دموي F.E.A.R. 2 در 22 ژانويه

• Thread starter Thread starter Miesam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Miesam

کاربر سایت
سلام!.

كمپاني برادران وارنر اعلام كرد ، دمويي از بخش داستاني بازي F.E.A.R. 2: Project Origin در روز 22 ژانويه براي PC و X360 عرضه خواهد كرد.

اين دمو به بازيكنان اين امكان را مي دهد تا با جو F.E.A.R. 2 كاملا آشنا شوند و خود را براي انجام يك بازي وحشت انگيز و هيجان آور آماده كنند.

F.E.A.R. 2 طبق اعلام برادران وارنر براي PC ، X360 و PS3 در 22 فبريه عرضه مي شود.

منبع

پ.ن : ببخشيد اگر خيلي ضايع ترجمه شده :biggrin1: ، اگر جاي تاپيك هم اشتباه بازم ببخشيد من فقط چون اخبار اين بازي رو كامل دنبال ميكنم ديدم كه اين مسئله شايد براي دوستان مهم باشه.:love:

خدا کنه حجمش بالا 1.5 گیگ نره که حوصله آدم سر میره موقع دانلود :biggrin1:
برادر جواد میگم شما چقدر به قانون کپی رایت احترام میزاری :دی :دی :دی .منم میخوام دانلود کنم.با Dial-up. :دی حدود 20 روز طول میکشه فک کنم.
پ.ن:میره بالا 1.5 گیگ.امکانش خیلی کمه پایینتر بیاد.
پس ps3 چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mad:
میتونیم اینجا از واژه ی پشم استفاده کنیم.اصلا باید فقط برای PC میومد :دی :mad:

اگه به این شرکت ها وفروشنده ها باشه که همین 1.5 گیگ رو هم میکنن 2 تا دیویدی تا پول بیشتری بسلفن(البته برا pc رو میگمااااا)
اگه منظورتون توی بازاره ایرانه که خیلی جاهای کمی دموی بازی رو میارن اگرم این کار رو بکنن شما میتونین حالشونو اساسی بگیرین. :دی
توی بازیار جخارج هم کسی این کار رو نمی کنه.اگه میشد که منم میومدم بازی ماریو رو توی 12 دی وی دی عرضه میکردم :دی

پس ps3 چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mad:
میتونیم اینجا از واژه ی پشم استفاده کنیم.اصلا باید فقط برای PC میومد :biggrin1: :mad:
پشم :laughing:
چقدر خوب میشد قبل از پست دادن فکر میکردید

این دمو الان چند روزه روی PSN ـه

پشم :laughing:
چقدر خوب میشد قبل از پست دادن فکر میکردید

البته اینجا بهتر بود پست برادر قبلی رو نقل قول میکردید :دی
در کل ممنون از شما که منو با بی فکر و کم عقل بودن خودم آشنا نمودید ;)خوب حالا چیکار کنم مثلا.میتونید لذت ببرید و خوشحال باشید.
من مسئول این نیستم.اونی که خودش PS3 داره باید سر بزنه PSN و بعد بیاد اینجا پست بده.

آخرین ویرایش:
بازي قراره 20 روز ديگه بيا ديگه دمو چيه ؟!
Playable Demo رو 4 سال قبل نمیدن بیرون که...چند روز قبل میدن بیرون.

1.5 گیگ؟؟؟؟؟
بابا پدر آدم درمیاد که...منتظر نسخه ی اصلی میمونم....
بابت خبر ممنون میثم جان
توی September و november من حدود 5-6 تا دمو دانلود کردم که میانگین حجمشون 1.2 بود...کمترین حجم هم واسه دمو james bond 007 بود که 700 MB بود...کلا طبیعی هست همون 1.5 گیگ...
روی PS3 چه قدر بوده حجمش ؟

من یه دمو از بازی دیدم چشمتون روز بد نبینه من بعد از اینکه کیلزون 2 رو دیدم گفتم دیگه تو این نسل fps بهتر از این نمیشه ساخت ولی فیر 2 جدی جدی خیلی قشنگ ساختن افکتای بازیو عالی ساختن همه چیزش در حد عالی بود گرافیکش گیم پلیش فیزیکش همه چیش توپه دست مونولیس درد نکنه واقعا باید بهشون خسته نباشید گفت خیلی حال کردم که حداقل وقتی ps3 دارا کیلزون 2 بازی میکنن ما تو کف یه fps خوب نمیمونیم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or