سایت معتبر GamePlayer فرضیه ای را عنوان کرده که : " کنسول XBOX 360 همانند کنسول اولیه ی XBOX تنها 4 سال در عرصه بازیها خواهد ماند و جانشین این کنسول به صورت عجولانه ای عرضه خواهد شد ! "
گویا قرار هست XBOX بعدی که هنوز اسم ان هم مشخص نشده است در کریسمس 2009 در امریکا , اروپا و ژاپن و در مارچ 2010 در استرالیا و نیوزلند به فروشگاه ها عرضه شود .
همانطور که شما هم میدانید کنسول 360 دارای سخت افزاری قدرتمند و سرویس انلاینی فوق العاده میباشد اما مایکروسافت چرا باید این کنسول را با این مشخصات به زودی رها کند ؟!!
دلایل :
1 - کنسول XBOX 360 غیر قابل اعتماد هست .
2 - کنسول XBOX 360 یک ضمانت سه ساله دارد ( به علت کیفیت پایین این کنسول ) .
3 - کنسول XBOX 360 دارای یک پورت HDMI به صورت استاندارد نیست .
4 - هارد داریو این کنسول به صورت استاندارد طراحی نشده است .
5 - کنسول XBOX 360 قابلیت Wi-Fi را به صورت استاندارد ندارد .
6 - حجم DVD هایی که 360 از ان استفاده میکند برای بازیهای کامپیوتری محدود است .
8 - این کنسول در ژاپن دارد شکست میخورد .
--------------------------------------------------------------------
البته دلایل دیگه ای هم ذکر شده بود که من اونها را بیان نکردم چون واقعا خنده دار بود . مثلا یکی از دلایل این بود که کنسول XBOX 360 زشت است !!!
و اما نظر من : به نظر من کسی که اومده این فرضیه و دلایل رو بیان کرده یک مقدار ناخوش بوده . چیزی که حداقل من خودم مطئن هستم این هست که مایکروسافت به شدت از کنسول نسل جدید خود یعنی XBOX 360 تا سال 2011 پشتیبانی میکند . دلایلی که این فرد بیان کرده به شدت سطحی بوده اما چون یک خبر جدید بوده من مجبور بودم که بیان کنم .
موفق باشید .
مهدی ...
گویا قرار هست XBOX بعدی که هنوز اسم ان هم مشخص نشده است در کریسمس 2009 در امریکا , اروپا و ژاپن و در مارچ 2010 در استرالیا و نیوزلند به فروشگاه ها عرضه شود .
همانطور که شما هم میدانید کنسول 360 دارای سخت افزاری قدرتمند و سرویس انلاینی فوق العاده میباشد اما مایکروسافت چرا باید این کنسول را با این مشخصات به زودی رها کند ؟!!
دلایل :
1 - کنسول XBOX 360 غیر قابل اعتماد هست .
2 - کنسول XBOX 360 یک ضمانت سه ساله دارد ( به علت کیفیت پایین این کنسول ) .
3 - کنسول XBOX 360 دارای یک پورت HDMI به صورت استاندارد نیست .
4 - هارد داریو این کنسول به صورت استاندارد طراحی نشده است .
5 - کنسول XBOX 360 قابلیت Wi-Fi را به صورت استاندارد ندارد .
6 - حجم DVD هایی که 360 از ان استفاده میکند برای بازیهای کامپیوتری محدود است .
8 - این کنسول در ژاپن دارد شکست میخورد .
--------------------------------------------------------------------
البته دلایل دیگه ای هم ذکر شده بود که من اونها را بیان نکردم چون واقعا خنده دار بود . مثلا یکی از دلایل این بود که کنسول XBOX 360 زشت است !!!
و اما نظر من : به نظر من کسی که اومده این فرضیه و دلایل رو بیان کرده یک مقدار ناخوش بوده . چیزی که حداقل من خودم مطئن هستم این هست که مایکروسافت به شدت از کنسول نسل جدید خود یعنی XBOX 360 تا سال 2011 پشتیبانی میکند . دلایلی که این فرد بیان کرده به شدت سطحی بوده اما چون یک خبر جدید بوده من مجبور بودم که بیان کنم .
موفق باشید .
مهدی ...

.
.