دفاع DICE از زمان انتشار " میدان جنگ 4 "

HosseinBrusli

کاربر سایت
article_top_1.jpg

تهیه کننده اجرایی بازی " میدان جنگ 4 " نسبت به اعتراض ها در مورد بازی جدید از سری " میدان جنگ 4 " واکنش نشان داد و گفت : " ناراحتی بازیباز ها از زمان انتشار این بازی بسیار عجیب است " . ماه گذشته بود که Electronic Arts رسما اعلام کرد بازی " میدان جنگ 4 " در حال ساخت است و این درحالی بود که انها همچنان در حال توسعه بازی " میدان جنگ 3 " با ADD - ON ها بودند . همچنین Patrick Bach تهیه کننده اجرایی بازی نگرانی بازیباز ها را در مورد این بازی رد کرد و گفت که مشکلی برای بازیباز هایی که در حال حاضر در حال بازی کردن با " میدان جنگ 3 " هستند ، با خرید این نسخه جدید به وجود نمیاید .

همچنین تهیه کننده اجرایی DICE به Eurogamer گفت : " ما به صورت اختصاصی از بازی " میدان جنگ 3 " حمایت میکنم و فکر میکنم که این همه نکرانی در مورد این بازی اشتباه است " . در ادامه امده است که مردم دوست دارند ما بازی های ساخته شده از سری " میدان جنگ " را فراموش کنیم که البته به نظر من امری طبیعی است . همینطور کابران زیادی مثل نسخه دوم بازی از ما شکایت داشتند که من این شکایات را درست نمیدانم . خیلی ها فکر میکنند که ما از بازی" میدان جنگ 3 " پشتیبانی نمیکنیم ، درحالی که ما هر ماه داریم روی بسته ای جدید ( DLC ) کار میکنیم و تا الان هم DLC های خوبی را برای بازی منتشر کردیم و در اینده هم این روند پشتیبانی ادامه خواهد داشت .

همچنین Bach اشاره کرد که بازی اینده انها بسیار عالی خواهد بود و شامل ویژگی های بسیار زیادی نسبت به نشخه های قبل میشود و سعی دارد که قدم های بزرگی را به سمت جلو بردارد .

منبع

mohsen1388 ، از کی تا حالا ، موسیقی مبنای ابهت یک بازی شده ؟ :| پس فردا هم بگین ، جزئیات مراحل نقش ، بزرگی یا کوچکی یک بازی رو معلوم میکنه :|
واقعا خندم میگیره ؛ :)) یکی نیست هدف یه گیمر از بازی ، خداوکیلی داستانشه ؟ داستان میخواید بفرمایید کتاب فروش ، ماشا ... همه نوع داستان هست .
اصل بازی روی پی سی بود ؛ در ضمن خیلی از گرافیک بازی ، که بی نظیر بود ناراحتید !! ! !بفرمایید نسخه ی اورجینال رو بخرید ، که با 1پچ همه چیز برطرف شود ! .

---------- نوشته در 08:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:46 PM ارسال شده بود ----------

mohsen1388 ،تو همون جومونج نیستی ؟ ( مدیر اخراجی پردیس ؟ )
منم خندم میگیره خوشبختانه همیه جوره تو این چند ساله ثابت شده یکی از ارکان خیلی مهم گیم داستانشه
الکی نیست که بازیی مثل متال گیر یا .... اینقدر طرفدار داره و این طور تو یاد هممون مونده یکی از مهمترین دلیل ها داستان بینظیر بوده

فقط یه عده رو اینجا می بینم که میخوان EA رو توپ بارون کنند
کی گفته MOH هر سال میاد؟2010 امد امسال بیاد میشه 2 سال یعنی 2012. بتای بازی 2013 میاد نه خود بازی پس نگید هر سال اطلاعات خودتون رو بروز کنید در ضمن سری BF همیشه از نداشتن داستان رنج می برده ولی یکی از بهترین مولتی پلیر ها رو داشته

کسی نگفت MoH هر سال میاد. منظورشون اینه که EA داره روندی مثل اکتیویژن طی می‌کنه. نگاه کنین:

MoH سال 2010 اومد، BF3 سال 2011، MoH: W سال 2012، BF4 سال 2013

BO سال 2010 اومد، MW3 سال 2011، BO 2 سال 2012 و متعاقباً سال 2013 یه CoD دیگه

فقط مشکل اینه که مردم پسوند CoD رو پشت محصولات اکتیویژن می‌بینن که هر ساله منتشر شده، شاکی می‌شن و اسمشون بد در میره. در حالی که بازی‌های شوتر EA هم از یه انجین استفاده می‌کنن( که سال قبل Frostbite 2 معرفی شد و BF3 منتشر شد، در آینده هم MoH: W) درنتیجه روندی که EA پیش گرفته یه کم زیرکانه تره. وگرنه در کل هر دو نفر هدفشون کاملاً مشخصه. فقط مشکل EA اینه که MoH تازه جا افتاده اونم انشالله میاد وسط میدان، خوشبختانه اکتیویژن امتحانشو قبلاً پس داده.

پی نوشت: از الآن بگم، فن هیچ کدومشون نیستم یه وقت فکر نکنین اهل ترول زیرپوستی هستم.:d

منم خندم میگیره خوشبختانه همیه جوره تو این چند ساله ثابت شده یکی از ارکان خیلی مهم گیم داستانشه
الکی نیست که بازیی مثل متال گیر یا .... اینقدر طرفدار داره و این طور تو یاد هممون مونده یکی از مهمترین دلیل ها داستان بینظیر بوده

تو یه بازی شوتر رکن اصلی یه بازی داستانش نیست. متال گیر هم شوتر نیست. حتی اون MW هم داستانش آبکیه فقط روایتش چش همرو گرفته.

کسی نگفت MoH هر سال میاد. منظورشون اینه که EA داره روندی مثل اکتیویژن طی می‌کنه. نگاه کنین:

فقط مشکل اینه که مردم پسوند CoD رو پشت محصولات اکتیویژن می‌بینن که هر ساله منتشر شده، شاکی می‌شن و اسمشون بد در میره. در حالی که بازی‌های شوتر EA هم از یه انجین استفاده می‌کنن( که سال قبل Frostbite 2 معرفی شد و BF3 منتشر شد، در آینده هم MoH: W) درنتیجه روندی که EA پیش گرفته یه کم زیرکانه تره. وگرنه در کل هر دو نفر هدفشون کاملاً مشخصه. فقط مشکل EA اینه که MoH تازه جا افتاده اونم انشالله میاد وسط میدان، خوشبختانه اکتیویژن امتحانشو قبلاً پس داده.

پی نوشت: از الآن بگم، فن هیچ کدومشون نیستم یه وقت فکر نکنین اهل ترول زیرپوستی هستم.:d

تو یه بازی شوتر رکن اصلی یه بازی داستانش نیست. متال گیر هم شوتر نیست. حتی اون MW هم داستانش آبکیه فقط روایتش چش همرو گرفته.

حرفت متین اما دقت کن که دو بازی MoH و BF دوبازی کاملا متفاوت هستن و از نظر گیم پلی هم فرق دارن با هم. مدال روی سینگل تمرکز داره و بی اف روی مولتی. حالا ما فن های BF با مدال کار نداریم چون ساخته های دایس برامون مهمه :دی خدا شاهده اون مدال قبلی رو اصلا تو دستگاه هم نداختم و وقتی که قرار بود سر اون بذارم رو گذاشتم روی ادامه BC2. (یادش بخیر.)

حرفت متین اما دقت کن که دو بازی MoH و BF دوبازی کاملا متفاوت هستن و از نظر گیم پلی هم فرق دارن با هم. مدال روی سینگل تمرکز داره و بی اف روی مولتی. حالا ما فن های BF با مدال کار نداریم چون ساخته های دایس برامون مهمه

اتفاقاً من می‌خواستم این قضیرو تو پرانتز بگم اما گفتم اون بیشتر توش ابهام داره اونو تو پرانتز گفتم.
همونطوری که خودتون اشاره کردین به سینگل و مولتی بودنشون، فعلآً متفاوت هستن. اما قراره مکمل شن!:d مدال افتخار شروعی بود برای بازی ‌ای مثل Warfighter. هم سینگل آبکی داشت هم مولتی آبکی. اما حالا Danger Close می‌خواد جبران کنن و داره رو بخش سینگل بیشتر تمرکز می‌کنن. درنتیجه EA سعی می‌کنه هر قشری رو سرکیســ ... اهم ببخشید، سرگرم کنه! البته اگه مثل من MoH و BF رو یه خانواده درنظر بگیرین این نگاه دید می‌تونه درست باشه براتون.

نگا اون دوستمون کلی گفته منم کلی جوابشو دادم و کاری به fps و اینا نداشتم و احیانا میدونم متال گیر شوتر نیست.

منم قصد توهین نداشتم;)

آخرین ویرایش:

نگا اون دوستمون کلی گفته منم کلی جوابشو دادم و کاری به fps و اینا نداشتم و احیانا میدونم متال گیر شوتر نیست.

بله بله!!! اون زمان که MOH بود COD وجود نداشت و COD از MOH تقلید کرد از سال 199.. سری BF منتشر میشه کاوراش تقلیدی هست حتی DLC و ایناش!
عجب منطق دارید شما.

آفرین به نکته خوبی اشاره کردی MOH داشت راه خودش رو میرفت که تو کنفرانس سونی دیدم بازی به تقلید از COD یک هو مُدرن شد و گیم پلی بازی هم زمین تا آسمان فرق کرد و روبه COD رفت..

آفرین به نکته خوبی اشاره کردی MOH داشت راه خودش رو میرفت که تو کنفرانس سونی دیدم بازی به تقلید از COD یک هو مُدرن شد و گیم پلی بازی هم زمین تا آسمان فرق کرد و روبه COD رفت..
هر بازی مدرن بشه تقلید حساب میشه ؟؟!!!!!!!!!!!! پس COD BO2 هم تقلیدی از BF 2142 هست چیز خیلی واضحی هست
بچه که گول نمیزنیم..
واقعیت MOH به غیر از تقلید از COD هیچ چیزه دیگه ای نیست..
بی خودی سفسطه نکن که مُبتکرش خودم بودم..
yahoo_4.gif
یه چیز بگو با منطق کسی که همه شماره های اصلی BF و MOH رو بازی کرده جور در بیاد . تو سفسطه می کنی اون زمان که MOH بود هنوز COD نبود دیگه چه تقلیدی COD تقلید کرده دیگه
باهات نمیشه بحث کرد بس خوش باش Good feeling

آخرین ویرایش:
هر بازی مدرن بشه تقلید حساب میشه ؟؟!!!!!!!!!!!! پس COD BO2 هم تقلیدی از BF 2142 هست چیز خیلی واضحی هست

بچه که گول نمیزنیم..
بی خودی سفسطه نکن که مُبتکرش خودم بودم..:d

بچه که گول نمیزنیم..
بی خودی سفسطه نکن که مُبتکرش خودم بودم..:d
راست میگن. اگه قرار بر این باشه که هر چیزی تقلیدی باشه. پس اون بخشی هم از Black Ops 2 که تو آینده هست تقلیدی هست از Battle-field 2142.
چون BF 2142 زودتر از COD به سمت آینده کشیده شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or