دلایلی برای عرضه Xbox بعدی در سال 2009 !!!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سایت معتبر GamePlayer فرضیه ای را عنوان کرده که : " کنسول XBOX 360 همانند کنسول اولیه ی XBOX تنها 4 سال در عرصه بازیها خواهد ماند و جانشین این کنسول به صورت عجولانه ای عرضه خواهد شد ! "
گویا قرار هست XBOX بعدی که هنوز اسم ان هم مشخص نشده است در کریسمس 2009 در امریکا , اروپا و ژاپن و در مارچ 2010 در استرالیا و نیوزلند به فروشگاه ها عرضه شود .
همانطور که شما هم میدانید کنسول 360 دارای سخت افزاری قدرتمند و سرویس انلاینی فوق العاده میباشد اما مایکروسافت چرا باید این کنسول را با این مشخصات به زودی رها کند ؟!!
دلایل :
1 - کنسول XBOX 360 غیر قابل اعتماد هست .
2 - کنسول XBOX 360 یک ضمانت سه ساله دارد ( به علت کیفیت پایین این کنسول ) .
3 - کنسول XBOX 360 دارای یک پورت HDMI به صورت استاندارد نیست .
4 - هارد داریو این کنسول به صورت استاندارد طراحی نشده است .
5 - کنسول XBOX 360 قابلیت Wi-Fi را به صورت استاندارد ندارد .
6 - حجم DVD هایی که 360 از ان استفاده میکند برای بازیهای کامپیوتری محدود است .
8 - این کنسول در ژاپن دارد شکست میخورد .

73363_hs.jpg

--------------------------------------------------------------------
البته دلایل دیگه ای هم ذکر شده بود که من اونها را بیان نکردم چون واقعا خنده دار بود . مثلا یکی از دلایل این بود که کنسول XBOX 360 زشت است !!!
و اما نظر من : به نظر من کسی که اومده این فرضیه و دلایل رو بیان کرده یک مقدار ناخوش بوده . چیزی که حداقل من خودم مطئن هستم این هست که مایکروسافت به شدت از کنسول نسل جدید خود یعنی XBOX 360 تا سال 2011 پشتیبانی میکند . دلایلی که این فرد بیان کرده به شدت سطحی بوده اما چون یک خبر جدید بوده من مجبور بودم که بیان کنم .

موفق باشید .
مهدی ...

درسته

این دلایل کاملا درسته . اما دلیل نمیشه انقدر زود اقدام کنند . شاید باز عجله کنند یه مشکل جدید در کنسول جدید را عرضه کند . از این دلایل شماره دو هم کاملا چرت هست ( اینو کسی میگه که ps3 داره و از ماکرو خوشش نمیاد ) . اگه موفق نیست پس چطور halo 3 انقدر فروش رفته . اما اگه خبر راست باشه متاسف هستم حداقل تا 2010 یا 2011 صبر کنند .

مثلا چون ضمانت 3 ساله داره(حالا به هر دلیلی) بده؟!
هارد به صورت استاندارد طراحی نشده دیگه چه صیغه ایه؟!
wi-fi نباشه دیگه زمین به اسمون میاد؟! اگه خیلی ضروریه برو بخر واسش!
تا حالا با این Dvd و حجمش خیلی بازیهای توپی ساختن و خیلی بهتر از اونی که دیسکش حجمش زیاده مطمئنا در اینده هم میسازن...
خیلی هم خوشگله:)

دلایل :
1 - کنسول XBOX 360 غیر قابل اعتماد هست .
چه جالب چرا غير اعتماد هست ايا به خاطر بازي هاي خيلي بزرگي كه داره ؟

2 - کنسول XBOX 360 یک ضمانت سه ساله دارد ( به علت کیفیت پایین این کنسول ) .

سه سال ضمانت كه خيلي خوبه . كيفت كنسولم كه جديدا خيلي خوب شده پس مشكلي نيست و خيلي سريعتر از رقبا هم تونسته از پردازنده هاي 65 نانو استفاده كنه . خوب با اين همه حرفها ميشه بازم كيفيت را بالا برد حالا چه دليلي براي ساخت كنسول ديگه بود ؟ خدا داند .

3 - کنسول XBOX 360 دارای یک پورت HDMI به صورت استاندارد نیست .

منظورش از اين حرف چي بود ؟ درسته كه در xbox360 هاي قبلي اين پورت نبود ولي كسي كه اين كنسول را خريده ميدونسته كه اكثر بازي در رزوليشن 720p اجرا ميشه و مايكرو هم خودش گفته بود كه رزوليشنه استاندارد كه بازم خيلي از بازي ها اينطوره .
اين تيكه هم چرت بود .

4 - هارد داریو این کنسول به صورت استاندارد طراحی نشده است .
اين دليلش را نتونستم خورد كنم ولي بازم ميتونم بگم چرت گفته حالا چه دليل بزرگي براي عرضه كنسول جديد در سال 2009 بود ؟:laughing:

5 - کنسول XBOX 360 قابلیت Wi-Fi را به صورت استاندارد ندارد .
اينم يكي از دلايل بزرگ براي عرضه كنسول نسل بعدي :laughing:

6 - حجم DVD هایی که 360 از ان استفاده میکند برای بازیهای کامپیوتری محدود است .

تا حالا كه مايكرو با بازي هاي بزرگش به اين ادعا هاي چرت خاتمه داده و هنوز هم اين اقاي بامنطق براي خودش نتونسته بباورونه كه ميتونن تو دوتا dvd جا بدن

8 - این کنسول در ژاپن دارد شکست میخورد .
خوب اگه بحث حال هست پس ps3 هم در امريكا تا حالا شكست خورده .

كل دلايلش يه مشت حرف بيخود و مسخره .

آخرین ویرایش:
اینا چیش چرته ؟ خیلی هم راست گفته :) به غیر از اونی که گفته زشته بقیش همه حقیقته :love:
این چیزایی که شما میگی همش حقیقه!! می شه برای من توضیح بدی اصلا HDMI چی هست که باعث شکست یه کنسول بشه؟
Wi-Fi به صورت داخلی (چیزی که PS3 20GB اصلا نداره) می شه بفرمایید به چه دردی می خوره که حقیقت باشه؟
این که 3 سال گارانتی داره می شه بفرمایید چه ارتباطی به شکست یه کنسول داره؟

اون تگ Spammer بی دلیل بالای سر کسی نمی ره!

نمی خوام بحث تو این تاپیک راه بندازم بنابراین نظری نمی دم ولی اون آخر گفته کنسول زشتیه یعنی حجت رو تمام رده یعنی رسما خواسته بگه من چرت و پرت دارم می گم.

خب Lich King عزیز که اسمشونم نمیدونم درست میگن چرا .1- غیر اعتماده چون سه چراغه میشه . خب این دلیل نمیشه بازیهای بزرگی هم داره با گذاشتن فن خیالتون تا حدی راحته . ( دلیل چرت ) 2-خب درسته مشکلات فنی مانند سه چراغه شدن داره اما دلیل به داشتن کیفیت پایین نیست . بیشتر ram های کامپیوتر هم گارانتی مادام دارند پس اطمینان نمیشه کرد و کیفیتش پایین ( بازم دلیل غیر منطقی )3 - بصورت استاندارد نیست . چه فرقی به حال ماکرو داره بصورت استاندارد باشه یا نباشه ( دیگه این دلیل خنده دار هست )4 - حالا مگه چیه یه کنسول اومد حافظه مجزا داره میشه گفت دلیل شکست خواهد بود .5- خب این قبول در کنسول جدید این مشکل حل خواهد شد . 6- چه ربطی داره ببینم این اسمش چی بود اژدهای آبی توش داره بازی معروفی هم هست سه تا dvd هست یا این اودیسه یا ماس افکت که میاد .حتما خواسته بگه قادر نبودن عرضه بازیها در یک dvd اومده اینجوری گفته ( اگه اینجوری میگفت منطقی بود تا با این لحن )7 یا همون 8 : مگه همه جای دنیا ژآپن هست . درضمن من منبعی نمیبینم گذاشته باشی . ببخشید فکر کردم طوری بگم اگه کسی از مسائل تخصصی سر در نمیاره هم متوجه شود . درسته من گفتم که 360 نمیخرم دلایلی دارم اما نمیشه گفت که ماکرو یا سونی شکست خوردن باز هم باید صبر کرد

ضمانت 3 ساله برای خریدارا خیلی خوبه ولی برای مایکروسافت پر ضرر . پر ضرر به خاطر کیفیت پایینش. معلوم نیست تو این 3 سال یک کنسول چند بار 3 چراغ میشه!!!
یک دلیل هم یادش رفته بگه اونم قدرت متوسط کنسوله. دلیل: اگه تریلر Assassins Creed که مربوط به E3 2007 هست رو دیده باشید که با 360 اجرا شده متوجه میشد فریم بازی بسیار پایینه و نزدیک 20 میچرخه.
حالا به نظر شما کنسولی که این بازی رو با این فریم پایین اجرا میکنه یک کنسول شکست خورده نیست. یا علی

فكر كنم قبلا پيتر مور هم گفته كه xbox بعدي مطمئنا خواهد اومد و براي 2011 يا 2012 هم برنامه ريزي شده
بعدشم زودتر اومدن يه كنسول جديد اونم اينقدر زود دردي رو دوا نمي كنه مگه خشم بقيه كسايي كه 360 خريدن و طرفداراشم از دست مي ده

این چیزایی که شما میگی همش حقیقه!! می شه برای من توضیح بدی اصلا HDMI چی هست که باعث شکست یه کنسول بشه؟
Wi-Fi به صورت داخلی (چیزی که PS3 20GB اصلا نداره) می شه بفرمایید به چه دردی می خوره که حقیقت باشه؟
این که 3 سال گارانتی داره می شه بفرمایید چه ارتباطی به شکست یه کنسول داره؟

اون تگ Spammer بی دلیل بالای سر کسی نمی ره!

نمی خوام بحث تو این تاپیک راه بندازم بنابراین نظری نمی دم ولی اون آخر گفته کنسول زشتیه یعنی حجت رو تمام رده یعنی رسما خواسته بگه من چرت و پرت دارم می گم.
عزیز من گفتم اینا راسته ولی نگفتم اینا دلیل این میشه که 2009 یه کنسول دیگه بدن تو دیدی من اینا رو بگم ؟
PSP هم بیشتر از 2009 عمر میکنه چه برسه به X360 :-"
شما که خودت بیشتر داری جانب داری میکنی :biggrin1:
شما علامه ی دهری منم بی سوادم نه HDMI حالیم میشه نه Wi-Fi نه هارد ، نه کنسول ، اصلا من نفهمم شما راست میگی بیخیال من شو
دوستان ببخشید که پست بی ربط دادم

ضمانت 3 ساله برای خریدارا خیلی خوبه ولی برای مایکروسافت پر ضرر . پر ضرر به خاطر کیفیت پایینش. معلوم نیست تو این 3 سال یک کنسول چند بار 3 چراغ میشه!!!
یک دلیل هم یادش رفته بگه اونم قدرت متوسط کنسوله. دلیل: اگه تریلر Assassins Creed که مربوط به E3 2007 هست رو دیده باشید که با 360 اجرا شده متوجه میشد فریم بازی بسیار پایینه و نزدیک 20 میچرخه.
حالا به نظر شما کنسولی که این بازی رو با این فریم پایین اجرا میکنه یک کنسول شکست خورده نیست. یا علی

خوب سري 65nm مياد گارانتيش ميشه 90 روز
اون قدرت متوسط هم گفتي كه فقط پستت اسپم بشه ديگه:laughing: اگه رو 360 رو 20 اجرا بشه روي 3 چنتا مي ده حتما 60:laughing: قضيه ي فريم كمتر بازي هاي 3 هم كه حتما خالي بندي بوده
بعدشم فكر نكنم اين ضرر ها براي ماكروسافت چيري باشه اينقدر درمياره كه اينا هيچي نيست اصلا سودش جاي ديگه هست 360 بيشتر براي معروف كردن خودشه و تبليغش(البته از نظر منا)

این آقا شدیدا فن بوی Ps3 بود.
آخه انسان خنگ هم میتونه بفهمه یکی از دلایل موندگاری همین هایی هست که ایشون گفتند.
عرضه نسخه سوم بعد از 4 سال یعنی یک اشتباه بزرگ که ماکروسافت با اون همه سیاست هاش بعید ، اصلا ممکن نیست.
این آقا مشکل اعصاب روان داشته.
منبع نداره؟

وقتی X360 هم داشت میومد، این عکس رو گذاشه بودن :دی

------------------------------

مهم ترین دلیلش میتونه مشکل گرمایی و کلا کیفیت پایینش باشه + اینکه حجم dvd ها واقعا کم و باید یه فکری راجع بهش میکردن !

ولی کلا خیلی لوسه که هر کنسول فقط 4 سال باشه !

درود
تو این 3 سال یک کنسول چند بار 3 چراغ میشه!!!
والا کنسول من که داره میره تو سه سال ولی تا حالا نصف چراق هم نداده;).
یک دلیل هم یادش رفته بگه اونم قدرت متوسط کنسوله.
اره دیگه. مثلا Oblivion و Halo 3 و Gears of War و ..... چه بازی های متوسطی هستن، چون قدرت کنسول متوسطه :lol:.
دلیل: اگه تریلر Assassins Creed که مربوط به E3 2007 هست رو دیده باشید که با 360 اجرا شده متوجه میشد فریم بازی بسیار پایینه و نزدیک 20 میچرخه.
یادمه این بازی اول انحصاری برای ps3 بود بعد نمیدونم چی شد که اینطوری شد و حالا هر چی تریلر و نمایش از داخل بازی هست همه از نسخه 360 بازی هست و بس :laughing:.
حالا به نظر شما کنسولی که این بازی رو با این فریم پایین اجرا میکنه یک کنسول شکست خورده نیست.
بنظر بنده کنسولی شکست خوردس که بگن: هرگز نمی تونستیم فلان بازی رو بسازیم اگر فالان فرمت و پردازنده نبود، بعد بازی عرضه میشه میبینی کلا 6 ساعت گیم پلی داره اونم تازه روی Hard و از یه مجله و یا سایت معتبر امتیاز بالای 4 نمیگیره :laughing:.

پ.ن. صحبت افت فریم شد بزار یه چیزی رو بگم. Halo 3 رو بصورت Co oP روی Heroic تموم کردیم ( تقریبا همه برو بچ سایت ) ولی کسی یه صدم ثانیه شاهد افت فریم نبوده. توی اون شلوغی و ضد و خورد بهمراه اون هوش مصنوعی کم نظیر خیلی حرفه فریم 60 ثابت باشه:cheesygri.
--==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

مدت طولانی گارانتی یکی از فکتور های اصلی خریدن هر کلا ست.
حجم فرمت کم باشه ماجرای Lost Odyssey و Blue Dagon پیش میاد و خیلی راحت روی چند تا DVD عرضه میشه.
تا حالا که حجم هارد 360 برای بنده که مشکلی پیش نیاورده.

پ.ن. ارزش پست دادن رو نداشت ولی بعضی ها نمیگزارن ادم بیکار بمونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or