دلیل ضعف نسخه های دوم Mass Effect و DA !؟

یه مشکل دیگه مس افکت 2 به نظرم کوتاه بودنش بود . تا میومدی مزه بازی رو بچشی یهو تموم میشد ( نسخه 1 خیلی طولانی تر بود )
ماموریت های فرعیش هم نسبت به نسخه 1 کمتر بود

مس افکت یک سیستم مبارزاتش مثل این بود که بخوای با رنده بری اسرائیل رو فتح کنی. همین به نظرم کافیه که نسخه یک رو خیلی پایین‌تر از نسخه دو بدونیم :دی

نظرات اینجا واقعا جالبه!
مس افکت 2 بازی واقعا عالی هستش ولی به شدت از المان های نقش آفرینی کاسته شده و به اکشن بازی اضافه شده . علتش هم مشخص هست کشیدن طرفداران بازی های اکشن به سمت این بازی ، که تعدادشون هم خیلی زیاد هست . که همین موضوع به نظر من یه نقطه ضعف بزرگ برای این بازی محسوب میشه.
تو شماره یک شما باید با دقت و با توجه به نحوه بازیت کلاس کاراکترت رو انتخاب میکردی . اما تو شماره 2 به راحتی میتونستی با انواع اسلحه به سراغ دشمنات بری! و این یعنی بازی اکشن نه نقش آفرینی!!:(

نظرات اینجا واقعا جالبه!
مس افکت 2 بازی واقعا عالی هستش ولی به شدت از المان های نقش آفرینی کاسته شده و به اکشن بازی اضافه شده . علتش هم مشخص هست کشیدن طرفداران بازی های اکشن به سمت این بازی ، که تعدادشون هم خیلی زیاد هست . که همین موضوع به نظر من یه نقطه ضعف بزرگ برای این بازی محسوب میشه.
تو شماره یک شما باید با دقت و با توجه به نحوه بازیت کلاس کاراکترت رو انتخاب میکردی . اما تو شماره 2 به راحتی میتونستی با انواع اسلحه به سراغ دشمنات بری! و این یعنی بازی اکشن نه نقش آفرینی!!:(
البته این را هم در نظر داشته باش نیما که کلا بازی هاداره میره به سمت اکشن شدن و کلا طرفدار های RPGدار کم میشوند و هر کسی نمیتونه بشینه RPGباز یکنه پس عقل حکم میکنه تا بازی ساز ها بشینند بازی های را طراحی کنند که بیشتر حالت اکشن داشته باشند تا عموم راحت تر از پس باز یها بر بیایند b-)

با نظر این دو عزیز موافقم. مس افکت 2 دارای سیستم مبارزه خوبی بود . همینطور گرافیک محشری داشت . RPG زیادی نداشت و هرطور المان ها رو انتخاب می کردی یا ارتقا میدادی صدمه ای به شخصیت بازی وارد نمیشد یا کمبودی حس نمیشد .

اما امروز دیگه نسبت به اکشن باز ها تعداد کسانی که هنوز به نسخه اول و سبکش وفادار مونده باشن خیلی کم شده و به خاطر فروش بیشتر بازی و در معرض بازی شدن تعداد زیاد اکشن بازها تو نسخه دوم و همینور نسخه 3 که در حال ساخت هست بیشتر اکشن بازی بیشتر شده و دیگه از ی بازی صرفا RPG در اومده .

• Like
Reactions: hosein me
البته این را هم در نظر داشته باش نیما که کلا بازی هاداره میره به سمت اکشن شدن و کلا طرفدار های RPGدار کم میشوند و هر کسی نمیتونه بشینه RPGباز یکنه پس عقل حکم میکنه تا بازی ساز ها بشینند بازی های را طراحی کنند که بیشتر حالت اکشن داشته باشند تا عموم راحت تر از پس باز یها بر بیایند b-)

آره متاسفانه تعداد كسايی كه اكشن ميپسندند خيلی زياد شده سازنده ها هم برای همين ميرن به اين سمت تا پول بيشتری گيرشون بياد.

سبك مورد علاقه من RPG هست و خيلی از بازی های اين سبك رو كه امتياز بالايی نگرفتن رو هم بازی كردم كه ممكنه خيلی ها حتی طرفشون هم نرن(مثل 3 قسمت Drakensang و Venetica)

كاريش هم نميشه كرد فقط ميتونيم بگيم "زمان ما كلی RPG بی نظير ساخته شد" و با خاطره هاشون سر كنيم=((.

• Like
Reactions: bluestar
آره متاسفانه تعداد كسايی كه اكشن ميپسندند خيلی زياد شده سازنده ها هم برای همين ميرن به اين سمت تا پول بيشتری گيرشون بياد.

سبك مورد علاقه من RPG هست و خيلی از بازی های اين سبك رو كه امتياز بالايی نگرفتن رو هم بازی كردم كه ممكنه خيلی ها حتی طرفشون هم نرن(مثل 3 قسمت Drakensang و Venetica)

كاريش هم نميشه كرد فقط ميتونيم بگيم "زمان ما كلی RPG بی نظير ساخته شد" و با خاطره هاشون سر كنيم=((.
باهات موافقم . ventica رو بازی کردم . بازی خوبی بود

• Like
Reactions: pedram_dadgar
ME2 بهتر بود . با این که من خودم RPG بازم :دی اما ME2 واعقا سر تر بود . تو ME1 تکلیف بازی با خودش معلوم نبود . هم میخواست RPG باشه هم میخواست نباشه . و گیر کرده بود و اعصاب بازیکن سرش خورد میشد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or