دلیل منصرف شدن مایکروسافت از حذف دیسک درایو در XO

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

مایکروسافت اعلام کرد که به فکر حذف دیسک درایو کنسولشان افتاده بودند.به طور خلاصه،قصد تمام دیجیتالی کردن XO را داشتند.
طی صحبت هایی با OXM ، رییس استودیو های مایکروسافت(Phil Spencer ) بیان کرد که حتی بعد از نمایش E3 2013 ، انها به حذف دیسک درایو فکر می کردند.
بدیهی است که بعد از معرفی XO و E3 ،بازخوردهایی وجود داشت درباره ی تغییراتی که مردم خواستار اون بودند.او توضیح داد:
درباره ی حذف کردن یا نکردن دیسک درایو بحث های جدی مطرح شد ،ولی وقتی به پهنای باند و حجم بازی ها نگاه بندازید،متوجه میشید که این طرح اشکالاتی رو به وجود می اورد.
و در اخر ما تصمیم گرفتیم -که من فکر میکنم تصمیم درستی بود- از بلوری استفاده کنیم. و به مردم یک راه و شیوه ی اسان رو برای نصب بازی و محتویات ان را ارائه کنیم.
یکی از مشکلات بزرگی که مردم با بازی های دیجیتالی دارند،عدم حس مالکیت هست.بازی های فیزیکی یک حس اطمینان از مالکیت رو به گیمر ها القا میکنند.که بازی های دیجیتالی از این مزیت بهره نمیبرند.

و این تصمیم نهایی شرکتی بود که در سال اخیر با مسائل زیادی روبه رو شد.مخصوصا تجدید نظر و اجازه دادن به گیمرها برای بازی کردن با XO بدون اتصال به اینترنت .

منبع

آخرین ویرایش:
چون کنسولش بیشتر رو مدیا مانور داده اگه حذف میکرد پخش کننده خانگی یا all in one نمیشد .:d

تنها دلیلش بعد E3 دیدن قیمتو مشخصات PS4 بود . با حذف بلوری خب قیمتو میتونست پایینتر بده . تنها مشکلش اینجاست که جعبه ی به اون بزرگی دیگه خالی میموند !!:d

یکی از مشکلات بزرگی که مردم با بازی های دیجیتالی دارند،عدم حس مالکیت هست.بازی های فیزیکی یک حس اطمینان از مالکیت رو به گیمر ها القا میکنند.که بازی های دیجیتالی از این مزیت بهره نمیبرند.
اصلا هم حس نیست دقیقا عین واقعیته. وقتی یه چیزی رو به صورت فیزیکی نداریم هیچگونه مالکیت صد در صدی روش نداریم. مثالش همین dlc ها هستن که در صورت بن شدن و (دانلود نکردنشون) هیچگونه دسترسی نمیشه بهشون داشت.

انتخاب كاتريج به عنوان مديا فكر بدي نيست عمر طولاني تري داره مشكل خرابي لنز و اينا وجود نداره اما يه بدي خيلي بزرگ داره كه خيلي گرون در مياد و مجبورن بازي رو 10 يا 20 دلار گرونتر بفروشن متاسفانه عملي نيست

من الان هر چی دیسک می گذارم تو دستگاه یکی در میون کار نمی کنن تو کاورم بگزاری بازم خش می گیره کاش یک چیزی مثل فلش مموری بود راحت و بی دردسر

همونطور که دوستان گفتن شما همرو اوریجینال تهیه کن بببینم چه ایرادی میخواد بگیره دستگاه. همین الانش دیسک BF3 (ارجینال)من رو اگه نگاه کنید انگار از میدون جنگ برگشته اما بدون هیچ مشکلی همیشه بازی میکنم.

من الان هر چی دیسک می گذارم تو دستگاه یکی در میون کار نمی کنن تو کاورم بگزاری بازم خش می گیره کاش یک چیزی مثل فلش مموری بود راحت و بی دردسر

ریلی؟!؟!؟ :O
خب بخاطر اینه که شما کپی میخری , اولن کیفیت بلوری و دی وی دی های کپی خیلی پایینه , دومن که بای کپی رو تو کاور کاغذی میدن که خط و خش میفته و گرنه اگه قاب استانداردش باشه هیچ مشکلی واسش پیش نمیاد , اصلا و ابدا!
سومن این که تو ایران پشتیبانی و گارانتی نیست , اروپا و کشورهای دیگه پاسخگوی کامل مشتری هستند!!!

اصلا هم حس نیست دقیقا عین واقعیته. وقتی یه چیزی رو به صورت فیزیکی نداریم هیچگونه مالکیت صد در صدی روش نداریم. مثالش همین dlc ها هستن که در صورت بن شدن و (دانلود نکردنشون) هیچگونه دسترسی نمیشه بهشون داشت.
اين يه طرف قضيه هست،همون لمس كردن ديسك و قابش و دفترچش خودش كلي ميارزه:d .
به علت گروني هاي اخير تا جايي كه ميشد همه بازي هارو ديجيتالي تهيه ميكرديم،واقعا لذت بازي فيزيكي رو نداره،تجربش رو داشتم و درك ميكنم اين قضيه رو:d !
تازه از هزينه ي دانلود و دردسر هاي انتقال يا خراب شدن فايل ديگه چيزي نميگم!!

واقعا برای حذف درایو زوده ولی فکر کنم این قضیه (حذف حافظه و فرمت های ذخیره سازی فیزیکی) طرف های سال 2020 شروع بشه
البته این حرکت مایکروسافت واسه سونی هم خوبه.به هر حال سر فروش هر Xbone یه چند دلاری گیریش میاد.

نمیدونم چرا تو این نسل مایکرو همش به دنباله آزمون و خطاست جالبه هر تصمیمی هم که میگیرن با اعتراض گیمرها مواجه میشه و کلا از ایده و تصمیماتشون منصرف میشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or