشه... به نظر من تازه کپکام سر عقل اومده و تمام این الهام گرفتن از P.T در بازیهای ترسناک رو باید مدیون کوجیما بود که با یک دموی نیم ساعته کلی سبک ترس رو متحول کرد... ای کاش رابطش با کونامی بهم نمیخورد و میتونست Silent Hills رو به پایان برسونه ساختش رو... با این حال RE7 میتونه جایگزین خوبی باشه درسته به اون مخوفی نیست ولی همین که همون روند رو تقریبن در ساخت بازی پیاده کرده خودش کافیه

• Like
Reactions: FUTURE and hitman68
بستگی داره زیبایی و قشنگی رو به چی بدونید به اینکه با ژیل و یا لیون و کریس به بازی بپردازید و یا اکشن به سبک کال آف دیوتی و آنچارتد در بازی نهفته باشه یا به ترس و دلهره های ناگهانی که باعث بشه لرزشی در پوست شما ایجاد بشه و احساس سردی کنید ...
دمو رو من سومین روزی که برای پلاس اومد دانلود کردم و باید بگم در بحث ترسناک بودن و دلهره آور خیلی خوب شده و میشه گفت به ریشه های سری که نسخه اول Resident Evil هست برگشته دست کم از نظر معماها و ترسناک بودن
درسته به دموی بسیار مخوف P.T نمی رسه ولی همین که تصمیم گرفتن یک عنوان ترسناک نسبت به این بازیهای پلیسی آخری که به نام Reident Evil 5 یا 6 به خورد طرفداران دادن بسازن خودش تحسین برانگیز هست به خصوص برای امسال من که این سری رو با سه گانه اویل بر روی PS One شروع کردن و از اکشن شدن بازی بدون هیچ گونه ترسی گله مند بودند
حالا اگر به سبک دو سه شماره اول کمی هیجان رو هم چاشنی بازی کنن خیلی خوبه ، من حاضرم بازی فوق ترسناک باشه زاویه دید دوربین هر چی باشه... به نظر من تازه کپکام سر عقل اومده و تمام این الهام گرفتن از P.T در بازیهای ترسناک رو باید مدیون کوجیما بود که با یک دموی نیم ساعته کلی سبک ترس رو متحول کرد... ای کاش رابطش با کونامی بهم نمیخورد و میتونست Silent Hills رو به پایان برسونه ساختش رو... با این حال RE7 میتونه جایگزین خوبی باشه درسته به اون مخوفی نیست ولی همین که همون روند رو تقریبن در ساخت بازی پیاده کرده خودش کافیه
چندتا مشکلی که با جدیده دارم یکی دوربین بازیه ک نمیتونم زیاد باهاش ارتباط برقرار کنم یادمه یکی هم قبلا بازی کردم با همین دوربین اسمش یادم نیس اونم نتونستم به اتمام برسونم
یکی هم اکشن خوبه نه مثل 6 ولی باید باشه تا الان توی تریلرها من چیزی ندیدم توی بازی نمیدونم
ولی اینکه میگید ترسش خوبه خودش خیلی خوبه و بسی جای امید داره

این Capcom دیگه رس Resident Evil رو کشیده. تو این چندسال هم دیگه معلوم شد کار دیگه ای نمیشه با این سری کرد، از نظر مکانیک، داستان و فضای بازی هم دیگه تموم شد. دیگه این بازی رو هم که ساختن از دمو حداقل معلومه فقط از اسم RE دارن استفاده می کنن برای صدا در کردن. دیگه هی مرثیه RE رو نخونید چند ساله دیگه شده تکرار مکررات. اونایی هم که هی می گن بازم RE 6 بهتر بود یه کم برن غور و تفکر در این حرف، خودشون پشیمون میشن.

• Like
Reactions: IMANOKA
resident evil هر چه قدر به سمت بازی ترسناک و دلهره اور بره بهتر تا اینکه یه داستان پلیسی و اکشن بشه که برای نجات دختر ریس جمهور تلاش کنی و زامبی ها موتور سواری کنن و اره برقی و تفنگ دستشون بگیرن و با مشت و لگد (حرکت های رزمی :D ) زامبی ها رو نابود کنی...
فعلا بزرگترین مشکل RE 7 دوربین اول شخص بودنشه
در کل هنوز هیچ کدومشون به پای RE 2 نرسیده
تمام بازی به خاطر level design و soud track های هوشمندانش احساس دلهره و اضطراب کنی
و فقط تو اطاق save room با اون صدای پیانو مرموز , ارامش پیدا کنی ...
یادم میاد مدتی بعد از RE 2 با shinji mikami در باره RE 2 باهاش مصاحبه کرده بودن و در جواب یکی از سوال ها گفته بودکه تا مدت ها شب ها کابوس زامبی و عنکبوت های بزرگ و .... داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or