من فکر میکنم بخاطر اینکه اکثرّیت بازیهای nintendo وابسته به زبان انگلیسی داره و اکثر بازیهای ۱st party بر حول هوش داستانی بودن میچرخه، به طوری که اصلا بدون فهم از زبان نمیشه zelda را تموم کرد چون کلی فوتو فنّ داره، من با اینکه مشکله زبان ندارم اما بازم توش گیر میکنم بعضی وقتا که نیاز به خوندن walkthrough داره که اونم باز وابسته به انگلیسی، مثل اغلب بازیهای sony نیست که فقط بزنی next تموم آقا، متاسفانه sourceهای فارسی زبانیم وجود نداره که بتونه جبران کنه، بههرحال تمام جای دنیا این کنسول نسبت به سونی فروش کمتری داره چون خیلی خاص و همه پسند نیست البته nintendo هم نمیخواد بازی همه پسند بسازه بلکه همیشه خواست پیشرو و انقلابی عمل کنه، دقیقا مثل کشور خودمون البته پیشرو بودنشو مطمئن نیستم، Adios!
با قسمت اول حفتون موافقم زبان قویی میخواد
البته بازی ها rpg و ..... چه رو کنسول خونگی چه دستی چه نینتندو چه غیر نینتندو همشون یه شکلن
درباره قسمت دوم حرفتون همون قسمتی که بولد و قرمز کردم با شما موافق نیستم , حتی اگر بتونید یه کنسول دستی نینتندو اسم ببری که شکست خورده باشه تو نسلش من حرفمو پس میگیرم
تمام کنسول ها دستی نینتندو تو نسل خودشون همگی برنده هر نسل بودن , نینتندو به صورت کلی تا الان 7 تا کنسول دستی تولید کرده همگی برنده نسل خودشون بودن ( غیر از مدل متفاوت هر سری که تنوع زیادی دارن )
اما سونی کلا تو عمرش 2 تا کنسول دستی زده
یکی psp که نسل هفت لانچ شد کلا 82 میلیون کنسول فروخت , nintendo ds نسل هفت 154 میلیون کنسول فروخت
دوم psvita که فروش رسمیش به فرض محال هم بگیم 20 میلیون کنسول - nintendo 3ds تا الان 66 میلیون کنسول فروخته این در صورتیه که ps4 تا الان 60 میلیون کنسول فروخته
اتفاقا تو کل دنیا نینتندو همه پسنده , اینجا ایرانه که این کنسول کم وارد میشه و بیشتر مشتری ها خاص خودشو داره
اینو میشه از فروش کلی هر بازی نینتندو فهمید مثلا new super mario به صورت کلی باهم 87 میلیون نسخه بازی فروخت , یا mario kart ds به تنهایی 35 میلیون نسخه بازی فروخت
و .................. این ارقام فروش برای کمپانی ها دیگه رویاس - بازی فلان 2 میلیون نسخه مفروشه رقص پایکوبی میکنن
بعد کنسول شکست خورده wii u که کلا 13 میلیون کنسول فروخت بازی این کنسول به اسم mario kart 8 به تنهایی 8 میلیون نسخه بازی فروخت