دلتنگان onimusha

• Thread starter Thread starter mppm
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
محمد جان اونجا که زنده شدی به خاطر یکی از آیتم هاست که وقتی مردی دوباره زنده ت میکنه مثل هرب یا آیتمای دیگه
ولی اگه اشتباه نکنم باید بیشتر بجنگی بازم میاد
اگه بتونی عکسی ازش بذاری بهتره که منم یاذم بیاد دقیقا کجارومیگی...
اینکه زنده شدم به خاطر ایتمه . این آیتم رو احتمالا توی حالت ایزی بهم داده چون قبلش نداشتم ولی خو من میخوام همین حالت نرمال رو ادامه بدم ولی هی این منو میکشه :|
عکس نبود
ولی ویدئو زیاده
این مرحله
Onimusha 2: Samurai's Destiny - Boss 5 - Gogandantess (Round 2) - YouTube

• Like
Reactions: ehsanservat
اینکه زنده شدم به خاطر ایتمه . این آیتم رو احتمالا توی حالت ایزی بهم داده چون قبلش نداشتم ولی خو من میخوام همین حالت نرمال رو ادامه بدم ولی هی این منو میکشه :|
عکس نبود
ولی ویدئو زیاده
این مرحله
Onimusha 2: Samurai***39;s Destiny - Boss 5 - Gogandantess (Round 2) - YouTube

من الان قند شکن ندارم ولی یادمه فکر کنم اونجارو میگی که یارو مو سفیده با قایق میاد و...
باید دووم بیاری یه کم سخته
بیشتر دفاع کن دکمه چی بود با عقب میزدی دفاع میکرد
تا خودش دمو بشه

onimusha_w_06.JPG

اونیماشا یکی از بهترین بازی هایی بود که بازی کردم
یادمه تو بچگیم (اون موقع بازی هایی مثل اونیماشی بازی نمیکردم ولی خیلی دوستش داشتم) میشستم کنار داداشم اون بازیش میکرد :دی منم کیف میکردم :| :دی
چند وقت پیش هم دیدم که نسخه سوم بازی برای PC هم اومده رفتم گرفتمش... چقدر هم عالی :دی

• Like
Reactions: ehsanservat
نسل قبل عجب بازی های توپی میساخت این capcom یادش بخیر .وقتی میشستم پا بازی اونیموشا ۳ دیگه نمیفهمیدم زمان چطور میگذره و یکی از اعضا خانواده باید میومد من را پا دستگاه بلند میکرد وگرنه خودم بلند نمیشدم.
بازی اونیموشا نسخه شماره ۴ هم داره؟
خبری از اونیموشا جدید نیست؟؟

نسل قبل عجب بازی های توپی میساخت این capcom یادش بخیر .وقتی میشستم پا بازی اونیموشا ۳ دیگه نمیفهمیدم زمان چطور میگذره و یکی از اعضا خانواده باید میومد من را پا دستگاه بلند میکرد وگرنه خودم بلند نمیشدم.
بازی اونیموشا نسخه شماره ۴ هم داره؟
خبری از اونیموشا جدید نیست؟؟
آره یک نسخه 4 هم داشت برای PS2 بود و 2DVD هم بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or