دلیل مشکلات اخیر برای دانلود از شبکه PSN

من امروز نتونستم وارد بازی بشم...
Pes18
همه چی اوکیه... نتوورک تست رو که میزنم همه چی مثل سابق کار میکنه... تو صفحه اصلی نشون میده به psn کانکتم ولی نمیتونم به سرور بازی وصل شم... از وقتی این تلگرامو فیلتر کردن همه چی ریخته به هم

Pes18
همه چی اوکیه... نتوورک تست رو که میزنم همه چی مثل سابق کار میکنه... تو صفحه اصلی نشون میده به psn کانکتم ولی نمیتونم به سرور بازی وصل شم... از وقتی این تلگرامو فیلتر کردن همه چی ریخته به هم
مردم اختلال‌های اینترنتی ناشی از مسدودسازی تلگرام را گزارش کنند - شهر سخت افزار
رگولاتوری گفته مشکلات و اختلالاتی که برای سایتهایی که قبل از گند زدن به اینترنت پیش اومده اعلام کنید تا رفعش کنن !!
همه لطفا زنگ بزنن به این 195 و اعلام کنند

Pes18
بله بیشتر بازیها سرورهاش وصل نمیشه اگر هم بره تو بازی بعد از چند دقیقه می ندازه بیرون :|

من هم الان زنگ زدم پارس آنلاین
بهم گفت اتفاقا همین موضوع PSN رو همکارای من در جریان هستن و دارن پیگیری میکنن تا هرچه زودتر رفع بشه
خدا کنه راست گفته باشه فقط

1ماه پیش هم پشتیبانی شاتل همینو گفت بمن
ولی کو نتیجه
~X(
امروز از دیروز هم بدتر شده
تا دیروز حد اقل یه سری بازی ها مثل fortnite رو وقتی بازی میکردم وسط بازی دیگه Disconnect نمیشد
امروز اینم اضافه شد به مشکلات اعصابم خورد شد زنگ زدم بهشون

یعنی گند زدن به psn
قبلا کنسول رو میذاشتی رو حال ریست مود 100 گیگ دانلود میکرد عین خیالمون هم نبود الان باید هر نیم ساعت کنسول رو چک کنیم که یه وقتن ارور 403 نداده باشه:| 50 گیگ اونم با سرعت 6مگابایت دانلود کردم به معنای واقعی جر خوردم:|

هرروز داره بدتر میشه... روزای قبل با هزار بدبختی وارد بازی میشدی ولی امروز دیسکانکت خم اضافه شده...
۲بار امروز وسط بازی pes18 دیسکانکت شدم... وقتی با computer سیستم انلاین بازی میکنی مشکلی نیست ولی تا با یه یوزر matched میشی بعد از ۲-۳ دقیقه پرت میشی بیرون و ۳-۰ باختی... کی درست میشه این وضیعت... دیگه نقطه تی نمونده اینا مارو ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or