دمای کنسول

MEHDIMDI

کاربر سایت
بنظر من بهتره بچه ها دماي دستگاهشونو بعد از يک ساعت بازي با قرار دادن يه دما سنج روي سطح بيروني کنسول جايي که بيشتر گرم ميشه اندازه بگيرن (با فن اضافي و بدون فن)تا بالاخره بفهميم نرم گرماي اين دستگاه چقدره و فن چقدر ميتونه به اون کمک کنه ؟(البته اگه شما راه بهتري بلديد بگيد) . با تشکر

این عکس رو هم از من داشته باشین:

676xgz7.jpg

اگه کنسولو به صورت عمودی روبروی خودتون قرار بدین سمت چپ اون بیشتر داغ میشه . امااین داغ شدن تا چه اندازه یا درجه ای باید باشه؟ آیا فن کنسول اینطوری مثل یه سشوار گرم باید گرما بیرون بده ؟ این گرمایی که همه ما ازش صحبت میکنیم چقدره؟؟؟؟؟؟؟

خوب، يه سري اطلاعات راجع به حرارت بخشهاي مختلف كنسول رو ميخوام براتون بنويسم.
طبق اندازه گيريهاي انجام شده توسط افراد مختلف در جهان (خصوصاً دوست عزيز RBJTech در XBOX-Scene) داغ ترين بخش در داخل كنسول چيپ هاي RAM هستند كه بدليل نداشتن Heatsink گرماي زيادي كه توليد ميشه رو نمي تونند خوب دفع كنند و به همين دليل هم داغ ترين بخش كنسول ميشن ! چيپ هاي RAM حدود 68 درجه سانتيگراد گرما توليد ميكنند.
بخش بعدي كه گرماي زيادي رو تحمل ميكنه چيپ GPU هست كه در قسمت وسط Heatsink هست كه حدود 60 درجه گرما داره. البته در اين مورد بايد اين مساله رو هم در نظر گرفت كه هرچي دماي Heatsink بالاتر باشه بهتره، چون اين نشون ميده كه گرماي بيشتري از چيپ به سينك منتقل شده و در نتيجه چيپ خنك تر خواهد بود. البته اينكه اين گرما از روي خود سينك هم بايد به سرعت دفع كرد، مساله بسيار مهمي هست كه در حقيقت نقش فن اين وسط خيلي مهم ميشه !
قسمت بعدي وسط Heatsink مربوط به CPU هست با دماي 53 درجه كه باز هم مثل GPU گرماي بيشتر سينك با دفع مناسب اون وضعيت خنك تري رو براي CPU فراهم ميكنه.
بعد از CPU چيپ Southbridge هست با گرماي 52 درجه كه اين چيپ هم به علت نداشتن Heatsink مناسب گرماي زيادي رو تحمل ميكنه !
بدنه فلزي كنسول در قسمت زير اون (در حالت افقي) هم در گرمترين بخش 51 درجه گرما داره، به همين دليل وقتي شما به بدنه پلاستيكي كنسول در اين بخش دست مي زنيد، گرماي زيادي رو معمولاً حس مي كنيد.
قسمت بدنه بالاي كنسول (در حالت افقي) حدود 30 درجه گرما داره.
تمامي اين اندازه گيري ها در حالتي انجام شده كه كنسول هيچ فن اضافي و يا وسيله خنك كننده ديگه اي نداشته و بعد از دو ساعت روشن بودن گرم شده بوده.

با گذاشتن يك اينتركولر (يا 12 ولت كردن فن داخلي و يا گذاشتن هر نوع فن اضافي ديگه) ميشه تا حد قابل قبولي از گرماي اين بخش ها كم كرد. البته تغييرات ديگه اي هم ميشه ايجاد كرد تا كنسول دفع حرارت بهتري داشته باشه كه بطور مثال ميشه به متصل كردن Heatsink هاي مناسب به قسمتهاي بدون سينك مثل چيپهاي RAM و Southbridge اشاره كرد كه در خنك تر كار كردن كنسول تاثير بسيار خوبي ميتونه داشته باشه.
من خودم روي اين چيپها Heatsink هاي مناسبي رو چسبوندم و خوشبختانه انتقال حرارت اونها بسيار خوب بوده.

موفق باشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or