دمای کارت گرافیک 60 درجه خوب یا بد؟!

• Thread starter Thread starter Master
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Master

کاربر سایت
سلام .. کارت گرافیک 6600 من از برند mSI با 256 مگ حافظه)AGP ..در حالت عادیش که هیچ برنامه ی گرافیکی اجرا نیست 60 درجس ! علاوه بر فن فابریک خودش یه فن دیگه هم گذاشتم جلوش سریعتر خنک شه ..بازم هیچی ..! رفتم خمیر سیلیکون خریدم زدم تنش بلکه بهتر شه ..یه لایه زخیم کشیدم روش ..بازم ه یچی ..گفتم زیاد زدم حرارت رو رد نمیکنه .کمترش کردم در حد یه لایه نازک ..بازم همینه .. مثلا وقتی وارد بازی FEAR میشم و رو نهایت گرافیک بازی میکنم .. با ریواتونر که چک کردم میره روی 70 75 و همینطور بالا(5 دقیقه اول)(از بازی که میام بیرون کم میشه تا برسه به 60 61 میمونه ..گاهی هم 62 این عادیشه !!! اینو همین 2 3 هفته ای میشه فهمیدم ! هر چی سرچ کردم که دمای نرمال این کارت چیه نتونستم بفهمم ..
الانم نمیدونم چیکار کنم ؟ این عادیه ؟ خوبه ؟ بده ؟ چجوری کمش کنم؟ کولر مخصوص کارت گرافیک هم هست ؟
(با فن ا سپید و ریواتونر چک کردم جفتشون یه دما یعنی 60 درجه رو در حالا آیدل نشون میدن! )

سلام .. کارت گرافیک 6600 من از برند mSI با 256 مگ حافظه)AGP ..در حالت عادیش که هیچ برنامه ی گرافیکی اجرا نیست 60 درجس ! علاوه بر فن فابریک خودش یه فن دیگه هم گذاشتم جلوش سریعتر خنک شه ..بازم هیچی ..! رفتم خمیر سیلیکون خریدم زدم تنش بلکه بهتر شه ..یه لایه زخیم کشیدم روش ..بازم ه یچی ..گفتم زیاد زدم حرارت رو رد نمیکنه .کمترش کردم در حد یه لایه نازک ..بازم همینه .. مثلا وقتی وارد بازی FEAR میشم و رو نهایت گرافیک بازی میکنم .. با ریواتونر که چک کردم میره روی 70 75 و همینطور بالا(5 دقیقه اول)(از بازی که میام بیرون کم میشه تا برسه به 60 61 میمونه ..گاهی هم 62 این عادیشه !!! اینو همین 2 3 هفته ای میشه فهمیدم ! هر چی سرچ کردم که دمای نرمال این کارت چیه نتونستم بفهمم ..
الانم نمیدونم چیکار کنم ؟ این عادیه ؟ خوبه ؟ بده ؟ چجوری کمش کنم؟ کولر مخصوص کارت گرافیک هم هست ؟
(با فن ا سپید و ریواتونر چک کردم جفتشون یه دما یعنی 60 درجه رو در حالا آیدل نشون میدن! )
ببینم مگه داره تو بازی آرتیفکت یا خرابی تصویری چیزی داری که اینقدر نگرانی حالا خودت نگفتی 6600 چی هست شاید اکستریم باشه باس بگی ولی اگه مشکلی تو بازی نداری مثلا ریست شدن یا آرتیفکت جای هیچ نگرانی نیست دما کات خودم تو بازی 78 در حالت اورکلاک برو رو 90 درجه با فن استک هیچیشم نشده پولم بابت فن نمیدم عمرا بزا بترکه یکی دیگه بخرم
:biggrin1::biggrin1:
راستی جواب سوالای آخرت عبارتند از :

1)هیچ کاری نکن
2)عادیه نرماله طبعیه
3)نه خوبه نه بده
4)کمش نکن مثل من سعی کن زیادش کنی
5)هست بالا 40 تومن والا پول بابت اینا دادن با این کارت از رده خارج تو مثل اینکه پولتو بریزی تو توالت سیفونم بکشی بره همش:biggrin1:

دوست عزیز تاپیک مشکلات هستش نیازی به زدن یه تاپیک جدید نبود.
شرمنده .اطلاع نداشتم .
ببینم مگه داره تو بازی آرتیفکت یا خرابی تصویری چیزی داری که اینقدر نگرانی حالا خودت نگفتی 6600 چی هست شاید اکستریم باشه باس بگی ولی اگه مشکلی تو بازی نداری مثلا ریست شدن یا آرتیفکت جای هیچ نگرانی نیست دما کات خودم تو بازی 78 در حالت اورکلاک برو رو 90 درجه با فن استک هیچیشم نشده پولم بابت فن نمیدم عمرا بزا بترکه یکی دیگه بخرم
:biggrin1::biggrin1:
راستی جواب سوالای آخرت عبارتند از :

1)هیچ کاری نکن
2)عادیه نرماله طبعیه
3)نه خوبه نه بده
4)کمش نکن مثل من سعی کن زیادش کنی
5)هست بالا 40 تومن والا پول بابت اینا دادن با این کارت از رده خارج تو مثل اینکه پولتو بریزی تو توالت سیفونم بکشی بره همش:biggrin1:
دلیل حساسیتم اینه که یه بندهخدایی تو فورم انویدا هم همین مشکلو داشت .. افراد دیگه ای که همین کارت و داشتن دمای نرمالشون 45 بود . تو بازی که میرفت 52 یا 55 میشد.تا حلقوم وقتی اور میشد .دماش میشد تازه 60 !!! علاوه بر اون الان هر بار تو اکس پی لاگین میکنم بعد از دو سه ثانیه یه صفحه آبی خط خطی میاد .. انگاری مثلا اور شده !! در صورتی که نشده ! .. اون هم بعد از 6 ثانیه میره !؟!! واسه این گفتم!!چون سابقا یه 5500 من سر همین اور کردن نابود شد ..دیگه اینو اور نکردم .

والا نظر منو میخای من میگم
1- درایو گرافیکتو آپدیت کن اگر حل نشد برو تو سایت ام اس آی ببین واسه کارتت آپدیت چی گذاشته
2- ویندوزتو سرویس پک 3 جدید کن چون به نظرم خیلی ویندوز سازگاریه
ترجیحا اگه فن خاستی واسه کارتت برو تو سایت
www.coolingsys.com
یا
www.rayaneh.com
(قسمت فن و کولر وخنک کننده )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or