Amir2$2 کاربر سایت Jul 11, 2012 #92 نوشته شده توسط Parham: Neverhood بیشتر... هیچی نورهود نمیشه وقتی بلد میشد درو با لگد باز میکرد رخت خواب خمیری اهنگ ساختناش ایییییییییییییییییییییییی خیلی قشنگ بود Reactions: Sega_genesis, che-jaleb and ehsanservat
نوشته شده توسط Parham: Neverhood بیشتر... هیچی نورهود نمیشه وقتی بلد میشد درو با لگد باز میکرد رخت خواب خمیری اهنگ ساختناش ایییییییییییییییییییییییی خیلی قشنگ بود
shekib کاربر سایت Jul 11, 2012 #93 کراش:d اونم از نوع ماشینی چه حالی میداد با برادرام بازی می کردم.چه کلکلی بود... Reactions: Sega_genesis, che-jaleb and ehsanservat
synthesizer کاربر سایت Jul 11, 2012 #94 اویل3 برام دنیایی ازخاطرات داره هفت هشت دفعه یی بودکه تااخرش رفتم یه باردیگم میخوام برمش ...... Reactions: Sega_genesis, che-jaleb, J. Constantine and 1 other person
Agent47 کاربر سایت Jul 11, 2012 #95 پوف!اینا بازیهایی هستن که واقعا دوس دارم تجربه ی تازه ایی ازشون داشته باشم.البته chaos theory هم هست که فک کنم ارزوش رو باید به گور برد. Reactions: Sega_genesis, che-jaleb and ehsanservat
پوف!اینا بازیهایی هستن که واقعا دوس دارم تجربه ی تازه ایی ازشون داشته باشم.البته chaos theory هم هست که فک کنم ارزوش رو باید به گور برد.
hrf_dude کاربر سایت Jul 11, 2012 #96 Mario 3 (هیچ وقت فراموشش نمی کنم ) Rive Raid (ساعتها و ساعنها .... ) Fifa 2002 ( یادمه با زیدان از وسط زمین سه کنج می زدم ) Reactions: Sega_genesis, che-jaleb and ehsanservat
Mario 3 (هیچ وقت فراموشش نمی کنم ) Rive Raid (ساعتها و ساعنها .... ) Fifa 2002 ( یادمه با زیدان از وسط زمین سه کنج می زدم )
baris manco کاربر سایت Jul 11, 2012 #97 Gran Turismo 1 عاشق این کاور بازی بودم.....بعد سالها فهمیدم شورولت کوروت هست که باید جووون بکنی تا آزادش کنی Reactions: Sega_genesis, che-jaleb and ehsanservat
Gran Turismo 1 عاشق این کاور بازی بودم.....بعد سالها فهمیدم شورولت کوروت هست که باید جووون بکنی تا آزادش کنی
Reza_Bo کاربر سایت Jul 11, 2012 #98 دلم لک زده برا چند دست Winniing Eleven 3 تو کلوپ رو صندلی های چوبی که با موکت پوشونده شده بودن و تلویزیون صائیرانش ! دلم لک زده برا یه دست شورش در خیابان دلم لک زده برا دلار 800 تومنی Reactions: Sega_genesis, che-jaleb and ehsanservat
دلم لک زده برا چند دست Winniing Eleven 3 تو کلوپ رو صندلی های چوبی که با موکت پوشونده شده بودن و تلویزیون صائیرانش ! دلم لک زده برا یه دست شورش در خیابان دلم لک زده برا دلار 800 تومنی
RADIOHEAD کاربر سایت Jul 12, 2012 #99 Super Mario Bros. 3 1.6 Counter Strike 20 نفر بودیم می رفتیم گیم نت بازی میکردیم:d یادش به خیر الان 4، 5 سال ـه بازی نکردم Reactions: Sega_genesis, che-jaleb and ehsanservat
Super Mario Bros. 3 1.6 Counter Strike 20 نفر بودیم می رفتیم گیم نت بازی میکردیم:d یادش به خیر الان 4، 5 سال ـه بازی نکردم
RezaXus Silence کاربر سایت Jul 12, 2012 #100 من الان دوست داشتم اینو بازی کنم. Reactions: Sega_genesis, che-jaleb and ehsanservat
7se7en7 Outlaw کاربر سایت Jul 12, 2012 #101 DooM Outlaws خیلی هوس کردم بازی کنم Reactions: Sega_genesis, che-jaleb and ehsanservat
shahriyar_pc کاربر سایت Jul 23, 2012 #102 بد جور دلم میخواد fallout 3 بازی کنم سه بار بازی رو رفتم ولی هنوز نصف شهر رو ندیدم. Reactions: Sega_genesis and che-jaleb
_عرفان_ کاربر سایت Jan 17, 2013 #104 syberia 1 va 2 Reactions: Sega_genesis, che-jaleb and ehsanservat
.:KATATONIA:. کاربر سایت Jan 18, 2013 #105 dead space 2 Reactions: Sega_genesis, che-jaleb and ehsanservat