دلیل عدم عرضه‌ Red Dead Redemption 2 روی نینتندو سوییچ

• Thread starter Thread starter Aria_P
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Aria_P

عضو تحریریه
مشخصا دلیل عدم عرضه‌ بازی Red Dead Redemption 2 برای کنسول سوییچ برای بسیاری سوال است. حال سخنگوی بخش آمریکای شمالی نینتندو به این سوال پاسخ داده.
طی این نسل و با عرضه‌ی کنسولی هیبریدی، نینتندو همواره تلاش کرده است تا بازی‌های شخص ثالث بیشتری را روی سوییچ بیاورد. پشتیبانی سازندگان با بازی‌های AAA از لاین‌آپ سوییچ رو به افزایش است تا جایی که حتی شاهد عرضه عناوین شوتر چون DOOM هم برای این کنسول هستیم.
اخیرا در گفت‌وگو با هالیوود ریپورتر، آقای Reggie سخنگوی نینتندو عدم عرضه‌ی RDR 2 برای سوییچ را مشکل زمان‌بندی مطرح کرد. در شرایطی که شاید بسیاری به حجم بالای بازی فکر می‌کنند که تا سقف ۱۰۰ گیگابایت روی پلی‌استیشن ۴ و ایکس باکس وان رسیده و البته محدودیت سخت‌افزاری سوییچ، این جواب در نوع خود جالب توجه است.

Red-Dead-redemption-2-logo.jpg

سخنگوی نینتندو توضیح داد که کمپانی شرقی علاقه‌ی زیادی به عرضه‌ Red Dead روی سوییچ دارد، ولی این بازی برای سال‌ها در دست توسعه بوده است و پروسه‌ی ساخت دلیل اصلی عدم عرضه‌ی بازی روی کنسول هیبریدی است. به عقیده‌ی او بازی‌های بزرگی که از طرف سازندگان شخص ثالث تا به حال منتشر شده‌اند، پیش از عرضه صحبتی با نینتندو نداشته‌اند و ممکن است در آینده اتفاقات جالبی رخ دهد و توسعه‌دهندگان از فرصت‌های بیشتری استفاده کنند. به هر شکل باید منتظر ماند و دید که آیا نسخه اول و دوم Red Dead Redemption سرانجام برای سوییچ عرضه خواهند شد یا خیر.

دلیل عدم عرضه‌ Red Dead Redemption 2 روی نینتندو سوییچ

ولی من فاز اینایی رو درک نمی کنم که میگن نینتندو کنسول قوی بسازه نتیجه نمی گیره:دی
قطعا شرایط و سیاست های اون زمان با زمان فعلی فرق می کنه... یقین دارم نینتندو همین الانش کنسولی با سخت افزار رقبا بده و ازش کامل و با جدیت حمایت کنه از رقبا هم بیشتر می فروشه...(البته با توجه به سیاست نینتندو شش ماه قبل از اینکه رقبا وارد نسل جدید بشن کنسولی میده با قدرت یک نسل عقب تر! )
در ضمن اصلا خیلی از ایده های سخت افزاری هم میشه کنار کنسول معمولی عرضه بشن... و اگه عناوین نینتندو از اون سخت افزار جدا پشتیبانی کنن(که با شناختی که از نینتندو دارم توانایی کامل رو داره)ایده های نینتندو هم زمین نمیمونه...:دی

ولی من فاز اینایی رو درک نمی کنم که میگن نینتندو کنسول قوی بسازه نتیجه نمی گیره:D
قطعا شرایط و سیاست های اون زمان با زمان فعلی فرق می کنه... یقین دارم نینتندو همین الانش کنسولی با سخت افزار رقبا بده و ازش کامل و با جدیت حمایت کنه از رقبا هم بیشتر می فروشه...(البته با توجه به سیاست نینتندو شش ماه قبل از اینکه رقبا وارد نسل جدید بشن کنسولی میده با قدرت یک نسل عقب تر! )
در ضمن اصلا خیلی از ایده های سخت افزاری هم میشه کنار کنسول معمولی عرضه بشن... و اگه عناوین نینتندو از اون سخت افزار جدا پشتیبانی کنن(که با شناختی که از نینتندو دارم توانایی کامل رو داره)ایده های نینتندو هم زمین نمیمونه...:D
اگر گنسول قدرتمند بده هیچ مشکلی نداره ولی با سیاستهای کاری شرکت همخونی نداره ! ، اصلا چرا باید کسی با این مورد مشکلی داشته باشه ؟ مشکلی که خود نینتندو اول باید حلش بکنه معماری کنسوله ، دوم اینکه باید نام TPها رو به راستی ! برای ساپورت ، لیست کنه برای عموم ، نه اینکه کمپانی به حرف بگه حمایتشون میکنیم ولی موقع عمل خودش خبر بده امکانپذیر نیست ، زمانیکه همه دنبال کیفیت بالاترن ، شرکتهای بازیسازی برای پورت روی سوییچ عزا میگیرن :| و وقتی هم انجام میشه انگار شاتل فضایی رو از جو خارج کردن ! ، بخش بعدی سیاستهای شرکته ، سوییچ هیبریدی بودنش مورد استقبال قرار گرفته ، اگر بخواد مدل بعدی از لحاظ سخت افزاری به معنای کلمه قوی باشه ، نمیتونه یک کنسول هیبریدی باشه که شما بتونی باهاش بیرون بازی TPها رو انجام بدی چون نه مقدار فضای لازم رو در اختیار داری ، نه پردازنده و باطری کشش لود و نگهداری این سطح از گرافیکو دارن ، قیمت نهاییش هم به نفع مصرف کننده نخواهد بود ، کنسول خانگی خواهد شد ، در نهایت این قدرت مقایسه خواهد شد و از نظر من (بخونید فکت) گود رو به دو رقیبش واگذار خواهد کرد ، هم ساپورت خیلی بهتری دارن ، هم فن بیسشون در خیلی موارد بسیار بسیار بیشتره (حالت آنلاین بماند) هم اینکه روی کانتنتهای انحصاری مانور میدن ، که از نظر من (باز هم بخونید فکت) زیر دستوپا در این یک مورد له میشه ! .

توی پست قبلیم گفتم ، به عقیده ی من نینتندو نباید خودشو وارد بازی قدرت کنه ، چون FPهاش نیازی ندارن به این قدرت ، همین وجه تمایزشه که جذابش کرده ، همیشه گفتم در کنار PS4 یک کنسول از نینتندو خیلی مکمل خوبی میشه ، ولی اینکه بخواد با یه سخت افزار قوی جایگزین یا حتی نزدیک کنسولهای نسل 9 بشه ، من و همون دیگران ، حتی خود نینتندو هم بهش فکر نمیکنه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Z-fan
اگر گنسول قدرتمند بده هیچ مشکلی نداره ولی با سیاستهای کاری شرکت همخونی نداره ! ، اصلا چرا باید کسی با این مورد مشکلی داشته باشه ؟ مشکلی که خود نینتندو اول باید حلش بکنه معماری کنسوله ، دوم اینکه باید نام TPها رو به راستی ! برای ساپورت ، لیست کنه برای عموم ، نه اینکه کمپانی به حرف بگه حمایتشون میکنیم ولی موقع عمل خودش خبر بده امکانپذیر نیست ، زمانیکه همه دنبال کیفیت بالاترن ، شرکتهای بازیسازی برای پورت روی سوییچ عزا میگیرن :| و وقتی هم انجام میشه انگار شاتل فضایی رو از جو خارج کردن ! ، بخش بعدی سیاستهای شرکته ، سوییچ هیبریدی بودنش مورد استقبال قرار گرفته ، اگر بخواد مدل بعدی از لحاظ سخت افزاری به معنای کلمه قوی باشه ، نمیتونه یک کنسول هیبریدی باشه که شما بتونی باهاش بیرون بازی TPها رو انجام بدی چون نه مقدار فضای لازم رو در اختیار داری ، نه پردازنده و باطری کشش لود و نگهداری این سطح از گرافیکو دارن ، قیمت نهاییش هم به نفع مصرف کننده نخواهد بود ، کنسول خانگی خواهد شد ، در نهایت این قدرت مقایسه خواهد شد و از نظر من (بخونید فکت) گود رو به دو رقیبش واگذار خواهد کرد ، هم ساپورت خیلی بهتری دارن ، هم فن بیسشون در خیلی موارد بسیار بسیار بیشتره (حالت آنلاین بماند) هم اینکه روی کانتنتهای انحصاری مانور میدن ، که از نظر من (باز هم بخونید فکت) زیر دستوپا در این یک مورد له میشه ! .

توی پست قبلیم گفتم ، به عقیده ی من نینتندو نباید خودشو وارد بازی قدرت کنه ، چون FPهاش نیازی ندارن به این قدرت ، همین وجه تمایزشه که جذابش کرده ، همیشه گفتم در کنار PS4 یک کنسول از نینتندو خیلی مکمل خوبی میشه ، ولی اینکه بخواد با یه سخت افزار قوی جایگزین یا حتی نزدیک کنسولهای نسل 9 بشه ، من و همون دیگران ، حتی خود نینتندو هم بهش فکر نمیکنه .
منم که گفتم حتی قبلا هم توی این مورد نینتندو شکست خورد ولی تنها دلیل شکستش ربطی به خوده کنسول نداشت سیاست و شرایط بود که اون اتفاقا افتاد...فکت اصلی اینه با کنسول هیبریدی نمیشه همون خروجی رقبا رو بده که اینو همه میدونن... ولی مثلا بعد wii خواست زرنگی کنه زودتر از بقیه رقابتو شروع کنه...می تونست با یک کنسول خانگی یکی دو سال بعد با قدرت مشابه رقبا وارد نسل جدید بشه...هر ایده سخت افزاری هم که داشت جداگونه عرضه میکرد... علت اینکه هنوز این وسایل روی کنسول های سونی و مایکی در طولانی مدت جواب نمیدن برای اینکه نوع مخاطب و پشتیبانیشون مثل نینتندو نیست...ولی برعکس خیلی از ای پی های نینتندو جون میدن برای همچین کارایی...:دی برای همین با عرضه جدا سخت افزار های مختلف بلاهای موو وکینکت تکرار نمیشه...:دی اصلا فکر کن یکی از کنسول های نسل هفتمی برای نینتندو بود و موو هم کنارش...به نظرت موو شکست میخورد؟ راحت بازی های مولتی پلتفرم رو اجرا می کرد و کنارش انحصاری ها از قابلیت های انحصاری کنسول استفاده می کردن...!

دو تا نکته
ما داریم در مورد سوییچ قویتر حرف میزنیم یا یه کنسول خونگی نسل نهم به معنای واقعی؟ من نظرم اینه کنسول خونگی به معنای واقعی وارد شدن به نبردیه که که کلا اسلحه هاش فرق دارن...نمیدونم شاید موفق شه شایدم نشه که به احتمال زیاد نمی شه و مثل خود سونی میشه که اومد وارد نبرد کنسول های دستی شد و نتونست کنترل کنه و دست و پا شکسته رفت بیرون...
ولی سوییچ قویتر شدنیه...نه باتری به نظرم مشکله نه سخت افزار....فکر نکنم نینتندو کلا از لحاظ تکنولوژی دچار همچین مشکلی بشه..تنها عامل تعیین کننده قیمته...با یه قیمت درست درمون یه سوییچ قویتر راحت میتونه حمایت بازی های TP که این نسل اومدن رو بگیره و نسل بعد دووم بیاره(همون جوری که سوییچ این نسل دووم آورد)

نکته دوم هم در مورد اون فکت هاست :دی
بحث کانتنت انحصاری رو هم نمی فهمم :دی اگه بحث کانتنت آنلاین باشه...نینتندو می لنگه که هیچ...به معنای واقعی لگد میشه... اگه دارید بازی های انحصاری رو میگید که....خدایی :دی....خدایی :دی دارید میگید تو بحث بازی های انحصاری نینتندو کم بیاره؟ با یه نسل عقب بودن از لحاظ گرافیکی نتونستن زمینش بزنن که هیچ ازش کلی لگد هم خوردن :دی دیگه نمیدونم اگه این یه نسل اختلاف گرافیکی رفع شه یا نه چه اتفاقاتی بیفته :دی؟

فن بیس هم اگه به فن بیس خالص نینتندو باشه اینو مطمئنم هیچ وقت نینتندو زیر دست و پا له نمیشه...یادتون باشه وسیله شرم آوری مثل Wii U که رو کاغذ و هم رو عمل یک شکست بود 13 میلیون نسخه فروخت... که شاید از لحاظ تجاری شکست باشه ولی از یه دیدگاه نشون میده هر چی نینتندو بده فروش شو تا یه حدی می کنه. کلا این که بگیم فن بیس نینتندو کمه یه چیز تخیلی ایه :دی

بحث پورت رو قبول دارم...این مشکل از نینتندو و انویدیا ئه و پیر سازنده ها رو در میاره. به هر حال اگه این چیزیه که میذاره کنسول تو همچین سایزی Functional باشه به نظرم برای سه طرف (ما-نینتندو- ترد پارتی ها) قابل درکه

دو تا نکته
ما داریم در مورد سوییچ قویتر حرف میزنیم یا یه کنسول خونگی نسل نهم به معنای واقعی؟ من نظرم اینه کنسول خونگی به معنای واقعی وارد شدن به نبردیه که که کلا اسلحه هاش فرق دارن...نمیدونم شاید موفق شه شایدم نشه که به احتمال زیاد نمی شه و مثل خود سونی میشه که اومد وارد نبرد کنسول های دستی شد و نتونست کنترل کنه و دست و پا شکسته رفت بیرون...
ولی سوییچ قویتر شدنیه...نه باتری به نظرم مشکله نه سخت افزار....فکر نکنم نینتندو کلا از لحاظ تکنولوژی دچار همچین مشکلی بشه..تنها عامل تعیین کننده قیمته...با یه قیمت درست درمون یه سوییچ قویتر راحت میتونه حمایت بازی های TP که این نسل اومدن رو بگیره و نسل بعد دووم بیاره(همون جوری که سوییچ این نسل دووم آورد)

نکته دوم هم در مورد اون فکت هاست :D
بحث کانتنت انحصاری رو هم نمی فهمم :D اگه بحث کانتنت آنلاین باشه...نینتندو می لنگه که هیچ...به معنای واقعی لگد میشه... اگه دارید بازی های انحصاری رو میگید که....خدایی :D....خدایی :D دارید میگید تو بحث بازی های انحصاری نینتندو کم بیاره؟ با یه نسل عقب بودن از لحاظ گرافیکی نتونستن زمینش بزنن که هیچ ازش کلی لگد هم خوردن :D دیگه نمیدونم اگه این یه نسل اختلاف گرافیکی رفع شه یا نه چه اتفاقاتی بیفته :D؟

فن بیس هم اگه به فن بیس خالص نینتندو باشه اینو مطمئنم هیچ وقت نینتندو زیر دست و پا له نمیشه...یادتون باشه وسیله شرم آوری مثل Wii U که رو کاغذ و هم رو عمل یک شکست بود 13 میلیون نسخه فروخت... که شاید از لحاظ تجاری شکست باشه ولی از یه دیدگاه نشون میده هر چی نینتندو بده فروش شو تا یه حدی می کنه. کلا این که بگیم فن بیس نینتندو کمه یه چیز تخیلی ایه :D

بحث پورت رو قبول دارم...این مشکل از نینتندو و انویدیا ئه و پیر سازنده ها رو در میاره. به هر حال اگه این چیزیه که میذاره کنسول تو همچین سایزی Functional باشه به نظرم برای سه طرف (ما-نینتندو- ترد پارتی ها) قابل درکه
لپ مطلب اینه که بازیهای تاپ انحصاری نینتندو ، فن بیس بزرگی رو در اختیار داره ، نه TPها ، تنها کنسولیه که وارد جنگ قدرت نمیشه و اتفاقا برا همینه که در کنار هر کنسولی مکمل خوبی میشه ، پس مشکل انحصاری نیست و توی بخشهای انحصاری و خاص بودنش قوی عمل میکنه . تنها وقتی قیاس میشه که بخواد سیاستهای کلیش تغییر کنه ، بحث ما هم چیزی مگه غیر از تغییر سیاستها توی پستهاست ؟ ، همون وسیله ی شرم آور تجربه ی خیلی خوبی برای نینتندو شد ، برای همین الان موفقه چون سیاستهاش روی همین مورده که خوب جواب میده ، یعنی نینتندو رو ملت برای این موارد میخوان نه صرفا قدرت ، نه هاردکور بودن . کاری که 3DS کرد ، کاری که PSP کرد ولی VITA با قدرت بیشتر نتونست ، اینها تجربست برای بهتر کردن آینده ، نه صرفا 6ترافلاپس بودن :D

نینتندو یه سوییچ واقعا قویتر با معماری X رونمایی کنه به قول خودت ، همه از جمله سازنده ها فکر کنم راضی بشن .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Z-fan
يعني اگه متن خبر اين بود:

چرا ايران خودرو توان توليد بوگاتي ويرون رو نداره
برام كمتر جاي تعجب داشت تا اين كه رد دد بخواد رو سوييچ ران بشه.

اصلا اول بايد تكليف rdr 1 رو مشخص كنه بعدا صحبت بشه در مورد rdr 2.

بعدشم كلا نميدونم مخاطب از نينتندو ديگه چه انتظاري داره كه نينتندو براش برآورده نكرده؟

كسي كه كنسول تينتتدو ميخره بايد بدونه كه بازارش فرق داره با بقيه كنسولا

دو تا نکته

نکته دوم هم در مورد اون فکت هاست :D
بحث کانتنت انحصاری رو هم نمی فهمم :D اگه بحث کانتنت آنلاین باشه...نینتندو می لنگه که هیچ...به معنای واقعی لگد میشه... اگه دارید بازی های انحصاری رو میگید که....خدایی :D....خدایی :D دارید میگید تو بحث بازی های انحصاری نینتندو کم بیاره؟ با یه نسل عقب بودن از لحاظ گرافیکی نتونستن زمینش بزنن که هیچ ازش کلی لگد هم خوردن :D دیگه نمیدونم اگه این یه نسل اختلاف گرافیکی رفع شه یا نه چه اتفاقاتی بیفته :D؟

فن بیس هم اگه به فن بیس خالص نینتندو باشه اینو مطمئنم هیچ وقت نینتندو زیر دست و پا له نمیشه...یادتون باشه وسیله شرم آوری مثل Wii U که رو کاغذ و هم رو عمل یک شکست بود 13 میلیون نسخه فروخت... که شاید از لحاظ تجاری شکست باشه ولی از یه دیدگاه نشون میده هر چی نینتندو بده فروش شو تا یه حدی می کنه. کلا این که بگیم فن بیس نینتندو کمه یه چیز تخیلی ایه :D

تقریبا 3ds به پایان عمرش نزدیک شده با اینکه نینتندو هنوز میگه پشتیبانی میشه ولی خوب داریم می بینیم که چقدر تمرکز روی سوییچ زیاد شده...! جایگزین 3dsباید چیزی عرضه کنه...یا سوییچ جایگزین 3ds بشه یک کنسول دیگه دو سه سال دیگه به عنوان کنسول خانگی عرضه کنه...! شایدم سیاستش اینه مثل سونی دیگه تمرکزش روی یک کنسول واحد باشه و سوییچ همون کنسول واحدشونه...و در نتیجه جایگزینی برای 3ds عرضه نخواهد شد!

خیلی جالبه این جا دو گروه داریم
*1- یسری اصلا سوییچ ندارن ولی کل سوییچ و مبنا و بازی هاش رو زیر سوال میبرن که انتقادشون وارد نیست چون وقتی کنسول استفاده نکردن نمیتونن ماهیت کنسول زیر سوال ببرن.
*2- یسری اصلا RDR بازی نکردن و اینا ولی میگن فلا جالبه یک سری ها هم هستن تا دیروز میگفتن RDR کلی مشکل داره و فلان الان میگن غول گرافیکیه ازش حمایت میکنن.
...
این که RDR 2 به صورت پورت هم نمیشه روی سوییچ اجرا کرد یک واقعیته روشنه
قبلا هم گفتم اگر بخوان اگر بخوان بازی عرضه کنن فقط میتونن به صورت سرویس ابری عرضه کنند ولی باز فکر نکنم از نظر اقتصادی صرفه کنه.
زبونمون مو در اوررد انقدر گفتیم راکستار اصلا از اینکارا نمیکنه نه پورت و نه سرویس ابری اگه کرده یه نمونش نشون بدید کی برا نینتندو همچین کاری کرد خودشون انقدر چیز میز برا ساختن دارن که نمیشه حتی پورتش کرد درست مثل cd project از اونا هم این سوال پرسیدن گفتن برنامه ای وجود نداره برا cp2077 رو سوییچ
شما اصلا نخوندی من چی گفتم اول بخون بعد بگو
من گفتم اگر بخوان انجام بدن من مگه گفتن تاییید کردند که این کارو میکنن؟
...
من نظر شخصی خودم میگم مثل شما ها که الان بگیم چرا گفتید میگید نظر شخصیه..

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cait Sith and Z-fan
خیلی جالبه این جا دو گروه داریم
*1- یسری اصلا سوییچ ندارن ولی کل سوییچ و مبنا و بازی هاش رو زیر سوال میبرن که انتقادشون وارد نیست چون وقتی کنسول استفاده نکردن نمیتونن ماهیت کنسول زیر سوال ببرن.
*2- یسری اصلا RDR بازی نکردن و اینا ولی میگن فلا جالبه یک سری ها هم هستن تا دیروز میگفتن RDR کلی مشکل داره و فلان الان میگن غول گرافیکیه ازش حمایت میکنن.
...
این که RDR 2 به صورت پورت هم نمیشه روی سوییچ اجرا کرد یک واقعیته روشنه
قبلا هم گفتم اگر بخوان اگر بخوان بازی عرضه کنن فقط میتونن به صورت سرویس ابری عرضه کنند ولی باز فکر نکنم از نظر اقتصادی صرفه کنه.
زبونمون مو در اوررد انقدر گفتیم راکستار اصلا از اینکارا نمیکنه نه پورت و نه سرویس ابری اگه کرده یه نمونش نشون بدید کی برا نینتندو همچین کاری کرد خودشون انقدر چیز میز برا ساختن دارن که نمیشه حتی پورتش کرد درست مثل cd project از اونا هم این سوال پرسیدن گفتن برنامه ای وجود نداره برا cp2077 رو سوییچ

اخیرا در گفت‌وگو با هالیوود ریپورتر، آقای Reggie سخنگوی نینتندو عدم عرضه‌ی RDR 2 برای سوییچ را مشکل زمان‌بندی مطرح کرد. در شرایطی که شاید بسیاری به حجم بالای بازی فکر می‌کنند که تا سقف ۱۰۰ گیگابایت روی پلی‌استیشن ۴ و ایکس باکس وان رسیده و البته محدودیت سخت‌افزاری سوییچ، این جواب در نوع خود جالب توجه است.
تو بازیسنتر از رجی هم بیشتر میدونن!
شایدم البته رجی مثل مسئولای خودمون از هر 100 تا حرفش 99 تاش دروغه و اصلا خود راک استار چراغ سبزی چیزی نشون نداده!
2- یسری اصلا RDR بازی نکردن و اینا ولی میگن فلا
اگه منو میگی گفتم به واسطه موتورش میگم روی کاغذ احتمالا میشه. ولی Graphic sacrifice سنگینی میشه
البته خب سوییچ اندازه نوکیا 3310 هم قدرت نداره :)
Wolfenstein II: The New Colossus هم گرافیک خاصی نداره و بازی نسل قبله.
پ.ن: چه حالی میده نینتندو یه سوییچ قوی تر بده اونوقت قیافه اینایی که مسخره ش میکنن و تیکه میندازن دیدنی میشه.
از نظر من از همون اول 2018 کار رو کنسول جدید با انویدیا شروع شده...شایعه اش اینه که قدرت یه Ps4 معمولی رو داره ریویژن جدید که خب فکر کنم مشکلی برای اجرای RDR 2 نداشته باشه...نکته اش که کاملاً با حرف های رجی جور در میاد همون قضیه وقته...حتی اگه همین الان که داریم حرف میزنیم هم کیت های ریویژن جدید حاضر باشه (که بعید میدونم) بازم برای دادنش به راکستار دیره...پروسه ساخت بازی اصلی تموم شده و اینا هم تا یه مدت درگیر بخش آنلاین اند...
اینم خیلی محتمله ولی خب NVIDIA پردازنده گرافیکی قویتر تو این رده داده که رو کنسولم از لحاظ اقتصادی به صرفه باشه؟
به نظر منم خیلی محتمله ولی به این زودیا نه چون باید همه چی کنسول رو ارتقای اساسی بده
این سیاستم از گیم کیوب تا ویی یو تقریبا اجرا کرد و مدام کنسولها رو ارتقا میداد و بازیهای قبلیا رو اجرا میکردن واقعا خوب بود. روی سوییچ هم مثلا میشه زلدا BotW رو راحت با گرافیک بالاتر رو سوییچ XL (اسم فرضی سوییچ بعدی:D) بازی کرد و کلا تمامی بازیهاشو:D بازیهای فعلی هم که نیومدن براش پورت میشن.

آخرین ویرایش:
Wolfenstein II: The New Colossus هم گرافیک خاصی نداره و بازی نسل قبله.
پ.ن: چه حالی میده نینتندو یه سوییچ قوی تر بده اونوقت قیافه اینایی که مسخره ش میکنن و تیکه میندازن دیدنی میشه.
ولفنشتاین یه بازی خطیه که روی PS4 معمولی شصت فریم و 1080 اجرا میشه
سوییچ با دانگرید 30 فریم و با رزولوشن کمتر اجرا میکنه
حالا چجوری سوییچ میتونه rdr2 ای رو که ps4 به زور از پسش برمیاد رو اجرا کنه نمیدونم

• Like
Reactions: vaan 2
ولفنشتاین یه بازی خطیه که روی PS4 معمولی شصت فریم و 1080 اجرا میشه
سوییچ با دانگرید 30 فریم و با رزولوشن کمتر اجرا میکنه
حالا چجوری سوییچ میتونه rdr2 ای رو که ps4 به زور از پسش برمیاد رو اجرا کنه نمیدونم
با دانگرید میشه لاقل به صورت تئوری میشه حالا اینکه راک استار شیوه ش جوریه که دانگرید نمیکنه رو کار ندارم.
سیستم weather, افکت ها، بافت ها، هوش مصنوعی و NPC ها تغییراتی میکنن و تنظیمات سنگین مثل تسلیشن آف میشن و غیره و غیره. نسخه very low کامپیوتر رو در نظر بگیر.
تفاوت GTA V نسخه نسل هشت و هفت هم زیاد بود اگه دقت کرده باشی در صورتیکه جفتشون روی یه انجین ساخته شده بودن نسخه نسل هشت رسما یه نسل جلوتر بود.
حرف من اینه که سوییچ اونقدرها هم که فکر میکنید ضعیف نیست البته تو فروم resetera هم متاسفانه همین پستای این شکلی دیده میشه یکی با گیم بوی مقایسه کرده اون یکی عکس بازی 8 بیتی گذاشته نوشته رد دد 2 سوییچ.

با دانگرید میشه لاقل به صورت تئوری میشه حالا اینکه راک استار شیوه ش جوریه که دانگرید نمیکنه رو کار ندارم.
سیستم weather, افکت ها، بافت ها، IE و NPC ها تغییراتی میکنن و تنظیمات سنگین مثل تسلیشن آف میشن و غیره و غیره.
تفاوت GTA V نسخه نسل هشت و هفت هم زیاد بود اگه دقت کرده باشی در صورتیکه جفتشون روی یه انجین ساخته شده بودن نسخه نسل هشت رسما یه نسل جلوتر بود.
حرف من اینه که سوییچ اونقدرها هم که فکر میکنید ضعیف نیست البته تو فروم resetera هم متاسفانه همین پستای این شکلی دیده میشه یکی با گیم بوی مقایسه کرده اون یکی عکس بازی 8 بیتی گذاشته نوشته رد دد 2 سوییچ.
اگه بخوان کلی از تنظیمات گرافیکی بازی رو of کنن که بله هر بازی ای میتونن روی ps one هم اجرا کنن ولی ارزش بازی پایین میاد
مورتال کمبت x قرار بود برای نسل هفت هم بیاد بعدش نسخه نسل قبل حذف شد از دستور کارشون گفتن اقا چرا ندادی برای نسل قبل گفتن اگر بخوایم بازی رو برای اون کنسول ها پورت کنیم باید کلی از بازی بزنیم از رزولوشن بزنیم از افکت خون بزنیم از کیفیت بافت ها بزنیم از نرخ فریم بزنیم و این از زیبایی بازی ما کم میکنه
اگر بخوان همه بازی ها رو این قدر از تنظیمات گرافیکی بزنن که برای نسل هفتم راحت پورت میشه ولی ارزش بازی و زحماتی که براش کشیدن پایین میاد

• Like
Reactions: vaan 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or