دلایل انحصاری شدن Titanfall برای پلتفرم های Xbox از زبان یک عامل داخلی

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Titanfall-Game-600x350.jpg

میلیون ها بار شنیده ایم که Respawn Entertainment گفته است بازی Titanfall انحصاری Xbox خواهد بود و دلیل آن هم سرورهای Azure شرکت مایکروسافت اعلام شده. اما واقعا قضیه چیست؟
یکی از عاملین صنعت که با نام کاربری famousmortimer در انجمن NeoGAF حضور دارد گفته است:
استدیو Respawn به دلیل کوچک بودن خواستار تمرکز بر روی یک کنسول بود. سال 2011 و 2012 بود که مایکروسافت در پشت پرده مشغول ارائه دیدگاه هایش برای Xbox One بود و در همین لحظه سونی اطلاعات جمع آوری می کرد اما چیزی را به اشتراک نمی گذاشت. عده کثیری از افراد صنعت پیش بینی کرده بودند که مایکروسافت پیروز این نسل خواهد بود .... تا سال گذشته. Respawn کنسول XB1 را برگزید زیرا به نظر می آمد که انتخاب بهتر باشد. مایکروسافت برای پیشروی آن تلاش میکرد و سونی هم فقط سکوت اختیار کرده بود. 360 پیروز مناطق اروپای شرقی و آمریکای شمالی بوده است، جایی که سبک شوتر اول شخص حکمرانی می کند.
درباره حضور هیولا و موجودات فضایی در Titanfall کاربر مذکور می گوید:
با یکی از رابطان خود در EA که قابل اعتماد است تماس داشته ام. فقط یک نقشه در بخش داستانی وجود دارد که در آن به مبارزه با موجوداتی غیر از انسان خواهید پرداخت که به زور می توان آنها را هیولای غول آسا معرفی کرد.
Titanfall در 11 مارس برای Xbox One و PC عرضه خواهد شد. نسخه Xbox 360 با تاخییر دو هفته ای خواهد آمد.
Gamingbolt

دوست عزیز کلا پدیده ای به اسم اینترنت برای کمپانی سونی ناشناخته هست.از طرفداراش هم نمیشه توقعی بیش از این داشت.

بقول یکی از بچه های VG247 : سونی فن ها فقط عادت کردند فیلم سینمایی رو تو قالب یک بازی ببینند. :)
آخه سونی فنا یه عمری خیلی چیزا داشتند که بهش عادت کنند مثل درو کردن جوایزها و در نسل گذشته هم در هر سبکی از بهترین ها رو داشتند ولی قضیه برا مایکرو فنا اینه که عمریه عادت دارن به ترول ناموفق نداشته هاشون که زیاد هم بوده متاسفانه ... :) راجب پدیده ی اینترنت هم چیزی نمیگم جز پدیده ای به نام پلاس:bighug:

بازی روی PC هم عرضه میشه پس اگر کسی فن 100000 دور بر دقیقه سونی هم باشه !! یه PC توی خونش داره که بخواد این عنوان رو تجربه کنه پس جای حسرت خوردن و آه و ناله باقی نمی مونه و رسما این عنوان همچین هم انحصاری XBOX نیست پس مایکرو فن های عزیز ، بیخودی داغ نکنید که یه باره سه چراغه میشید

قبلا باز شدن مدارس و دانشگاها جواب میداد ولی مثه اینکه تازگیها مدرسه و دانشگاه هم نمیتونه جلوی مختل کننده های تاپیکا رو بگیره.......خسته شدیم همه تاپیکا بچه بازی8-|مال من خوبه مال تو بد مال من جایزه گرفته مال تو نه و blah blah......8-|

.

ولی خدایی عنوان خوبیه واسه مایکروفنا حالا درسته این بازی واسه ما نیومد اما هیچ چیزی و از دست ندادیم واسه خود میکروسافت خوبه این عنوان...

بازی روی PC هم عرضه میشه پس اگر کسی فن 100000 دور بر دقیقه سونی هم باشه !! یه PC توی خونش داره که بخواد این عنوان رو تجربه کنه پس جای حسرت خوردن و آه و ناله باقی نمی مونه و رسما این عنوان همچین هم انحصاری XBOX نیست پس مایکرو فن های عزیز ، بیخودی داغ نکنید که یه باره سه چراغه میشید
مشکل اینجاست که سونی فن جماعت عموما کنسول بازن!

مثل اینکه شما کلا خبر نداری که PC هم ماله مایکروسافت هست :)

راست برید چپ برید بالا پایین خلاصه هر کاری کنید تحت شعاع مایکروسافت هستید.

,ویندوز مال مایکروسافته نه PC. به هر حال این عنوان همچین دندون گیر نیست که بخواد آدم خودش رو براش خفه کنه. ما که بازی میکنیم ولی براش لحظه شماری نمی کنیم.

,ویندوز مال مایکروسافته نه PC. به هر حال این عنوان همچین دندون گیر نیست که بخواد آدم خودش رو برا خفه کنه. ما که بازی میکنیم ولی براش لحظه شماری نمی کنیم

خوب فدات شم اون PC با ویندوز کار میکنه دیگه.رو linux که نمیتونی اجرا کنی بازی رو!

باور کن عناوین سونی هم زیاد دندون گیر نیستند.فقط سونی یک کار رو خیلی خوب بلده واسه بزرگنمایی محصولاتش : تبلیغات.

شما با آقای خیابانی نسبتی دارین؟ :دی

خب معلومه بازی که با اینترنت انجام بشه، بدون اینترنت انجام نمیشه:))
این که خیلی بی نمک بود خوش باش واسه خودت :)
یعنی چون نیاز داره به اینترنت آشغاله؟
الان شما با چی اومدی تو این سایت؟ با کمک انرژی زمین گرمایی ؟!
شما هم یا پست و نقل قول نکن یا وقتی میکنی منظور پستو بفهم بعد نقل قول کن! گفتم وقتی بازی تمام آنلاینه واسه من ارزش نداره یا به عبارتی به قول تو واسه من اره آشغاله,چون اهل آنلاین بازی کردن نیستم به احدی هم ربطی نداره این مورد نظر شخصیه!
درضمن هرکس با اینترت وب گردی میکنه باید بازی آنلاین دوست داشته باشه؟!!! تو هم خوش باش!

آخرین ویرایش:
کلا ماکرو فنا زدن تو فاز ننه من غریبم . ییه نفرشون میاد تو پست اول، بی خودی پای سونی و وسط می کشه ، بعد که سونی فنا میان و تو دامش میفتن و جواب اون پست بی ارزش و میدن ، بقیه شون شروع می کنن به ننه من غریبم بازی . فاز جالبیه :|
من خیلی علاقه مند به این احترامی که به اشخاص گذاشته میشه اینجا هستم, اولا **Xbon بعد هم از این دست حرفا...

من خیلی علاقه مند به این احترامی که به اشخاص گذاشته میشه اینجا هستم, اولا **Xbon بعد هم از این دست حرفا...
مقایسه کلمه بولد شده با عبارت " ننه من غریبم " هرچند کاملا بی ربطه ولی جهت شفاف سازی می تونید معنی عبارتی که بنده گفتم و توی لغتنامه های فارسی جستجو کنید و اون موقع اگه فکر کردید به شخصی یا اشخاصی توهین شده ، حق با شماست .

چرا وقتی یه بازی top واسه کنسول میاد بعضی ها خودشون رو به در و دیوار می کوبن بگن چیز خوبی هم نیست؟! حالا من خودم از Titanfall خیلی خوشم نیومد ولی نمیام بگم بازی خوبی نیست و ارزش این همه hype رو نداره. یه روزی شماره 2 اش روی PS4 میاد بعد دونه دونه دوستان در فشان اینجا میرن با کله می خرن...

خوب فدات شم اون PC با ویندوز کار میکنه دیگه.رو linux که نمیتونی اجرا کنی بازی رو!

باور کن عناوین سونی هم زیاد دندون گیر نیستند.فقط سونی یک کار رو خیلی خوب بلده واسه بزرگنمایی محصولاتش : تبلیغات.
واقها راست میگت این دوست عزیزمون :
Kilzone Series
Uncharted Series
Last of US
Heavy rain
Beyond
من که از هیشکودومشون خوشم نیومد
بچه ها نظر شما چیه ؟؟؟

مایکروسافت اینو به اونایی میگفت که میخواستن پول بالا ویندوز بدن شما داری اینو به ما میگی که هم بازی هم ویندوزمون مجانیه؟(LOL) (البته بعضیا از استیم میگیرن)

راست بری بالا بیای چپ بری پایین بیای بالا نری چپ نیای راست بری ما باز هم این بازی رو یجور بازی میکنیم که 1$ سود به مایکروسافتی که از سر بی استدیویی بازیای استودیو های 3rd party بزور انحصاری خودش میکنه نرسه:-$

مایکروسافت اینو به اونایی میگفت که میخواستن پول بالا ویندوز بدن شما داری اینو به ما میگی که هم بازی هم ویندوزمون مجانیه؟(LOL) (البته بعضیا از استیم میگیرن)

راست بری بالا بیای چپ بری پایین بیای بالا نری چپ نیای راست بری ما باز هم این بازی رو یجور بازی میکنیم که 1$ سود به مایکروسافتی که از سر بی استدیویی بازیای استودیو های 3rd party بزور انحصاری خودش میکنه نرسه:-$

دوست عزیز اون شکلک شما توهین خیلی بدیه اما خوب به بزرگی خودم بخشیدم.

شما هم هر کار کنی برای این بازی باید به مایکروسافت پول پرداخت کنید.رو کامپیوتر باید اوریجینال بازی رو تهیه کنید رو xbox one و xbox 360 هم باید GOLD داشته باشید.:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or