دلیل وجود Ground Zeroes در MGSV از زبان کوجیما

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Boss

Loyal Member
درود

حتما به این سوال فکر کرده اید که چه لزومی برای وجود مقدمه ای برای MGSV به نام Ground Zeroes است ؟ آن هم در حالی که اتفاقاتش 9 سال قبل از The Phantom Pain است ؟! هیدئو کوجیما به این پرسش پاسخ داده است.

هیدئو کوجیما در قسمتی دیگر از مصاحبه خود با Famitsu در مورد لازم بود Ground Zeroes قبل از بازی The Phantom Pan صحبت کرده.
به گفته کوجیما، وجود Ground Zeroes به عنوان مقدمه به دلیل 2 هدف است. Ground Zeroes مقدمه بازی است که در سال 1974 اتفاق می افتد ( Ground Zeroes ) از آنجایی که تم فسمت اصلی ( MGS5 ( The Phantom Pain انتقام است پس لازم است توضیحی در مورد بوجود آمدن این حس در MGS5 توضیح داده شود که در Ground Zeroes که اتفاقاتش پس از Peace Walker است در انتهای Ground Zeroes شاهد اتفاقی بسیار بدی خواهیم بود که باعث بوجود آمدن قسمت اصلی MGS5 یعنی The Phantom Pain خواهد بود. این اتفاق دلیل تم انتقام جویانه بازی است.
گرچه Ground Zeroes محدودیت هایی نسبت به The Phantom Pain دارد اما هم از لحاظ داستانی لازم است و هم بازیکن را با دنیای Open World و جدید بازی آشنا خواهد کرد تا بهتر قدم به دنیای بزرگ The Phantom Pain بگذارد.

منبع:
Polygon

فقط ای کاش تو این مصاحبـه میگفت که
Ground Zeroes and Phantom Pain are both packaged into one game
یـا نـه ؟! :d

به احتمال زیاد همینطور خواهد بود :دی
اصلا منطقی نیست جدا منتشر بشن حالا هر طوری !! اصلش به اینه که آخر GZ جوش بیاره آدم سریع بره تو TPP و تازه با یه تیتراژ درست و حسابی شبیه MGS3 با یه موریک فوق العاده به آدم بغهمونه که تازه بازی شروع شده .. به به !

اخه این شاهکارو کجای دلم بزارم روی کنسول های این نسلکه عمرا حرومش نمیکنم برا pcهم که حالا حالا ها نمیاد:| میمونه نسل بعد که من حالا حالا ها پول ندارم بخرم چی کنم با این شاهکار اخه؟:|

اینا که تکراری بودن همش:| من که احتمال میدم gz دانلودی باشه و زودتر از pp عرضه بشه بعدش تو نسخه ی اصلی هم جفتش باشه
و تازه با یه تیتراژ درست و حسابی شبیه MGS3 با یه موریک فوق العاده به آدم بغهمونه که تازه بازی شروع شده .. به به !
یعنی شدیدا دوست دارم در یک حرکت جیمز باندی! این کار رو بکنه با همون موزیک not your kind of people :x

اینا که تکراری بودن همش:| من که احتمال میدم gz دانلودی باشه و زودتر از pp عرضه بشه بعدش تو نسخه ی اصلی هم جفتش باشه
نه اتفاقا... بیشتر به نظر میاد اینم مثل نسخه های قبل باشه. هر دو تو یه پک منتشر میشند.

گرچه هنوز رسما چیزی نگفتن ولی مطمئنا GZ باهم منتشر میشند و تا زمانی که GZ رو تموم نکردی نمیتونی PP رو بری!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or