جریمه بار اول که تا ابد نخواهد بود ؟کنسول بن بشه فکر نمیکنم همچین اتفاقی بیفته!
فقط نمیشه انلاین بازی کرد و تا ابد باید افلاین بازی کنه همین
نه خیر بار اول معمولا 1 تا 3 هفته و سری دوم 1 تا 3 ماه و بار سوم ابدو یک روزجریمه بار اول که تا ابد نخواهد بود ؟
دستگاه دوست بنده بن شد بردش پشت شهرداری براش از بن در اوردنش پس یک راهی هست
ولی بنده هم توصیه میکنم از اکانتهای هکی استفاده نکنید مثل من با یکی از دوستانتان اکانت خودتون را شریک بشید و بازیهای که ارزش خرید داره رو دیجیتالی بخرید و حالشو ببرید
مطمعنى؟ جاى موثقى نوشته؟ چون منم بن شدم. نه تونستم با پشتيبانى تماس بگيرم و نه اينكه جايى نوشته بود كه بار اول و دوم مدت زمانش اينقدره. حتى من كد ارور كه وارد كردم تو قسمت ساپورت به طور دقيق نوشته بود بن دائم! بار اولمم هست بن شدم.نه خیر بار اول معمولا 1 تا 3 هفته و سری دوم 1 تا 3 ماه و بار سوم ابدو یک روز![]()
توی فروم سایت یادمه چندتا از بچه ها بحث کردن همچین حرفی زدن و منم به نقل از اونا گفتم و اینکه منبع موثقی واسش باشه من خبر ندارممطمعنى؟ جاى موثقى نوشته؟ چون منم بن شدم. نه تونستم با پشتيبانى تماس بگيرم و نه اينكه جايى نوشته بود كه بار اول و دوم مدت زمانش اينقدره. حتى من كد ارور كه وارد كردم تو قسمت ساپورت به طور دقيق نوشته بود بن دائم! بار اولمم هست بن شدم.
خدایی اینو راست میگی.منی که روزی نهایت ۲ ساعت بازی میکنم چرا با یکی که روزی ۲۵ ساعت بازی میکنه باید جفتمون ۵۰-۶۰ دلار بدیم.لااقل پلاس ساعتی هم میذاشت واسه کم مصرف هامن پلاس رو هکی میگرفتم...خدایی پول دادن به پلاس اونم ۵۰ دلار واقعا زیاده و نمیارزه... مگه استیم بابت سروراش پول میگیره از مردم؟ تازه کیفیت خیلی بهتری هم داره... حالا یه سری میگن بازی مجانی میده هر ماه و قابلیت های اضافه داره ولی من که توی این ۴ سال چیزی از قابلیت ندیدم... بازی هم که اکثرا چرت و پرت مجانی میکنه
2 و دیگر هیچسلام دوستان وقتتون بخیر
من کنسولم بن شده بود که بعد حدودا 40 روز از بن در اومده. اکانت هکی هم که چند تا ریخته بودم هیچ کدوم قفل نشدن. حالا سوالم اینه که الان چیکار کنم؟
1. کنسول رو بفروشم (کلی بازی توش هست هرچند هکی)
2. کنسول رو ریست فکتوری کنم و دیگه هکی نریزم (که به نظرتون این کار رو بکنم دیگه بن نمیشه؟)
3. همینجوری ادامه بدم