سلام .. کارت گرافیک 6600 من از برند mSI با 256 مگ حافظه)AGP ..در حالت عادیش که هیچ برنامه ی گرافیکی اجرا نیست 60 درجس ! علاوه بر فن فابریک خودش یه فن دیگه هم گذاشتم جلوش سریعتر خنک شه ..بازم هیچی ..! رفتم خمیر سیلیکون خریدم زدم تنش بلکه بهتر شه ..یه لایه زخیم کشیدم روش ..بازم ه یچی ..گفتم زیاد زدم حرارت رو رد نمیکنه .کمترش کردم در حد یه لایه نازک ..بازم همینه .. مثلا وقتی وارد بازی FEAR میشم و رو نهایت گرافیک بازی میکنم .. با ریواتونر که چک کردم میره روی 70 75 و همینطور بالا(5 دقیقه اول)(از بازی که میام بیرون کم میشه تا برسه به 60 61 میمونه ..گاهی هم 62 این عادیشه !!! اینو همین 2 3 هفته ای میشه فهمیدم ! هر چی سرچ کردم که دمای نرمال این کارت چیه نتونستم بفهمم ..
الانم نمیدونم چیکار کنم ؟ این عادیه ؟ خوبه ؟ بده ؟ چجوری کمش کنم؟ کولر مخصوص کارت گرافیک هم هست ؟
(با فن ا سپید و ریواتونر چک کردم جفتشون یه دما یعنی 60 درجه رو در حالا آیدل نشون میدن! )
الانم نمیدونم چیکار کنم ؟ این عادیه ؟ خوبه ؟ بده ؟ چجوری کمش کنم؟ کولر مخصوص کارت گرافیک هم هست ؟
(با فن ا سپید و ریواتونر چک کردم جفتشون یه دما یعنی 60 درجه رو در حالا آیدل نشون میدن! )